Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul üniversiteli arkadaşlara bir duyuru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz iü den bikaç arkadaş okulda bulunmayan bir fantezi ve bilimkurgu topluluğu açmaya karar verdik,bizden önce veya bizle beraber buna karar vermiş başkalarıda var ama koca okulda herkes birbirinden bihaber neyazıkki.ciddi bir şekilde örgütlenmeyi,yeterli sayıda kararlı insana ulaşabilirsek bir öğrenci klübü açmayı olmadı unoffical bir toplulukla olaya devam etmeyi düşünüyoruz.iü lü bütün arkadaşlar(hangi fakulte veya kampus olursa olsun)bi baksın,ilgilenirlerse forumumuza üye olsunlar,konuşup anlaşalım.
www.iufantezivebilimkurgu.toplulugu.com
Mesaj tarihi:
Bu şekilde bir kulup bundan 2 yıl kadar önce eğer yanlış hatırlamıyorsam avcılar kampüsünde kurulmuştu.Hatta oda falan da verilmişti.Daha sonra da ilgisizlikten kapandı
Mesaj tarihi:
avcılar ve beyazıt iki farklı kampüstür ve birleşik hareket etmeleri imkansızdır,beyazıt da okuyan kimse oyun için ta avcılara gitmez,tam tersi de mümkün değil,şu anda kapalı değil onlar,sadece başka bi klübün altında takılıyolar,evet fazla kalabalık değiller ama bizim problemimiz koca okulda kimsenin başkasından haberi yok,çünkü herkes fazla bireysel takılmakta,kendi tayfasını toplayan başkasını iplemiyo fazla.klüp olmazsa bile,ki olmama ihtimali fazla beyazıt için,resmi olmayan bi topluluk olur oyuncu/dm sıkıntısı çekenler için,aynı okuldan olunca en azından vizeydi finaldi herkesin aynı zamanda olur.kopukluk olmaz.
Mesaj tarihi:
Borbag var iu'de o ilgilenebilir mesela bi bilim kurgu topluluguyla. Hatta kendisine hemen bi mesaj cekiyorum su anda frp icin devamlı itu bkft'ye gitmekten bunalan bi insandır kendisi =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
ökmde odaya gerek yok aslında. resim kulübünün yanındaki alanda haftada bir bi müzik grubu gelip çalışıyo o kadar. süper uygun ortam. hemen yapın. ben de uğrıyım bi ara.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
İktisat son sınıfım. Okulda dört yıldır gördüklerimden sonra derim ki... O iş yürümeeeeeeez. Bizim okulda okumak zaten başlı başına bir fantasy role playing, öğrenci işlerindekiler goblin, kantindekiler orc... Sınavlara giren asistanlar arasında troller ve drowlar var. Bizim fakülte binası kışın yanmayan kaloriferleri ile Iceland (Hatta Icewind Dale), tuvaletlerimiz magical (Dışarısı 30 derece sıcak, tuvaletler 10 derece yağmurlu, dışarısı buz gibi soğuk, tuvaletler daha soğuk ama sıcak yağmurlu vs vs).
Bu okulda böyle okuduktan sonra bence öyle bir kulübe kimsenin takati kalmaz.
Bir de şöyle bir durum var, bu organizasyon Avcılarda mı olur Beyazıtta mı? Beyazıtta campaign map bile hazır çünkü :) Avcıları bilemem iki kez geldim sadece.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı
Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 01 Aralık 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
Borbag var iu'de o ilgilenebilir

bizim üninin mi? hiç güleceğim yoktu:)
1- kulübü Avcılarda kurarsınız, güzel güzel oynarsınız; tek sorun Avcılar bana 3 saat(boğazda trafik olmazsa), gelmem zor olur(hatta beyazıtta okuyanların hemen hemen hepsi için zor olur)
2- kulübü beyazıtta kurarsınız(hatta ayrı 2 kulüp kurarsınız), o kulür de ya "yoldaş cücelerimle faşist ejderlerin diktatörlüğüne son vermeye gidiyoruz" olur, ya da kapitalizmin çarkı diye beynimizin eti yenir.
İşin iyi yanı okul yönetiminin hiiç umursadığını saymıyorum, en azından orda pürüz çıkmaz...(daha 1. sınıfım yönetimi bilmiyorum)
gene de size başarılar diliyorum... umarım ortaya iyi birşey çıkar[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
ehh haklısın :) herkez alınmamalı o zmn adamlarla önce bir muhabbet edilmeli toplanıldığında görülür kimin ne olduğu[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Mesaj tarihi:
beyazıtta olması iyi olur,avcıları karıştırmamak lazım
klüp olması pek de umurumuzda değil valla,siteden forumlardan götürürüz işi,de şu anda bazı problemler nedeni ile forum çalışmıyo,düzelticez en yakın zamanda.burda amaç,aynı okulda olan dolayısı ile de zaman konusunda fazla uyumsuzluk yaşamıycak insanları bir araya toplamak.okulun yetersizliği soğukluğu,şusu busu bizi pek ilgilendirmiyo fazlasıyla,sonuçta okul demiyo bunu ben ve arkadaşlarım diyor.bana niye kızıyosunuz okulumuz çok eski ve işlemez durumdaysa?her neyse,böyle bi olayımız var,katılmak ve katkıda bulunmak isteyen herkeslere açığız...
Mesaj tarihi:
suçun bu okulda okumak :) buluşalım ben katılırım diğerleride katılsın beğenmeyen çeker gider :P önemli olan ilgilenenler kimmiş bir görmek en azından muhabbet edilir[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Mesaj tarihi:
2,şimdilik ama bu gidişle uzar merak etme,biz olayı kurduktan sonra zaten önemli değilki,sonra gelenler katılır onlar alır yönetir,ama kolay kolay da bitirmeyiz biz bu okulu,site açık(en tepeki linki verdim)forumlarda şu anda onarıldı,minimum problemle çalışıyo(minimum dedim çünkü bütün hepsini denemek fırsat olmadı daha)
Mesaj tarihi:
ha bu arada aklıma da bi atasözü geldi,"siz kurun biz katılırız" diyenler için;"araba devrildikten sonra yol gösteren çok olurmuş" ya da bunun benzeri diğer bilumum özlü sözler...
kurucaksak yada nette toplancaksak en azından kaç kişi olduğumuzu,kime kurduğumuzu bilmek doğal hakkımız,o yüzden uzaktan bakmayalım lütfen,en azından bi uğrayın foruma(han'a)...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
www.iubkfk.com
istanbul üniversitesi bilimkurgu ve fantezi kulübü resmi sitesi ve forumları, kulübün kendiside resmi bu arada, 2ay kadar önce resmen açıldı ökm altında, yani tüm iü genelinde. (avcılar, beyazıt, cerrahpaşa vb)
14kişilik yönetim kurulu çeşitli fak ve sınıflardan oluşan öğrenciler tarafından oluşmakta olup hazırlıktan son sınıfa kadar üyeler mevcuttur, etkinlik plan ve programları yapılmaya başlanmıştır, oda arayışı sürmektedir, akademik çevreden destek oldukça büyük, (hatta ökm müdürü direk destekliyor) ve okul da adam gibi etkinlik yapıldığı sürece maddi destek vermeyi kabul etti. fantezi ve bilimkurgu edebiyatı, anime ve manga, masaüstü rol yapma oyunları ve benzer konularda ilgili ve meraklı tüm iü öğrencilerini bekliyoruz.

[Bu mesaj othinn tarafından 25 Mayıs 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...