ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Menüye bir nomove eklersin birde dialogclose yaptırırsın onada gerek kalmaz taz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Oynamaktan en çok haz aldığım ve iki ay öncesine kadar herkezin RP yaptığı Ovedron sunucusuna olan olaylar sonucunda Admin oldum. Tüm bugları fixledim. Sunucuya eklemesekte çok güzel yenilikler yaptım.(teotu tamamen çözünce eklicektik elimde kaldı.:) TEOT'u engelledik, yeni yöntemle tekrar açtılar... :=) ve başka nedenler...Kapandı server'ımız ama oraya zaman ayırmaktan asla sıkılmadım.ServeR'ı r3 serisine geçirdik, ama işte bazı nedenler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu arada ben mı denk gelmıyorum bılmıyorumda uo da artık yenılık dıye bır$ey kalmadı sankı.ne bilim hep aynı $eyler degı$ık ıtemler renklı bınekler eva bonusu yok sprit speak skıll acılımı hede höde böyle gidiyor.adam gib bi sistem veya yenilige denk gelemedım uzun suredır.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 valla denemedim ama fena bişeye benzemio sanki yeni versionlar client-server olayları olmuş cheating-death'teki gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 pati gittiginden beri uo oynama hissimi kaybetmiş gibiyim burda tartışıp sphere serverda denemek daha zevkliydi oda yoktu ama butun yaz yapacaz gene işlevlerimizi kaybetmediysek eger :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Pati kapalı olduğundan itibaren bir musluk gibi açılıp kapanan sunuculara maruz kaldık. :) ve sonunda ultimayı bıraktık. Yaşasın msn messenger ve eski uo arkadaşlarım.[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eehüe valla hepsi biz kapanmayacağız hedefimiz büyük googleyi bile geçicez diyorlar. Bizde sunucuya geçiyoruz ama netice yine sunucunun patlaması ile kalıyor. Valla hi sen bana söyle kapanmaması kesin bir sunucu bul ve ayrıca icerisinde güzel bir oyuncu ve staff kitlesi olsun bak ozaman Ephoryum kardesin nasilda kasiyor oralarda :)[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Vay be özlemisim... Hepinize selamlar arkadaslar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hepinizi çok özledim ya .. :( .. Sonunda buluştuk ... Pati yokken ne yapabilirzki .. hiçbişi tabiki .. sıkıntıdan Snes oyunları oynadım.. Baya büyük bi muzik arşivim oldu,Sıkıntıdan muzik download etmekten ... Ama Sonunda Yine Beraberiz ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. [Bu mesaj RaVena tarafından 25 Mayıs 2005 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 geçmek bilmedi bea :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Valla Patı kapalıyken 4 5 server degıstırdım hala ıstedıgımı tam olarak bulmus degılım..[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Minus sitesi açtık, Minus birliğini dağıttık, sharddan sharda gezdik sonunda ara verdik :-p[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paticik yokken pek birsey yapmadim valla ben hala ayni yasam hala ayni tipler vs. vs. vs.[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar