Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hakan şükür...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

bence türkiyenin yetiştirmiş olduğu en iyi futbolculardan biridir. insanların şaban deyiş nedenini anlayabiliyorum. ancak milli takımın onsuzken nasıl bir sıkıntı çektiğini ve de o oyundayken, oyunu nasıl rakip sahaya yıkabildiğini göremiyorsunuz.
italyada ne yaptı derseniz, hector cuper 3-5 kere şans verdi ve gayet güzel gollere de imza attı ancak başka şans bulamadı. ingiltere de ise bence oldukça başarılı bir performans sergiledi.
ben de zamanında çok şaban dedim ama bir an eskiye gittim ve düşündüm. hakan gs'den ayrıldığı zaman çok üzülmüştüm, en az hagi kadar üzülmüştüm. bir emre, okan veya popescu ayrıldığında o kadar üzülmemiştim.

attığı bütün gollere insanlar şansa attı der, ancak baktığınız zaman herifin attığı çok fazla süper gol var, hemen aklıma gelen 3-5 tane yazayım:
İsviçreye 30 metreden
leeds'e attığı
dortmunda attığı
gaziantepe attığı frikik
interde iken milana attığı gol (gelişine vole)

zaten attığı kafa gollerine kimsenin diyecek birşeyi yok, üstüne her zaman 2 kişi çektiği için orta sahadan gelen ofansif oyunculara çok gol kanalı açıyor
eğer dünya kupası performansını örnek gösterirseniz hiç birşey demem, herhalde hiç konsantre olamadı. ben öyle düşünüyorum.

bilmiyorum içimden geldi yazayım dedim. bence gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. sizin yorumlarınızı alayım
Sosyal ağlarda paylaş

milli takımda hiç bi işe yaramıyor bence hala..
hava toplarında iyi tamam
ancak gerisi boş

dünya kupasından beri harcadığı pozisyonlar gözümün önünden geçtikçe şaban diyesim gelio[hline]-Master Yoda, I'm ready
-Much you have learned Urza, but a lamer still you are not
-But Master, I've completed the trials
-One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must

Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki:
bende de 1024 ram war:)
Lamer Master 2 : Lamer Outcast
Coming Soon...
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden adam gerçekten iyiydi. Lafımız yoktu.
Torinolu Şaban
şimdi oldu ingiliz Şaban...

Milli takımda hiç bir işe yaramıyor. Milli takımı ayıran inanılmaz dinci bir kişilik. Serhat ı milli takımdan namaz kılmıyor diye Şenol Güneş le birlikte yollatırdı. Yıldıray ve İlhan ıda o dışladı. Ama onların kalması gerekiyordu kilit isimlerdi. Nerden biliyorsunuz diye sormayın.
1- Gazeteler ve tvler bangır bangır bağırdı
2-Babamın yönetici arkadaşı hakan şükürü çok iyi tanıyor.
Şenol Güneş in yalakası dünya kupasında İlhan ın yerine o oynadı. Hakan 7 maç oynadı 0 gol attı
ilhan 3 maç hemde yarım oynadı 4 gol attı.
Ama hala forma Hakanın
gerçi ilhan haketmiyor ama hakan hiç haketmiyor.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

ben o adamın ayağına topu yakıştıramıyorum nedense.sanki odun gibi bişeye top çarpıyomuş gibi geliyor.onda kanımca teknik filanda yok,eskiden iman gücüyle oynuyodu artık o kadar darma dağan olduki adam oda kalmadı.çok duygusal bide garibim

[Bu mesaj Anason tarafından 12 June 2003 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol niye önyargılı baksın ki adamlar
hakan rakip takımmı rakip oyuncumu ?

Evet Hakan eskiden iyi oynardı,düşük tekniğini çok çalışmasıyla fiziğiyle kapatıyodu,galatasaraya da en fazla hizmet etmiş oyunculardan

ama şaban denmesininde bi nedeni var elbet kaçırdığı enteresan goller oluyodu,topun üstüne basıp düşmeler filan :)

neyse o bir yana şu an gerçekten oynamamalı diyorum bence
dün Hakan yerine okan yılmaz yada ümit karanla maça başlasaydık çok daha verimli olurdu takım[hline]Hit the battle now we high speed
With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 12 June 2003 12:16 tarihinde demiş ki:
said:
fizban, 12 June 2003 11:21 tarihinde demiş ki:
dün iyi güzel, işe yaradı da, o kaçırdıklarının bi çoğunu serhat
ama ilhan hakediyor mu milli formayı ? elbetteki hayır. bi senegale diziyle attığı golle kahraman oldu ilhan, ötesinde bişe yok yani.[hline]Fizban(48:89 AM) :
associated press

lol be
İlhan Mansız Türkiye'nin en iyi forvetidir(santrafor değil arasında fark var) siz her ne kadar kabul etsenizde etmesenizde.
Milli takımda ve Beşiktaş'ta oynadığı futbol ortadadır.Bİ diziyle gol attı kahraman oldu dersen gülünç olursun.O gol öyle balına bi gol değildi.çok güzel bi vuruştu ayrıca dizz falan değil basbayağı vurulması gereken gibi vurdu o topa
hadi onu silde
İlhan Mansız'ın güçlü,çalışkan hırslı ve agresif oyunundaki başarısını
Beşiktaş'ta bugüne kadar attığı 30'u aşkın golü(ki bunlardan en az 15-20 tanesi GÜZEL GOL Dür. Öyle gidip boş kalede gol kovalayan bi futbolcu değil pek)
Dünya Kupasında az süre almasına rağmen çalışkanlığını
İlk 11'de başladığı Güney Kore maçında 2 gol atıp bi tanede DÜNYA KUPASININ ilk golünü atması için şaban abisinin önüne topu bırakmasını
inkar edebileceğini zannetmiyorum.

Bu yüzden İlhan Mansız 1 gol attı kahraman oldu demek komik
Serhat o formayı İlhan'dan fazla hakediyo demek dahada komik
Hadi Ümit Karan Falan desen anlarızda Serhat ne be Teknik meknik yok sadece hızını kullanmaya çalışıyo
+ çirkef öyle topçuda milli takımda ihtiyaç yok zaten güçlü adamlar Lazım İlhan gibi , Hakan Şükür gibi Okan Yılmaz g,ibi
ondan hala Hakan oynuyo zaten[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki:
habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz"

Turkiyenin en iyi forveti demekte komik nukem
bu arada bi kac yrum daha gelmis senol gunesin yalakası diye bence senol gunes hakanın yalakası olabilir olsa olsa...
ben hakanı hep sevdim hala da arkasındayım sakatlıklar gecirdi.kotu gunler gecirdi takım bulamadı umarım duzelir eski haline doner ama zaten yasıda ilerledi zor yani isi...
ama ben genede gs ye gelmesini isterim herzaman
bu arada biri sanırım okan yılmazla baslasa daha iyi gibi bisey demis gozunuzu sevim mantıklı dusunun ya daha milli mac tecrubesi olmayan bi oyuncu ilk 11 e cıkarılır mı pat diye
okan yılmaz iyi mucadele etti ama kacırdıgı gollerde cok fenaydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:

bu arada Sabo evet Hakan iyidir diyince doğru yorum kötüdür diyince ön yargı
lol be

Çok kötü bi futbolcu
1.90lık sokaktan geçen bi adamıda toplasan onun kadar oynar
attığın topu geri verip perdeleme yapmaktan başka bi işe yaramıyo
eskiden iyiydi lafımız yok, ama artık bırakıcak[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki:
habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz"

yoo, ayağına topu yakıştıramıyorum diyen adam gayet de güzel bir yorum yapmış bence mesela. önyargılı falan diil, direk "şaban geç işte ya" diyerek girmiyor olaya.

ayrıca tam tersi 1.90'lık oyuncu çok az vardır, hele hakan'ın yaptığı işleri yapan çok daha az oyuncu vardır dünyada.
hakan mesela flo'dan 10 kat daha iyidir, koller'den de iyidir mesela (hepsinin formda olan durumlarını karşılaştırırsak).
ayrıca dünkü maçta da sakatlanana kadar gayet iyi oynadı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

LoL Hakan ın nesini savunuyorsunuz ki hala?
Adam gol attı süper futbolcu oldu kaç maçtır gol atamıyor niye iyi futbolcu değildi?
Hakan gs dayken çok iyiydi gerçekten zaten milli takımda 38 gol atmış oyuncu daha ne diyebilirzki futbolculuğu için.
Şaban lakabını takım arkadaşı Bülent taktı. Hakan Kemal Sunal a benziyor dediler.
Bülent çıktı "Şaban şaban" dedi. Adamın adı Şaban kaldı.
Torinoya gitti Torinolu Şaban oldu.
Çok iyi futbolcuydu ama şu anda çok kötü futbolcu.
Ayrıca karakteri çok kötü bir futbolcu.Bu iyi futbolculuğun altında çok kötü bir karakter yatıyor.

İlhan senegal maçıyla kahraman oldu fakat. Şenol Güneş Hakan Şükür de ısrar etmeseydi İlhan ilk maçta kahraman olurdu. Şu an içinde bence ikiside haketmiyor milli takım formasını.
Ayrıca bir düşünün Şenol Güneş in ne kadarlık samimiyeti varki Hakan şükür gibi bir golcüyü 7 maçta gol atamamasına rağmen hala takımda tutuyor. Neden serhat forma kazanamıyor. Neden ibo bu kadar iyi oynamasına rağmen bir maçla bileti kesiliyor.
Neden yıldıray bu kadar güzel oynamasına rağmen sürekli oyundan alınıyor?
Ayrıca Hakan Şükür ün arkasında Türkiye nin en büyük mafyaları var.Çok büyük isimler Hakan ı evladı olarak görüyor.!!![hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

hakanın son dünya kupasında sıctı batırdı o ayrı konu ama
hakan sayesinde gs uefa yı aldı,son dünya kupası dısında türkiye milli takımına cok şey kazandırdı (bknz:son avrupa sampıonası tek basına ceyrek finale cıkardı)
galatasarayın 4 sene sampıonluunda en büyük pay onunla haginin bence..ztn hakan gittikten sonra galatasaray forvetinde yasanan cöküsü futboldan anlamayan adam bile farkeder.
bide ilhan mansız hakanın tırnağı bile olamaz..bu işler öle bi senegale gol atmakla olmuor..[hline]He who commands the future commands the past
He commands the past conquers the future..
Sosyal ağlarda paylaş

Umit karan su halıyle ılhandan kat kat ustun.Zaten 2. yarıdakı performansınlada kanıtladı bunu umıt.Sana kalsa zaten nukem bjk dunyanın en buyuk,en zengın,en buyuk taraftar kıtlesıne sahıp tek takımı.
Yıne hı hı deyıp gecıyorum.
Hı hı[hline]:utaniem: Simofle :utaniem:
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

heh simofle ben mi yalakalik yapicam , kac senedir takiliyorum buraya kime yalakalik yapmami bekliyorsun anlamadim,sacma bir tez :)

banada ilhan mansiz turkiye'deki suan turk olarak en yetenekli,en iyi forvet olarak geliyor var mi ?

boyle gereksiz yalakalik laflariyla filan bir yere varilmaz hocam,gel tartisacaksan adam gibi tartisalim asilsiz seyler soylemeye gerek yok insanlari rencide edersin o kadar.(bak ettin simdi beni:))
Sosyal ağlarda paylaş

hakan şükür'den geçmiştir fakat hakan şükür'e kötü diyen ondan daha fazla şabandır

milli takım'da 38 golü var, avrupa gol kralı oldu

daha nasıl iyi futbolcu olunabilirki ?

yaşlandı, futbol hayatının bitmesi gerekli tadında kalması için olayın ama bırakmıyor, hala oynamak istiyor demekki

onu eleştriceksek formdaki dönemine göre eleştirelim

bu arada okan'da forvet ve ilhan'dan daha iyi bence[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...