hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 arkadaslar bu resmi liverpool resmi int. sitesindne aldım resmin ust kısmına bakın :D aha...[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yaa bu normal bişey bea.. Ben sendikacıların taksimde yaptığı eylemi maç tezahüratı sanan liverpool taraftarlarının eylemcilerin megafonlarıyla you'll never walk alone söylemesine bittim :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Apuahauahuah desem ?[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 zuahahaha[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi bide bu resmi itede ya :D[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 durdum da bir halt anlamadım ben...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Çöp şiş + cola 7 milyon hahahha :D[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bunun bide ingilterde oldugun dusunursek :D:D[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 adamların bugün taksimde yapmadığı şebekilk kalmadı. sarhoş oldular otobüs önlerine atladılar,bağırıp çaırdılar,istiklalde cıbıl cıbıl dolaştı krolar(hehe) türk misafir perverliğinide göstermiş olduK. polis gıkını çıakrmadı!! aynı şeyi bizimkiler yapsa en güzel şekilde copla sevişirler... AB hedesinden kaynaklanan nedenlerden dolayı gayet ''relax'' davranıldı adamlara...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 çıplah dolaşmak kişinin kendi iradetiyesinin göstergesindedir. ravinge kluger(ünlü filozof duymadınmı yuh) Nedicem,bu eylemi maç tezahuratı sanmaları süfermiş :D dil bilmemek işte :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 adamlar neler yapmıs bea yazık yazk arkadasın dedıgı gıbı bız yapsak copları yerdık[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 AHaHAHAhahaHahahah *!iptal ki ne iptaaaal*[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ztn bi abazada denemede bulunmus yanında sevgilisi olan liverpoollu kadına sarkıyo gel canm gel gulum yasasın liverpool diye diye kadının goguslerine flan dokunuyo hayvan sevgiliside hayvandaqn tırsmıs bişi diyemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu avupalıların eğlenme şeklide hayli ilginç adamlar bilinçlerini yitiridkten sonra eğleniyolar. gavurdur deyip geçiyoruz ama taksim in ebesiyle baya bi oynaştılar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 pankartta tam olarak şunlar yazıyor said: No small toffees for feast tonight Kopites party with Turkish delight Jose, Sir Alex... London press All choking on sweet success Money, not love, is your drive But tell us... Can you count to five? [signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ben geçtim ordan you will never walk alone sölediklerini duymadım, ki hoş baymış bi şekilde eve yürüdüğüm için sölemişlersede duymamış olabilirim =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Gel gel gel :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >> X+ Project web design << Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 şu anda taksim boş galiba kameralarda kırmızı nesneler gözükmüyor http://www.ibb.gov.tr/tr/hizmet_alanlari/ulasim/trafik_kameralari/kamera.asp?cam=2&id=1 [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Mayıs 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla en son gittimde 3 gun oldu adamlar gunduz gunduz bira iciolardı ne migde var heriflerde su gibi bira iciolar nası kusmuolar hayeret :D[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar