ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 orc shaman tauren shaman çok farketmez. tauren in warstomp güzel özelliktir ama sana kalmış. orc unda resisti ,+5 axe skill i var.(ayrıca kask taktılarmı komik durmuyor taurenler gibi :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snorex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Merhaba tavsiyeleriniz üzerine Burning Legion adlı servera basladım.Wowa da daha yeni baslamıs bir kullanıcıyım ve dolayısıyla cok fazla bilgim yok.Bundan dolayı sizlere birkac soru sormaktan alamıyorum kendimi. 1) Wow da her skillin trainerinda belirli buyuler veya yetenekler var fakat bunlar level 6da bitiyor buradan sonra buyuleri nereden teachletebilirim.Yada o trainer levelim yüksellikce gelisiyor mu? 2) Orc Shaman karakterim var bu karakter kullanıslımıdır değilse iyi bir ırk ve class belirtirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 train edeceğin skilli büyük şehirlerden (stormwind oggrimar vs.) train edebilirsin.[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 25 Mayıs 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 level 6'dan sonra orgrimmar'a filan git, vardır orda trainer. horde kasmadığım için bilemicem daha yakında var mıdır. tauren shaman görüyorum ben genelde, kan kusturuyorlar şahsen bana. orc shaman da farklı olmasa gerek çok fazla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 1) orasi newwbie yeri sayılır iler ki kasaba veya sehirde trainerlarda buyu bulabilirsin 2)zevk alıyosan hepsi ii kotu class yok ki shaman gercekten ii[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Melee karakterler için tauren öneririm. Warstomp ve level 60'ta %5 HP farkı avantaj sağlıyor.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 shamanlar az bi imba çünkü. level 60'ta insanları ağlatmak istiyorum diyorsan undead priest önerimdir. ama shaman da zevkli.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 25 Mayıs 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 shaman çeşitli kombinasyonlar yaratıp kullanabileceği için oynaması çok zevkli bir karakter. fakat midenizin iyi olması lazım. çünkü çok fazla ally cesedi görürsünüz :D keh keh..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bence oynayabılene her class aynı ama shaman gercektende gusel totemlerı felan saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paticiğe warlock lazım.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Orcların stun resist şansı warstomp dan daha iyi bence[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar