Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dikey limit (wow da en yüksek nokta)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Oyudna darnassus dan denize atlamış, old ironforge ve airport u gemiş biri olarak çok güzel anılarım vardır. (160 kişi undercity ide basmıştık)

bu da oyunun en yüksek yeri olan tepe. İronforge un tepesi olmaktadır.

bu da başka bir açı

bir de buradan ininde tam ironforge un kapsının üzerinde oluyorsunuz. Aşağıda duel yapanların arasıan atlayınca (shield açıyoz tabi) , duel yaparken birden aralarına düşen paladini görünce millet şok oluyor :D

aslında exploration movie diye bir şey seyrettim dha piskopat yerler varmış hepsine bir bir gidecem ama banlanmaktan korkuyorum. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

allah akıl fikir versin =)
bende bi ara hunterimla blasted landsden olmeyen moblari ironforge a cekmeyi planlıyorum su brd arena farmım bitsin =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

hadi be yapma ya baya geyik olurdu tek basina mob tum if yi temizlerdi =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

hele bi hyjal açılsın, ona da çıkarız hep beraber.

bugün bakım sırasında içime bi heves geldi, hadi dedim hyjal'e gideyim. baktım haritadan inceledim, dedim heralde winterspring'deki darkwhisper gorge'dan gidiliyodur. gittim, stealth ile sızdım level 60 elite demonların arasına. git allah git, en sonunda son bi tünel çıktı karşıma. aha dedim hyjal. haritadan baktım evet burası. ama kapalıymış daha :p raid instance portalının önünde kapı vardı, tıklanmıyor bile üstüne. açıldığı anda gidicem gene.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...