Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Msnde yeni bi olayım bu benim. Taze bitti. Dün bitirdiler hatta. 2 Ay falan oldu başlıyalı. Nickimin soluna bi gün durup dururken [50Left] yazdım Bi anlamı yoktu laf ossun diye. Sora biri geldi. "Neye left o neyi sayıyosun?" dedi. "Ehe bilmem" dedim. "Söylesene lan" dedi sora ben uyuzluk olsun diye [49Left] yaptım onu. Sora birisi daha sordu. "bilmem" diyip [48left] yaptım. 2 Ay boyunca sürekli sordular. Sonunda geldik son 10 lefte. Soranların bi kısmı olayı annayıp gülüyodu bi kısmı küfredip sormaya devam ediyordu. Sazan sayacı bi nevi. Sora son [10Left] De isimleri yazmaya başladım. İlk Rewendor sordu "bune olm" Gibisinden. [9Left] yaptım hahahahah dedim. İsminide yazdım cup diye. Sora ablam cassie sordu. Onuda yazdım. Meersem uyanmış sormadan bu olaya. Sora işte birisi daa sordu alomatik sordu. En sonunda Babacum sordu hahah. İşte 2. sırada natural_jedi sordu:D "ulan annamıştım ben" gibi bişiyler dedi ehe Sora 1 hafta kaldı orada o. [1Left] de takılmıştım. Biriki tane akıllı daha önce sorduu hale sordu hatta [0Left] oldu bidefa. Ama uyanıp düzelttim ben hemen. Yada kendileri sölediler "hahaha sormuştum olm ben önceden biliyodum" dediler. Ama benim [elft]erim lan bunnar. Silerimde düzeltirimde. Sora matthias diye yabancı bi arkadaş vardı. Çıktı o sordu gayet saf şekilde vat mat şeklinde:) hahahhahahahaha diyip hahahahaaahahah diye devam edip hohoohohoh dedim. Bitti böylece [left]lerim NI-MH [0Left][10.Rew, 9.Cassie, 8.M.Wood 7.Alomatik, 6.Babacum, 5.Tepkisiz Temkinli, 4.voic3, 3.Berk, 2.Natural_Jedi, 1.Matthias][signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evet abi[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 daha taze acildi chemi pati. simdiden basladin sacmalamaya :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben çok merakta kalmıştım olayı şimdi anladım. Aklımdan geçmedi değil ama yine de tam anlamamıştım :P *kendini saf hisseder*[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yok abi 2 ay önceki saçmalamalarım bunlar.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hiç üşenmemiş bide tıpkı eski günlerdeki gibi.. =P[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 laf olsun torba dolsun işte[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 özledim patimin turuncusunu özledim, özledim sımsıcak bannerini özledim, özledim patinin bölümünü özledim nerdesin can yoldaşım falan filan geldin[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bakalım ilg garbage'ı nası yapıcaz :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evet yav baya özledim bende muhabbeti özledim[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 peki ...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 49right[1.Chemical... ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam,bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam,bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam,bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam,bişi demicem, bişi yazmicam, sakin olacam, delirmeyecem, çıldırmayacam, ya havle demicem, sakin olacam[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 niye sinirleniyonuz onu anlamadım eheheh bişimi yaptık size:) sayıyoruz işte.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1 sabır taşı 2 sabır taşı 3 sab...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 paticiğin yeniden açılmasına üzülmemi sağlıyosun chemical[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 puhaah chemi =D İlginçti açıkcası..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hmm...ilginç bir arkadaşsın gördüğüm kadarıyla :).bari geri sayma sayacağını paticiğin sayacıyla aynı yapsaydında bilmeyenlere duyuru gibi olurdu.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Volfied, 24 Mayıs 2005 16:38 tarihinde demiş ki: paticiğin yeniden açılmasına üzülmemi sağlıyosun chemical [signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 herhalde mutluluktan olcak, yazıyı sabırla sonuna kadar okudum, birazda acemiliğime geldi uyanamadım bunun chemical vari bir başlık olduğunu kavrayamadım şimdi yavaş yavaş kendime geldim eski mutlu halime döndüm.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Volfied, 24 Mayıs 2005 16:38 tarihinde demiş ki: paticiğin yeniden açılmasına üzülmemi sağlıyosun chemical +1[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 allahım nie açıldııı paticikk :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tam düzeldi paticik adam etti bunu dioduk olaya bak gene sapitti.... vah vah ailesini arayıp beynindeki 2.5ay paticiksizlik hastaliginin beynine duzeltilemez zarar verdigini soyleyelim saklamanın manası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hehe eski güzel günler[signature][hline]''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 şimdi neyi sayıyosun? kaç tane daha böle topic açıcaksın?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar