ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 xig. da arkadasım +9 Warior Chitin Shell Boot yaptı ne oldu? Ban sebeb : dupe e kalkısmaktan zzzzz[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evet item duper konusunda bayagı hassaslaştılar onune gelene ban koyuyorlar garip bi durum[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 her +9 yapanı dupe suçundan banliyolarmı? eğer öyleyse kaldırsınlar +9 +10 yapmayı :?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 +9 yapmak zaten Dupe cünki %1 ihtimal var +9 +10 %0.5 gibi birşey. İmkaansız +8 oluyor Dupe yap Sonra bas hepsini elbet tutacak +8[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 madem +9 dupe oluyo kaldırsınlar o zaman ne anlamı varki... ayrıca impossible is nothing :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
mxzr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 eet ayrica sanirim chitin goblinde %1 le cikio ama cikanda var bknz: adini solemek istemediim bi kisi :D[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yok +9 dupe deildi xigenonda zaten.Ama xigenonda hersey olur :D .Zaten oyunda herkes dupe yapıor.Diezi bilmiyorum ama Beramusta 11 yasındaki çocuk cafe de warior Pendant,elf belt,raptor falan fila n dupe ediyolar. Örneğin Bermusta bilmem ne OK :D clanının yerini biliyorum adamlarda 50k tane bus var.Bugun gene ordaydım. Ve ne gördüm Blessed Item Upgrade Scroll var ve dupeleniyodu. Altındada ***%100 +7 sucess rate *** daha ne diyeyim sizee[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dupe yapmak kolay sadece lag lazım :) oda bolca var.[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 diezde olmuyor.Ben denemedim ama olmuyor :P . ama yapan tabii ki var[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hatta bi keresinde cz de spike town yapmıs adam 6 kişilik party e kişi bası 77m düşmüş yani bu adam: 77x6x2=924m le cz de bu dupe deil de ne peki :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :) albi gold bar 10 kere dupe al sana alacagı en fazla 20 dk :D[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya nooldu size beyler? kaç zamandır kapalıydı paticik amma çok şey degişmiş. +4 +5 yapmaktan aciz adamlar şimdi +9 un dupe olmadıgını savunur olmuş nasıl iştir bu? Alan yetkilisi bile dupe taktikleri verir olmuş bu nasıl bir dalgadır? [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Mayıs 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 afedersin ama hangi acizden bahsediyorsun.[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Dupe taktigi? Buna dupe taktigi diyorsan daha ne diyeyim sana. hem ben burda sadece +9 un dupe degil GM yardımı oldugunu anlatmak isitiyorum dupe yapılarak sadece +8 in olacagını soyliyorum Hasan Mezarcı bey.[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aferdersin ama bu oyunda eminim ki sende cok bilgim var.Susmanı öneriririm[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evet bu arada Blade master a sahip bi acizim :P[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 "heee" de geç ya :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 haklısın galiba :D heee evet ole :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Geleli kaç saat olduda tutuşmaya başladınız helal :)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: oQo, 24 Mayıs 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Dupe taktigi? Buna dupe taktigi diyorsan daha ne diyeyim sana. hem ben burda sadece +9 un dupe degil GM yardımı oldugunu anlatmak isitiyorum dupe yapılarak sadece +8 in olacagını soyliyorum Hasan Mezarcı bey. bunun cevabını ; said: oQo, 24 Mayıs 2005 19:52 tarihinde demiş ki: dupe yapmak kolay sadece lag lazım :) oda bolca var. said: oQo, 24 Mayıs 2005 20:03 tarihinde demiş ki: :) albi gold bar 10 kere dupe al sana alacagı en fazla 20 dk :D şu şekilde vermem yeterli olur sanırım. ayrıca ; said: ShdwFx, 24 Mayıs 2005 20:08 tarihinde demiş ki: aferdersin ama bu oyunda eminim ki sende cok bilgim var.Susmanı öneriririm seninle sidik yarışına giricek seviyede degilim. bende sana "legit" kavramını tekrar gözden geçirmeni öneririm. [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Mayıs 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 cok saol hasmet herneysen işte. Saol benim seviyeme inmediğin için :P[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Dupe yapmak kolay diyorum Sende dupe taktigi veriyor diyorsun adam bukadar parayı nasıl kastı diye soru soruyor bende cevabını veriyorum YAP demiyorum ama sen nerenden anlıyorsun onu bilemiyorum eger buradaki insanların huzurunu bozacaksan her aldıgın accounta ban gelecek.[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 öpüşelim barışalım koklaşalım tamam dupede var +9de dupe herşey dupe :-P :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 seviyene inerim yada çıkarım gibi birşey söylemedim aynı seviyede degiliz dedim sadece bunu istedigin şekilde yorumlayabilirsin ama yorumladıgın şekil benim söyledigim şekilde olmaz. kaldı ki pek açık ifade edemedim galiba kendimi ; seninle tartışmak istemiyorum demek istiyorum her ne kadar saldırgan cevaplar versende girmicem seninle münakaşaya.
Öne çıkan mesajlar