Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[50Left]

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Msnde yeni bi olayım bu benim. Taze bitti. Dün bitirdiler hatta.

2 Ay falan oldu başlıyalı.

Nickimin soluna bi gün durup dururken [50Left] yazdım
Bi anlamı yoktu laf ossun diye.
Sora biri geldi. "Neye left o neyi sayıyosun?" dedi. "Ehe bilmem" dedim. "Söylesene lan" dedi sora ben uyuzluk olsun diye [49Left] yaptım onu.
Sora birisi daha sordu. "bilmem" diyip [48left] yaptım.
2 Ay boyunca sürekli sordular. Sonunda geldik son 10 lefte. Soranların bi kısmı olayı annayıp gülüyodu bi kısmı küfredip sormaya devam ediyordu. Sazan sayacı bi nevi.

Sora son [10Left] De isimleri yazmaya başladım.
İlk Rewendor sordu "bune olm" Gibisinden.
[9Left] yaptım hahahahah dedim. İsminide yazdım cup diye.
Sora ablam cassie sordu. Onuda yazdım. Meersem uyanmış sormadan bu olaya.
Sora işte birisi daa sordu alomatik sordu.
En sonunda Babacum sordu hahah.
İşte 2. sırada natural_jedi sordu:D "ulan annamıştım ben" gibi bişiyler dedi ehe
Sora 1 hafta kaldı orada o.
[1Left] de takılmıştım.
Biriki tane akıllı daha önce sorduu hale sordu hatta [0Left] oldu bidefa. Ama uyanıp düzelttim ben hemen. Yada kendileri sölediler "hahaha sormuştum olm ben önceden biliyodum" dediler. Ama benim [elft]erim lan bunnar. Silerimde düzeltirimde.

Sora matthias diye yabancı bi arkadaş vardı. Çıktı o sordu gayet saf şekilde vat mat şeklinde:) hahahhahahahaha diyip hahahahaaahahah diye devam edip hohoohohoh dedim. Bitti böylece [left]lerim

NI-MH [0Left][10.Rew, 9.Cassie, 8.M.Wood 7.Alomatik, 6.Babacum, 5.Tepkisiz Temkinli, 4.voic3, 3.Berk, 2.Natural_Jedi, 1.Matthias][signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.

[Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi 2 ay önceki saçmalamalarım bunlar.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam,bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam,bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam,bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam,bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

niye sinirleniyonuz onu anlamadım eheheh bişimi yaptık size:) sayıyoruz işte.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Yeto bi ara demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...