Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Evet ben uzun zaman önce gecmeyi planliyordum fakat ben bir starwars koyu fanatigi olarak starwars oynarken etrafta imthebigfatwookie nickiyyle insanlari görmek istemiyorum böle dolup tasan bi starwars serveri varmi yada ortami bilmiyorum brz bilgilendirin vede tabi en büyük sorum su jump to lightspeed le beraber uzay gemileri eklenmis bu gemileri ... starwars galaxies teki oyunla birlesik sanirsam ki öyle yani gezegenden ucak alip uzayda kulanabiliyomuyum yada uzaydaki uzayistasyonalrina gidebiliyormuyum ? Tesekurler[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şimdik öyle uçuk nickler ben görmedim. Ama dersen ki oyun düzeninin içine eden var mı? Sadece dün gördüğüm şakadan (galiba) birbirine küfür eden iki türk vardı. Birde ortamda ki bazı jedilar ortamın havasını bozuormuş diye duydum ama başıma gelmedi. Uzay istasyonuna inme olayını bilmiyorum ama beklediğimden iyi bir uzay sistemi var. Farklı bir oyun gibi olmuş uzay similasyonu oynuyormuşsun gibi. Klavye becerine bağlı herşey. güçlü düşmanları becerikliysen dandik bir gemiyle bile alabiliyorsun. Astroidlerden maden çıkarma işi var bide galiba, denemedim. Hyperspace bile yapabiliyorsun öyle diyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 OHa kesin geliyorum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ehehe gel gel bende bir süre buralardayım zaten. Eclipse serverına gel birlikte uçalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bir soru da benden. Wow oynarken almanya'da olduğum için banka hesabıyla ödüyordum aylık ücreti. Her ay banka hesabımdan çekiyorlardı parayı. SWG'de kredi kartı olmadan hesap aktive edilemiyor mu? Avrupa için ödeme şekilleri hakkında nerden bilgi alırım? SOE saolsun sitede adam gibi bilgi bulamıyorum. Hatta avrupa sitesi yok galiba? Kredi kartım yok, kullanmayı da sevmiyorum. Bu gidişle sırf swg için kart almam gerekecek, türkiye'de olmadığım için garanti sanal kart da alamıyorum. Burdaki bankalara da sordum, bizde yok öyle sanal kartlar falan dediler :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hmm o tip mevzulari bende tam bilmiyorum ama sunu biliyorum su oynu bide jump to lightspeed i hemen alam hatta dur bakem hafta sonu aliyorum ...... May the force be with me :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 artık visa electron ve maestro card da geçiyo sanırım. bende oldu bildiimiz ATM kartı. [signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var [Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 26 Mayıs 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mirage,sanal kart ile ödeniyordu büyük ihtimal. Sana tavsiyem ailen Türkiyedeyse veya bi tanıdığın varsa,onlara kart çıkarttırman.Artık parayı onlar yatıracak ama tek kredi kartı olayına pek sıcak bakmıyosan tek yolu bu gibi. Birde abidik gubidik nickler var elbet.Her oyunda vardır bunda da var.Örnek: CUdan önce buff yapan bi doktor vardı.İsmi "İWillBuffYou" idi. [signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 26 Mayıs 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hmmm ok kötü ama genel olarak hepinizin takıldg bir server varsa bende oraya gelirim daha keyifli olur gibime geliyo sonucta anladigim kadariyla sizde uyuzsunuz böle insanlara[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 anclagan korkma buyuk hitmal aynı anda baslıycaz beraber takılırı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 beyler maalesef sanal kart hiçbir işe yaramıyor ben 6 ay önce denemiştim olmadı bankama sordugumda SOE nin parayı slip çekme mantığında parayı çekmesini gösterdiler. ama başka bir seçenek daha var isterseniz kredi kartı veya sanal card ile SOE den gamecard alabiliyorsunuz yane 6 aylık credi kartı gibi parayi yatırarak da işinizi görüyorsunuz 6 ay sonra tekrar sanal kartınızla 6 aylık gamecard alarak devam da edebilirsiniz. (bunları nerdenmi biliyorum saolsun SWG CSR lari) bu konuda yeterli sekilde bilgilendiriyor.[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Maestro kartı geçtiğine emin misiniz? Kesinse ısmarlayacağım oyunu. Var mı kaynak?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 www.starwarsgalaxies.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ATM kartımı kullanıyodum sonra kullanamamaya başladım VİSA electronun geçmediğini visa almam gerektiğini sölediler sanal kart çıkarttım. sanal kartın şifresini kaybettim şimdi swg ye döndüm ATM kartını girdim kabul etti. seçenekler arasında visa electron olmasada bende oldu.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar