MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Eh Osmanlı'nın Kanlı Tarihi ditye bir kitap var psikopat olur çıkarsınız. Bilimsel verilerle yazılmış referans gösteren bir kitap.. Akla gelmeyecek yöntemler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Garbage bolumune uygun olmus hakkaten de bu konu :lol: Ilk akla gelen sorular: *Bu uygulamalar gercekten olmus mu olmamis mi? *Olduysa kac kere ve ne kadar yayginlikta olmus? *Sadece bir olayda mi goruluyor, yoksa 600 sene boyunca butun imparatorluk topraklarinda yasayan milyonlarca kisi bu uygulamaya mi tabi tutulmus? *Sadece bir, iki ya da bes kez gorulduyse butun bir ulkeyi ve hatta dogmamis nesilleri bile suclamak dogru mu? *Hepsi bir kenara, kendi islemedigimiz bir suctan dolayi utanmak neden? Bu sorulara net cevap bulunmadan ben bu konuda bir fikir sahibi olamayacagim. Ha bunlari arastiracak falan da degilim, cunku zaten bu gunku hayatim uzerinde de hic bir etkisi yok o da ayri mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hmm benim bildigim bir tane osmanlı işkencesi var ; işkenceden ote bir turnuva. Ulkenin unlu cellatları biraraya gelirler en iyi celladı secmek icin. Buyuk bir havan yapılır ( Tokmak & Havan'ın havanı ) icine bir suclu atılır ve en iyi cellad adaylarından biri gelerek buyuk bir tokmakla havandaki insanın beynini ezmeye ba$lar. Amac havanın icindeki garibanı en uzun sure ya$atabilmektir. Kayıtlarda 6 saat ve uzerinde bircok rakam vardır. 2. olarak bir osmanlı işkencesi değil belki ama bayaa irenç gelmişti paylaşayım dedim. Herhangi bir suctan yakalanan evladımızın penisinden iceri ince uzun bir cam sokulur ve karşısına bir fahişe gecirilir. Fahişe ustundekileri cıkardıkca adamımızın penis ereksiyon olur ve cam parcaları icerde minicik parcalara ayrılmaya ba$lar ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 2 numaralı şeydeki adamlara "Başı Bozuklar" denirmiş. Düşmanın üzerine akın eden çırılçıplak deliler! Avrupa litaratürüne de geçmiş bunlar. Google'dan aratınca çıkıyodu hakikaten. Bashi Bouzouklar mi neydi.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 konuyu konu dısı bölümüne alıyorum, garbage'lık bir konu degil. [garbagedan geri donen ilk konumuzda budur ehe ciddi olarak site acıldı sanırım] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 garbagedan geri dönen konu? İlginç.. Hoş we boş.. Kestane gürgen palamut.. Tamam tamam..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 burda yazılanların cogu dogruymuş.... (ayda googleda yaptıgım aramalar oyle gosterio) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1. de o şekilde hayatta kalmak mümkünmü ki o zamanki iyileştirme yöntemleri ile..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Penthesilea, 01 Mart 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Sadece Osmanlı'ya özgü olmamakla birlikte, fiziksel olarak atam olmalarından utanmama sebep olan şeyler bunlar. Osmanlı ruh hastalarının ülkesi. Uyuşturucu kullanan, oğlancı halife-padişah mı ararsın, mermer tokatlayan adam mı ararsın, delileri utanmadan savaşa göndermeyi mi ararsın, kadınları mal gibi haremlere kapatmayı mı ararsın. Her türlü pislik Osmanlı'da. Eksi sozluk tarzi cevap vereyim (bkz:ecdadina kufru marifet sanan genc modeli) Yazik...[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati [Bu mesaj ExhaulteD tarafından 24 Mayıs 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Penthesilea, 01 Mart 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Sadece Osmanlı'ya özgü olmamakla birlikte, fiziksel olarak atam olmalarından utanmama sebep olan şeyler bunlar. Osmanlı ruh hastalarının ülkesi. Uyuşturucu kullanan, oğlancı halife-padişah mı ararsın, mermer tokatlayan adam mı ararsın, delileri utanmadan savaşa göndermeyi mi ararsın, kadınları mal gibi haremlere kapatmayı mı ararsın. Her türlü pislik Osmanlı'da. cok fazla sert cıkmıs oldügün dogru ama en kotusu hakli olman .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kim hakli ya ? sacmalamayin[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 osmanlı halkı her daim ezilmiş, sömürülmüş, türlü işkenceye maruz kalmış bir halktır, istisnalar tabii ki mevcuttur. belli dönemler hariç tabi. bunun dışında osmanlı hanedanlığı ile gurur duymak, duyabilmek belli bir dönemden sonra maalesef mümkün değil. bence ordaki gurur duyul(a)mayan merci osmanlı ırkı değil, hanedanlık. ve hak veriyorum üzülerek te olsa. kazığa oturtma olayı gerçek bildiğim kadarıyla. ama kazık makattan girip omuz tarafından bir yerden çıkarılıyor, iç organlara minimum zarar verecek şekilde sokuyorlar. sonra da kazığı dikiyorlar, adam artık ne kadar dayanırsa. işkence yöntemi değil de, hadımların nasıl hadım edildiğini okumuştum bir yerlerde (sözlük olabilir, hatırlayamadım şimdi:)) at kılı alınır, kurbanın cinsel organının ucuna sokulur. at kılı şekil itibariyle şöyle: >>>>>>>>> giriş kolay yani. ama çıkışta o dikenler sorun olabiliyor biraz. tabi hadımlığa da sebebiyet veriyor. aynı zamanda bu yöntemin sonucunda ölüm oranının çok düşük olduğunu, avrupadaki yöntemlere göre daha sağlıklı olduğunu da okumuştum. ama yamulma olasılığım var, sonuçta bir kitapta değil bir sitede okudum. siteyi tam hatırlamasam da. yanlış çıkarsa özür dileyeyim peşin peşin.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: ExhaulteD, 24 Mayıs 2005 19:26 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Mart 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Sadece Osmanlı'ya özgü olmamakla birlikte, fiziksel olarak atam olmalarından utanmama sebep olan şeyler bunlar. Osmanlı ruh hastalarının ülkesi. Uyuşturucu kullanan, oğlancı halife-padişah mı ararsın, mermer tokatlayan adam mı ararsın, delileri utanmadan savaşa göndermeyi mi ararsın, kadınları mal gibi haremlere kapatmayı mı ararsın. Her türlü pislik Osmanlı'da. Eksi sozluk tarzi cevap vereyim (bkz:ecdadina kufru marifet sanan genc modeli) Yazik... Haha kavga etmeyi bile özlemisim : ) Ecdadimda küfür edilecek adamlar da var, örnek alinacak adamlar da var. Bunu kabul edebiliyor olmam benim büyüklügüm arkadasim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ne tesaduf bende ozlemisim. Arkadasim osmanlida sapkinliklar devletin hak yoldan cikmasiyla baslamistir. Koltuk sevdasi, kardes kani gibi sapkinliklarda bu donemden sonra yasanmistir. Lakin Osmanli devletini toptan psikopat olarak nitelendirmenin buyuklukmu yoksa kufurbazlikmi olduguda asikardir.[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Penthesilea ona bakarsan şuan bütün ülkeler sapıkların ruh hastalarının ülkesi. Her toplumda sapkın insanlar olur,bunun Osmanlı'nın ruh hastalarının ülkesi olmasıyla ne alakası var? İngilizler'de de Fransızlar'da da,onda da bunda da vardı böyleleri,halende var.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hangimiz bir ruh hastasi degiliz ki?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1. az bras sallama gıbı gldı bana ama ole bısı vrsa tam psıkopatlarms yanıı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Mayıs 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Hangimiz bir ruh hastasi degiliz ki? Ben degilim , ama seni bilemem[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Penth, o küfür edilecek adamlar dediklerin olmasa İstanbul'da, ya da Türkiye toprakları üzerinde yaşayabilecek miydin merak ediyorum doğrusu[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yok abi bosver kavga etmiyecem gayet keyfim yerinde pati acilmis ne güzel. Dalga geciyim kapansin dedim olmadi, susayim belki öyle kapanir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sen sus bakiim :P 2 aydir wow dersler okadar insan arada msn acar gırgınım sana :)[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yazildimi bilmiorm diger sayfalara bakmadim ama tokatcilarla ilgili sunu biliorm onlara 90-90-90 ebatlarinda kup mermer verilirmiş tokatladiklari tarafi 60 cm yapanlar mezun oluyomus[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 osmanlı bilmemne irenc fln yazmıssınızda siz bugunun şartlarını ele aldıgınızdan öle gözüküyor yoksa ilk kazıga gecirme vakası kazıklı voyvoda dan bile önce mısır a dayanır. yani bunlar doğaldır ki siz dünyada hiçbir hanedanlıgın yıkılmadan 6 asır ayakta kaldığını gösteremezssiniz. işkence olmuş mu olmuş bilmem padişah vakaları fln bunlaru doğrudan bir imp sembolü olarak kullanmak yanlıştır .[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Penthesilea, 01 Mart 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Sadece Osmanlı'ya özgü olmamakla birlikte, fiziksel olarak atam olmalarından utanmama sebep olan şeyler bunlar. Osmanlı ruh hastalarının ülkesi. Uyuşturucu kullanan, oğlancı halife-padişah mı ararsın, mermer tokatlayan adam mı ararsın, delileri utanmadan savaşa göndermeyi mi ararsın, kadınları mal gibi haremlere kapatmayı mı ararsın. Her türlü pislik Osmanlı'da. -1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu işkence konusu insanoğlunun yaraticiligini en cok kullandigi konulardan birisi herhalde cok acaip isler var . benim ozellikle ilgimi ceken bir tanesi sanirim fransizlarin kullandigi bir tanesi . adami sirtusu bir yere yatirip bagliyorlar . karnina kocaman bir lagim faresi onunda ustune bir kafes koyuyorlar . sonra fareyi korkutuyorlar farede kacmak icin adamin karnini desmeye basliyor . hamster besleyen varsa bu kemirgenlerin disleri ne kadar keskindir bilirler kopek baligi halt etmis yaninda ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar