Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbol maçlarında flaşla resim çekmek...

zamo

Öne çıkan mesajlar

Şimdi Şampiyonlar Ligi finaline bakıyorum tribünlerden bir sürü flaş patlıyor.Dünya kupasında da böyleydi Euro 2004te de.Zaten saha aydınlık hem de uzak mesafeden flaşla resim çekmenin mantığı nedir?Bunu yapan bir kişi iki kişi değil ki..Şimdi düşünüyorum acaba başka bir olayı mı var diye?[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Sosyal ağlarda paylaş

ama çok hoş görünüyo patlarken
dikkat edıyorum realin maçlarını izlerken beckham korner kullanmaya gittiğinde manyak gibi patlıyo hemde[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

otomatik focuslu makinalarda kimi zaman pozometre flaş patlamadığı zaman fotoğrafın çekimine izin vermiyor. Millet de uğraşamayacağı için maç seyrederken manual a geçip ayar yapmakla vesaire otomatik modda çotak diye basıyor deklanşöre flaş mlaş ne varsa patlıyor.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

flaşsız çekince kamera ışıı almak için daha uzun süre açık kalıyodu ondan blur çıkıyodu hareketli şeyler[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

o kameralarin sebebiylen olan bir sey
otomatik point and shoot kameraysa saha istedigi kadar aydinlik olsun senin gozun kadar isik toplamadigindan flasa ihtiyacim var diyo
sonucta senin 40 metre otedeki futbolcuyu ya da 1 metre otedeki karincayi cektigini o ayirt edemez

onun disinda ordaki cekenlerin cogu zaten oyunu degil taraftarlari ya da genel sahayi cekiyolar, daha sonra sitelerinde forumlarinda bakin bizim tribun booleydi demek icin flash lazim o yuzden[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
Sosyal ağlarda paylaş

herseyi gectim ortalama bi makinenin flashinin aydinlatma gucu ikiye de catlasa kupada kaldirsa 9-12m yi gecemez (tabi japonlar fuzyon reaktorlu mini flashlar uretmedilerse hehe)

ama hic bitmesini yada duzeltilmesini istemedigim bi keklik sahsen..muthis goruntu oluyo, ha bi halta yarior mu? tribun fotografi yada ondekinin patlak ensesi haric nnnhaayir yaramiyor :)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar her makinenin flaş açıp kapama olayı yokki..

Ayrıca olanların dahi Flaş Auto da ise şöyle bir durum oluşuyor.
Tamam stadın içi aydınlık fakat stad ışıkları tribünlerin üstünde kalıyor ve stadın çatısı ışıkların izleyiciye kadar gelmesine engel olabiliyor. Bu durumda makine ışığın yetersiz olduğunu düşünerek flaşı patlatıyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Belkide tuttuğu takımın adamı daha hızlı depar atsın die arkadan photon yollama amaçlı açıyordur flash ı[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
octopus, 25 Mayıs 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
bazen flashsız çekince görüntü net çıkmıo kamera sallanınca snrm, belkide bende onlar gibi cahilim bende olsam flashla çekçem meuah

doğru söylemişsin bazen kamera sallanıca görüntü net çıkmaz flaşsız çekimlerde falşa ise bunu netleştiriyor o makinalarda benim bildiğim[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 26 Mayıs 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar her makinenin flaş açıp kapama olayı yokki..

Ayrıca olanların dahi Flaş Auto da ise şöyle bir durum oluşuyor.
Tamam stadın içi aydınlık fakat stad ışıkları tribünlerin üstünde kalıyor ve stadın çatısı ışıkların izleyiciye kadar gelmesine engel olabiliyor. Bu durumda makine ışığın yetersiz olduğunu düşünerek flaşı patlatıyor.

Durum bundan ibaret.Çünkü o koca koca ışıkların odak noktası çim sahadır.TVden izlerken genelde kameralar da ışığı düzgün alan yerler konur ki görüntü düzgün çıksın.Seyircilerin bulunduğu kısım genelde sahaya oranla daha loştur.Bundan dolayı da makine automatik flash'a ayarlı ise bulunduğu noktayı fotoyu çekeceği noktadan daha karanlık olarak algılayıp patlatıverir flashı.
Sosyal ağlarda paylaş

eger bir resmi flas patlayarak cekerseniz flassiz bir resme gore daha hizli cekersiniz cu kortigon kamera'nin isigi almasi biraz uzun sure aliyor Örn:Bir cep telefonu kamerasını elinizle kapatiniz ondan sonra eliniz cekiniz ilk anda cikan renk beyazdir sonra resim normal haline doner..[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...

[Bu mesaj zergling tarafından 26 Mayıs 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...