bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Format attık attıktan sonra modemi görmüyor. ya görüyor aslında bağlantı var ama modem ayarlarına erişemiyorum.. Link Lan ışıkları yanıyor ama inemiyorum ayarlara ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ağ bağlantısını kur usb mi ethernet mi baglı modem? usb ise büyük ihtimal usb driverları kurmamışsındır ethernet ise ethernet kartında sorun var sürücülerini kontrol et adsl modem dial up modemler gibi degil illaki görücek 10.0.0.2 den girmeyi dene kontrol paneline girecektir[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ethernet kartının sürücüsüne bi bak, windows bazen ben buldum kurdum falan diyor ama alakasız bi sürücü kurmuş oluyor. Disketi varsa ondan bi yükle. Yoksa internetten sürücüleri bul yükle. Yada ben bunu biraz daha düşüneyim..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ethernet cnet kullanıyorum. Görmüyor ya yaptım hepsini hatta makinada iki ethernet var anakartın üzerindede varmış çakışır diye kaldırdım. dial up modemide söktüm yinede görmüyor. bağlantı var gözüküyor Bağlantılarım da görebiliyorum ama ayarlara inmiyor[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar