Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bu grubun şarkıları ne tarzdır bilen warmı warsa tavsiye ve yorumlarını bekliyorum çünkü ihtiyacım war yaw.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 valla Emperor ı biliom Blackmetal in öncülerinden çok da sağlamdırlar[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Çok SatoManço değil gibiler şarkıları bir çoşup bir çuvallıyor bunun tarzı Black deil sanırım.
corso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 black mi? yok yau, death olmasın. Genres: Rock Styles: Post-Rock/Experimental, Indie Rock, Space Rock, Experimental Rock, Canada tavsiye: the dead flag blues, east hastings[signature][hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 doom metal yapıyolar. jackson gitarları var..[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
corso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 evanesensin alt grubu olarak çıkıyolar bide[signature][hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 evet. limp bizkitle beraber sölemişlrdi bide. süperdi! LOL![signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 East Hastings sarkilari guzel, baya derin 28 days later' da vardi
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 eywah evanescence Emperor'ın bu bahsettiğiniz gruplarla bi alakası yoktur allahım ben ne yaptım?? bütün emperor üylerinden ve blackmetalcilerden özür diliyorum..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 12 Mayıs 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 :lol: ehe hadi dile bakalım...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
corso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 şaka yapmıyo galiba? :-)[signature][hline]
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 GSYBE tavsiye ediyorum etmesine de hangi tür yapıyorlar sorusunun cevabı biraz karambol aslında. adamlar 20 dakikalık parçalar yapıyorlar, ki bu tamamen commercial olmaktan uzak bir şey. dahası albümlerinin üzerinde doğru dürüst grup adı, yok albüm adı filan ibareleri yok. müzik olarak da ambient sayılabilir ama baya rock tınıları var. bende sadece bir albümleri var (Lift Your Skinny Fists Like Antennas to Heaven), bütün bunları o albümden hareketle yazıyorum. diğer albümler bundan çok daha farklı da olabilir, inanırım, deneysellik adamların ruhuna işlemiş :P
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Hmm bana fena halde King Crimson anımsatıyor vede tür olarakta "Avant Garde" diyorum ben[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 psyhcodelic mi ne diyorlarmis turlerine ,yada experimentel,her neyse iste :P explosions in the sky, mogwai ,tortoise bu ture giriyor bu aralar bu tur gruplara sarmis durumdayim. ayrica kafabindunyaguzeldir var http://kafabindunya.guzeldir.com/ turk ,bi kac parcalari var sitede..ben baya begendim parcalarini.
Zerokull Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 amanın yeni bi grup gibin bişi keşfettim sanırsam bunnar gibin keşif demiyelimde yeni buldum diyelim... Explosions in the sky.
elvyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 a silver mt zion mogwai sigur ros set fire to flames post rock olarak araştırırsan daha bulursun.
sir Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 her zaman her yerde yönetir..bütün albümlerini bütün şarkılarını oturun inceleyin, dinleyin gerçekten bambaşka bişey yapıyo bu adamlar.
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Baktım varmı topic'i diye, varmış. Uplıyorum. Dead Flag Blues geçti elime bir arkadaştan, vuruldum diyebilirim. Çok kaliteli müzik.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Bana da dinletti... 16 dakika lan ='(
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Olm ne yamuk adamsın ya.. iyilik te yaramıyor arkadaşım. Tıklarsam attıgın youtube linkine top olayım.
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Allah belamı versin izlemedim. Nah izlerim. Kesin süper birşeydi ve sen benim gibi ilahi bir şahsiyetle paylaşamadın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 http://www.mininova.org/tor/183818 Bu torrentten indirin 2 dakikada max. hıza çıkıyor.
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 olm baya iyi lan. liseli dememek lazım ne güncelledim be yavrum benim hehey
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu başlığı ahmet açmamış. ahmet gözümden düştü bir anda.
Öne çıkan mesajlar