Mix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: sidd, 01 Mart 2005 02:31 tarihinde demiş ki: ilk başta okuduğum yöntemler hariç gerisi zamanında bahadır boysal tarafından (Leman dergisi ; secret life of bahadır boysal) anlatılmış hikayelerdir. bi çoğu mantıklı gelmiştir bana. makattan yağlı direğe oturtulup hala yaşıyan adam hariç (direk sokulmuş ağzından çıkarılmış bi adam çizmişti. ) bu doğru bildigim kadarıyla ama osmanlının yaptıgı bişey deigl tam tersine osmanlılara yapılan bi işkence. dracula tarafından[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Elizabeth Bathory'i yazalim o zaman buraya. 1560-1614 yillari arasinda yasamis, yaptiklari yüzünden vampir olarak bilinen kontes. Tarihin en bilinen kadin vampiri. Kocasi öldükten sonra büyücülükle ugrasmaya baslamis, hayvanlarin kurban edildigi ayinler düzenlemistir. 40li yaslara gelmesiyle beraber güzelligini kaybetme telasina düser. Bir gün bir hizmetci kiz sacini yaparken biraz fazla cekince kizin eline öyle siddetli bir tokat atar ki, kizin eli kanar ve Bathory'nin eline damlar. Kontess Bathory yaslanmaya baslayan derisinin sanki bu kan ile yenilendigini hisseder ve usagindan hemen hizmetci kizin tüm kanini tenekelere bosaltmasini ister. Usak denileni yapar, Bathory bu kanla yikanir. Bundan sonra, 612 adet genc kizi kacirtir ve bunlari tepeye asili bir kafeste (portakal sikacaginin büyügü) iskenceyle öldürüp, kafesin altinda akan kanlarla dus alir. Oyle bir kadindir ki, bir hizmetcisi haddinden fazla konustu diye dudaklarini diktirmistir. Demir bakire gibi iskence aletlerini sik sik kullanmis, ayrica kisin ortasinda donana kadar su dökme gibi yöntemlerle genc kizlara iskence yapmistir. Yaptiklarinin gün isigina cikmasi üzerine sadece verilen bir kap yemegin gecebilecegi tabak boyunca bir delik bulunan bir zindana kapatilir ve 1614 yilinca ölü bulunur. Bu muhterem hanimefendi black metale ister istemez cok esin kaynagi olmustur. Bathory adli grup, anlasilacagi üzere kontesin soyadini almistir. CoF, Venom, Bathory gibi gruplarin kendisine yazilmis sarkilari vardir, hatta Bathory'nin bir albümünün kapaginda Bathory ailesinin nisani vardir. Ayni zamanda forumumuzdaki bir gay nickini bu hanimdan almistir. Ayrica, Elizabeth Bathory, Cradle of Filth kapaklarindan asina oldugumuz efsane güzellikte bayandir. Ilk isminin Elizabeth olmasi sonucu, soyad olarak kendisine kontesin soyadini secmistir. [signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü[Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Mayıs 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Penthin koydugu o resim CoF - Cruelty and the beast albumundendir. Belgesel gibin oldu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 24 Mayıs 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bu osmalı işkencelerinin kitabı vardı lombak yayınlamıştı yanlış hatırlamıosam bikaçı su Adamın kafasına deve derisi geçirip guneşte bekletiyolar adamın kafasına deri yapışıo ve saclar içeri doğru uzamaya başlıo ve adam bole delirip savaşlarda kullanılıo İdam edilen adamın kafası kesildikten hmn sonra sıcak bi sac a konuluyo ve adam olanları bikaç saniyeliğine gorebiliyo Bide bok cukuru diyebişi vardı oyulmus bi ağaç kabuğuna adamı koyuyolar adam burda yaşıo ve sıctıkca kendi dışkısında buluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kontes dracula yani :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ehe yazdılar dedıklernı ztn App :) Bu arada Bahadır Boysal baya cızmıstır bu Osmanlı ıskencelerını zamanında, hala cızıyormu bılemem[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: huun, 24 Mayıs 2005 21:15 tarihinde demiş ki: bu işkence konusu insanoğlunun yaraticiligini en cok kullandigi konulardan birisi herhalde cok acaip isler var . benim ozellikle ilgimi ceken bir tanesi sanirim fransizlarin kullandigi bir tanesi . adami sirtusu bir yere yatirip bagliyorlar . karnina kocaman bir lagim faresi onunda ustune bir kafes koyuyorlar . sonra fareyi korkutuyorlar farede kacmak icin adamin karnini desmeye basliyor . hamster besleyen varsa bu kemirgenlerin disleri ne kadar keskindir bilirler kopek baligi halt etmis yaninda ^^ hehe ben bunu daha hızlı ve daha öfkeli filminde görmüştüm =) kovayı koyuyorlar farenin üstüne sonra ısıtıyorlar kovayı işe bak... milletin işi gücü yok neler bulmuş birde mayaların katliamlardan sonra yakaladıkları avrupalılara uğrunda geldikleri kızgın altını ağızlarında dökerek öldürdüğü bilinir =) gayet adil[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hele bide harem ağasının nasıl hadım edildiğini fln anlatırki oda baya bi iğrenç hani. bak şimdi çok iğrendim anlatamicam... öğh.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Elleri ve bacaklari farkli 4 ata baglayip adami ortada gergin tutarlar, sonra 4 ati birden ayni anda kizgin demirle daglarlar adam parcalara ayrilir. Bildigim kadariyla avrupa'da kullaniliyordu bu daha cok.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 arkadaşlar kafadan atmadıklarını ispatlamak açısından kaynak gösterirlerse güzel olacak... o bahsedilen önde giden askerlerde sanırsam azaplar olsa gerek.. ama öyle bir zincirleme durumu söz konusu değil bildigim kadarıyla.. bu admlar elleriyle mermerleri döverek yetişiyorlar.. iri cüsseli silahsız adamlar.. vurdugunu öldürüyorlar zaten.. öyle bir durum.... yalnız ilk yöntem de tümüyle saçma geldi.. ilginçmiş..[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Mayıs 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Elleri ve bacaklari farkli 4 ata baglayip adami ortada gergin tutarlar, sonra 4 ati birden ayni anda kizgin demirle daglarlar adam parcalara ayrilir. Bildigim kadariyla avrupa'da kullaniliyordu bu daha cok. aa bu full throttle'da vardı! ben'i 4 ayrı harley'e bağlayıp gaz vererek işkence yapıyorlardı :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 walla garip Ya :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 benim mide kaldirmadi bu topici :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Penthesilea, 01 Mart 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Sadece Osmanlı'ya özgü olmamakla birlikte, fiziksel olarak atam olmalarından utanmama sebep olan şeyler bunlar. Osmanlı ruh hastalarının ülkesi. Uyuşturucu kullanan, oğlancı halife-padişah mı ararsın, mermer tokatlayan adam mı ararsın, delileri utanmadan savaşa göndermeyi mi ararsın, kadınları mal gibi haremlere kapatmayı mı ararsın. Her türlü pislik Osmanlı'da. saçmalamışsın,laflarında gereksiz olmuş. [signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 24 Mayıs 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Her türlü pislik Osmanlı da çok abartı olmuş aynı pislikleri harfi harfiyen Amerika iç savaşında da görülebilir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çin işkenceleri değil mi bunlar? Tamamen gerçekliği ispatlanamayan safsatalar... Kusura bakmayın milleti gerçekliği ispatlanamayan hatta gerçekliği iddia edilemeyen şeylerle kandırmayalım... Belki sadist bir adam yazdı :D Belgeye inanırım ama :D PS: Özlemişim patiyi ya :D[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bkz: Osmanli'ya özgü olmamakla birlikte. Ben tartismayacagim bu konuyu daha fazla, görüsümü yazdim zaten. Osmanli caginin Amerika Birlesik Devletleri'dir gibi birsey diyorum ben kisaca. Burda sayilanlari Cengiz Han da yapti, Timucin de yapti, Uzun Bacakli'da yapti, G.W. Bush hala yapiyor vs. Konu osmanli diye acilinca öyle bir yazi yazmam dogal öyle degil mi? Konu ABD olsa osmanli degil abd diye yazardim[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ikiside doğru bu yöntemler dorudur. bide 2. yontemdekılere gazap askeri diyolar bizde. bide gazap askerlerı sadece bu yontemle yapılanlardan secılmıyor.birde savaşta şehit olmak için ön saflara geçenler var.bunlarla birlikte ön saflardakılere gazap askeri diyolardı..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Numb, 24 Mayıs 2005 21:43 tarihinde demiş ki: arkadaşlar kafadan atmadıklarını ispatlamak açısından kaynak gösterirlerse güzel olacak... o bahsedilen önde giden askerlerde sanırsam azaplar olsa gerek.. ama öyle bir zincirleme durumu söz konusu değil bildigim kadarıyla.. bu admlar elleriyle mermerleri döverek yetişiyorlar.. iri cüsseli silahsız adamlar.. vurdugunu öldürüyorlar zaten.. öyle bir durum.... yalnız ilk yöntem de tümüyle saçma geldi.. ilginçmiş.. eet dogru olanı bu onlar zaten tasları tokatlarayarak calısıyorlar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Penthesilea, 01 Mart 2005 03:14 tarihinde demiş ki: ...fiziksel olarak atam olmalarından utanmama sebep olan şeyler bunlar... Her imparatorlugun pıslıgı vardı kımse o donemlerde masum değildi.Bu laftan sonra senın mıllıyetcılık duygundan suphe duyarım.Madem dusuncen bu yorumu da bu bence[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Mephinx, 24 Mayıs 2005 22:18 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Mart 2005 03:14 tarihinde demiş ki: ...fiziksel olarak atam olmalarından utanmama sebep olan şeyler bunlar... Her imparatorlugun pıslıgı vardı kımse o donemlerde masum değildi.Bu laftan sonra senın mıllıyetcılık duygundan suphe duyarım.Madem dusuncen b u yorumu da bu bence +1 bence de kötü demişsin arkadaşım...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Cuce, 01 Mart 2005 01:48 tarihinde demiş ki: ayrıca işkence anlatıyosak, en kralı orta asyada adamın kafasını traş edip keci derisi gecirıyolar kafasına, sıcakta tuzlu deri zaten yapışıyo eli kolu bağlı adamın kafasına, bi kaç hafta böle saçlar dışarı değil içeri uzamaya başlıyo cünki keçi derisi cok sağlam falan filan. Sonuç? E ya eleman düşük ihtimalle hebele gübele diye geziniyo ortalıkta ki alıyoalr kellesini bu durumda, yada her söleneni yapan bi zombi oluyo, muhtemelende 8-10 ay içinde ihtihaptan inanaılmaz acılar cereker ölüyo. spoiler yapsammı dedim bi an ama siz kaşındınız. Evet bunu ben de biliyorum. Hatta o adamlara mankurt deniyor. Bunun bi de destanı var. Nayman Ana destanı diye. (bkz. Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Şu adamın kafayı kestikten sonra sıcak saca atma olayı deli bişeymiş.Harbi oluyomudur acaba.Bu arada topic süper olmuş işkencelerinizin devamını bekliyorum *hastalıklı salyalar saçarak uzaklaşır* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Valla bu söylemiş olduklarınız ne kadar gerçek olur bilemem ama demekki bu şekil bir uygulamanın devlet açısından iyi olacağı düşünülmüş ve öylede yapılmış. Ayrıca konu amacından sapmıs milliyetcilik vs gibi siyaset olaylarına girmis.[signature][hline]Dünya nimetlerine ehemniyet vermeyen yaşayış felsefesi ile ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka hiçbirşeyi olmayan kibirli bir adamla karşılaşır. İkisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir. Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa: -"Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir -"Ben çekilirim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 osmanliya seriat devleti diyip ilk isgenceyi solemek sacma seriatta onun cezasi zaten belli.... 2.sine zaten yorum yapmaya gerek yok sacma... sonradan solenen kaziga oturtulmak gibi selerde osmanliya ait iskenceler degil... osmanli hicmi isgence yapmadi tabiki her devlet gibi yapti ama burda solenenleri cogu ya baska devletlere ait yada osmanliya bok atmaya calisan vatan hainlerinin uydurmalari. bir cok kisininde bunlara inanmasi hem uzucu hemde dusundurucu... bunlari savunanlar, osmanliya kufredenler bence bu ulkede yasamayi haketmiyolar...tek diyebilecegim sey yazik.... [Bu mesaj Kaa tarafından 25 Mayıs 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar