Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boogeyman

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Dün gittim. Konu akışını hiç beğenmedim. Korkutcaz diye çok uğraşmışlar, gereksiz ve bir anlam içermeyen çok fazla olay vardı. Konular birbiriyle ilgisiz, bazen birşey anlaşılmıyordu.
Ayrıca boogeyman çizimleri de günümüz teknolojisi ile daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kalite bir film değil, öyle inanılmaz korkmayı beklemeyin.
Genel olarak görüntüyle değil de sesle korkutmaya çalışan bir film olmuş, fakat yer yer bu durumun dışına da çıkıyor(Kapı, karga, anne vs vs)
Bazı mantık hataları var, film bittiğinde öylece bitiyor, bir şeye bağlanmamış. Boogeyman nedir ne değildir anlatılmamış. Closet olayı da açıklanamamış.
Sonuç olarak 5 üstünden 2 veriyorum filme
Bir de esas oğlanın sevgilisini kim oynuyor biri söylese çok merak ettim, sanki 24 te oynayan kız[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 24 Mayıs 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Direk garez in copy paste satış taktiği (bkz aynı sitenin benzeri Garez için de vardır )

+1
zaten artık bu tur filmler baymaya başladı bence
hep bi ufak kız çocugu ve ölü.
intikam peşinde .
hep onu araştıran biri falan filan pff.aynı ve sıkıcı hayatta izlemem.
en son ilk izlediimde saat 3 tü izlerken güldüğümü biliyorum.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

sevmedim (açık ve net :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ama gerçekten komikti
boogeyman küvetteki kızı dikizlerken salonda "yürü be, kim tutar seni", "bu karabasan değil, kızabasan" sesleri ve boogeyman ile kız küvette boğuşurken (daha doğrusu ne yaptıkları belirsiz eylemi gerçekleştirirken) "oğlan kızı elleyemedi, boogeyman götürdü.. helal olsun" sesleri duyulmadı değil[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

ehhe şu son iki yorumu yarıldım :D bi film anca bu kadar güzel anlatılabilir :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...