Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Gidenler ne düşünüyor? Garez gibi uyuz bir film olduğunu duydum ben..[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kotu bir film oldugu konusunda ben de cok sey duydum, biraz da bunun etkisiyle gitmek istemedim, giden varsa yazsın nasılmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Dün gittim. Konu akışını hiç beğenmedim. Korkutcaz diye çok uğraşmışlar, gereksiz ve bir anlam içermeyen çok fazla olay vardı. Konular birbiriyle ilgisiz, bazen birşey anlaşılmıyordu. Ayrıca boogeyman çizimleri de günümüz teknolojisi ile daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çok kalite bir film değil, öyle inanılmaz korkmayı beklemeyin. Genel olarak görüntüyle değil de sesle korkutmaya çalışan bir film olmuş, fakat yer yer bu durumun dışına da çıkıyor(Kapı, karga, anne vs vs) Bazı mantık hataları var, film bittiğinde öylece bitiyor, bir şeye bağlanmamış. Boogeyman nedir ne değildir anlatılmamış. Closet olayı da açıklanamamış. Sonuç olarak 5 üstünden 2 veriyorum filme Bir de esas oğlanın sevgilisini kim oynuyor biri söylese çok merak ettim, sanki 24 te oynayan kız[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ani korku ile panikletmeye calismislar sadece korkmayi bundan öteye götürememisler gereksiz bir film gitmeyin derim.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Garez ws Boogeyman kıyaslamasını korkutma olarak yaparsanız ne olur ? O na göre gidecem[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 filmle ilgili bir fikrim yok ama internet sitesindeki oyunu görmelisiniz flashle yapılmış harika bir oyun (sanırım ismi 'escape from boogeyman')[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Direk garez in copy paste satış taktiği (bkz aynı sitenin benzeri Garez için de vardır )[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: screamer, 24 Mayıs 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Direk garez in copy paste satış taktiği (bkz aynı sitenin benzeri Garez için de vardır ) +1 zaten artık bu tur filmler baymaya başladı bence hep bi ufak kız çocugu ve ölü. intikam peşinde . hep onu araştıran biri falan filan pff.aynı ve sıkıcı hayatta izlemem. en son ilk izlediimde saat 3 tü izlerken güldüğümü biliyorum.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sevmedim (açık ve net :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ama gerçekten komikti boogeyman küvetteki kızı dikizlerken salonda "yürü be, kim tutar seni", "bu karabasan değil, kızabasan" sesleri ve boogeyman ile kız küvette boğuşurken (daha doğrusu ne yaptıkları belirsiz eylemi gerçekleştirirken) "oğlan kızı elleyemedi, boogeyman götürdü.. helal olsun" sesleri duyulmadı değil[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Başrolde dolap oynuyo..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ehhe şu son iki yorumu yarıldım :D bi film anca bu kadar güzel anlatılabilir :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 berbat bir film olduğunu duydum hatta garezden bile betermiş diye duydum ama bakalım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar