Harunnet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 arkadaslar nolur yardım edin en sonunda fıttıracam aşık olduğum bi kız var nedense ona 2 çift kelime edemiyorum yanıma yaklaştığı anda beni afakanlar basıyor kızarıyorum terliyorum ne yapıcağımı şaşıryorum bi soru soruyor resmen kekeliyorum o da cok tatlı tatlı bakıyor gülümsüyor noldu felan diyor bişey diyemiyorum ne yapıcam yoksa evde kafayı yiyecem psikiyatriyemi gitsem ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 lol bu biraz utanma allah birlir bildiğin şeyleri söyleyemiyosundur konuşurken sözlerine çok dikkat ediyosundur yalış bir şey söylemiyeyim diye yüzene tam bakamıyosundur heralde biraz komik ama normal bir çok kişi bunların hepsini yaşadı hatta hala yaşanlar bile var.Kendini rahat bırak kendini kasma bu haldade olma nedein kendini kasman normal halinde ol nasılsa öyle hareket et o zaman bunların hiç birini yaşamacaksın.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bir insan birine aşık olursa, ve karşısındakinin bundan haberi yoksa, olağan şeyler bunlar.. Normalsin yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 normal[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 zaman bırak zamanla farkına varmadan ona açılmış olduğunu göreceksin :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu tür konularda hep yazıyorum akıl verme baabında emme velakin gelin görün ki uygulamada rezalet vaziyetteyim. akabinde sizinle rezilligin doruklarına ulaştıgım başımı taşlara vurdugum bi olayı anlatıcam. taksim metrodan çıktım okul kaydı için 5-10 dk kalmış bilgisayarda ders seçimi var vs. hızlı hızlı yürüyorum bi baktım karşıdan taş bir hatun geliyor görüntüyü hafızaya aldıktan sonra bakışları kaçırdım yola devam ettim. bi yandanda tüttürüyoruz sigarayı efkarla o sırada yanımdan geçti. 1-2 adım sonra arkadan hatun sesi gelince irkildim ."- pardon bakar mısınız ? " diye seslendi tabii her zaman oldugu gibi ümitli bir şekilde döndüm baktım megersem bu sefer harbiden bana diyormuş. "buyrun" dedim "kusura bakmayın bir sigaranızı rica edebilir miyim" dedi o an eridim bittim zaten o panikle sigara paketini 2 cepli montun her tarafında aradıktan sonra tekrar "buyrun" diyerekten ikram ediverdim ve "ateş ister misiniz?" zuhalime gelen "lütfen" cevabından sonra bu seferde 2 cepli montumda 1 dklık çakmak arayışı başladı. neyse sonunda sigarayı verdik yaktık flnda fln teşekkürler edildi ricalar edildi vs. iyi günler dedim başladım yürümeye. ama oda ne? hatun sesi yine beni çagırdı bu sefer daha şehvetli bir 180 derece dönüş yaparaktan kulaklarımı kabarttım. " normalde bu şekilde sigara istemem fakat sizden çok hoşlandım" kıvamında bişeyler dedi orda zaten dinlemedim bile ne dedigini koptum gittim başka diyarlara (tam onu söylemedide o tür bişeyler dedi). sonra bi sessizlik oldu ve memocan ne cevap patlatsa begenirsiniz? "- evet benimde dikkatimi çekti normalde kimse sigara istemez" bu cümlenin üstüne kız iptal oldu tabii çözmeye çalıştı bayaa bi bende o sırada toparlamak için kelime haznemden seçmece yapma çabasına girdim bişeyler daha geveledim.o geveleme hadisesinden sonra hatun telefonu çıkarttı benim no mu istercesine bende nerden estiyse saatime baktım "allah dayım beni oyacak kayıt yapmazsam" diye geçirdim içimden ve muallakta bırakan bir cevap daha verdim "neyse benim gitmem gerekiyor görüşmek üzere". adeta cips kola kilit dercesine atik ve bir o kadarda kendinden emin bir şekilde. kız tekrar iptal oldu elde telefon dumur bir şekilde bakışlar attı. bende kızarıp bozarıp ter içinde kalarak hızlı adımlarla yoluma devam ettim. 2 dk sonra farkettimki filmlerdeki gibi bir sahnenin içinden çıktım ve elimde kayıtlarla ilgili kagıtlar arkamda hala o pozisyonda bekleyen hatun , kendimi kaybettim resmen. kayıtlarda zaten 2 saat ertelenmiş bilgisayarlardaki teknik bir arızadan dolayı aynen nevizade de aldım solugu vurdum kendimi alkole. 3 gün kendime gelemedim yaptıgım o büyük salaklıktan dolayı. neden yaptıgımı ne amaçlar güderek yaptıgımı bende bilmiyorum ama o panikle taş gibi hatunu kaçırdıgımı biliyorum o kadar. onunçündürkü sakin olun 2 kere düşünüp cvp verin vede pişman olacagınız birşey yapmayın. bkz. supersonicmemede şimdi aklına geldiginde yine başladı kafasını duvarlara vurmaya. belirtmeden edemicem benim hiç sevmedigim bi huyum var milleti bozmak gibi aşagılamak , ezmek vs. ne derseniz deyin belki kibirden kaynaklanıyor onunda payı var bu olayda.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Supersonic. Başıma öyle bir olay gelmiş olsaydı isteyerek ve bilerek senin yanlışlıkla yaptıklarını yapardım büyük ihtimalle... Bence ilerde şu an pişman olduğun şeyi yaptığına şükredebilirsin.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Okul daha muhim süpersonic doğru olanı yapmışsın ama yanlış olanı yapsanda doğru olanı yapmışsın diyebilirdim haha kime nasip kime kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 olm okul önemli fln diyosunuzda zaten gitmiyodum ki okula eheh yani kaçırsak bi kaybımız olmuyomuş ona yanıyorum ben.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Benim bırak okulum olmasını, hiçbirşeyim olmasa gene de öyle yapardım. Manyak mıyım ben yolda beni beğenen "taş" hatunla beraber olacam falan... Allah muhafaza.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Tabi ki ama kızın başka bir niyeti yoksa cesaretinden dolayı takdir etmek lazım aman organ mafyası filanda olabilir tabi ki sakat her verenden almamak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bence de doğru olanı yapmışsın yani öyle yolsa sigara isteyip senden hoşlandım diyen kızdan korkacaksın...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 taaa en baştaki mesaja dönersek: gaaaayet normal. ben ki kızlarla daha rahat muhabbet kurabilen bir adamım, malum kişinin yanında "hedep blelüpüp" kalıyorum salak salak. sakinleşip tekrrar deneyecen[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 gidemezsen kızın yanına dua etmeye başla aç sol avcunu aşra sağ avucunu tarrağına niyet ettim 31 yapmaya sen yüzümü kara çıkarma *!şak şukaa şakada şak şukaaa*[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Güzeldi bu.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sen bakma yavrucum babacum beye:) Saplık konusunda aşama kaydettirmeye çalışıyor:D Açıkçası senin durumun klasik bir lise öğrencisinden farksız (neler de biliyorum bak). Aslında bu topic sticky yapılmalı. Tabi uygun cevapla. Kızdan hoşlanıyorsan ve kız da bunun farkındaysa (anlatımından bu anlaşılıyor) aslında yapılması gereken çoğu şey hallolmuş demektir. Kıza onu sevdiğini hissettirmeye gerek kalmayacaktır. Ben şimdi elinden geldiğince rahat ol falan diyecem ama sen bunu beceremeyeceksin nasıl olsa (benim de başıma gelmişti). Bir gün kızla görüşmeden önce seni rahatlatan birşeyler yap. Mesela ben hep bir kızla çıkmadan önce 1 bardak bira içerim beni rahatlatır. Tabi sana da aynı şeyi yap demiyorum. Kendini ne rahatlatıyorsa onu yap... Kızla konuş havadan sudan bahset "bi ara arkadaşları toplayıp sinemaya gidelim" falan de. ondan sonrası zaten söküle söküle gelir. Bu arada ben böyle gidersem sitenin Levie Abi'si olucam uzaklaşmam lazım biraz:)[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 buda ilginç zamanla düzelebilir.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Harunnet, 25 Şubat 2005 11:51 tarihinde demiş ki: ... o da cok tatlı tatlı bakıyor gülümsüyor noldu felan diyor ... bunu bır kez daha dedıgınde a$ıgım sana daha ne olsun de? eheh[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Supersonicinki gibi bişey bana da olmuştu. Ben oturmuş resim çiziyorum karakalem,çok güzel çizmişim millet vay canınaa falan yapıyo. Neyse millet dağaldı sonra tepeme tanımadığım 2 kız bindi. Birinde iş yoktu ama ilgilenen baya güzeldi. Bi süre resimle alakalı konuşmalar geçti,ben biyandan çizmeye devam ediyordum. Neyse sonra zil çaldı,kız elini uzattı "Elif." dedi. Bende elimi uzattım. Okadar :D Sadece elimi uzattım. Kız bi süre tuhaf tuhaf baktıktan sonra gitti[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 harbi hea kız banada elini uzatıp ismini söylemiştide neydi lan adı belki fihristten fln ulaşırım hatuna arayışa geçtim valla[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sahilde yürürken bi grup kız geliyodu karşıdan. dünya tatlısı bi tanesi naber yakışıklı dedi laf atarcasına. yürümeye devam ettim bi 20 saniye, arkama baktım o kalmış diğerleri devam ediyo. nolduğunu anlayamadım o sırada, devam ettim yürümeye. şoke oldum resmen dilim tutuldu aval aval bakındım.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 o biraz abla kardeş sevgisi gibi geldi bana ama diildir herhalde. hani çocukları severken agucuk bugucuk fln derler ya onun gibi . yanlış anlama bir gönderme yapmıyorum.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben liseye gidiyorum oturduğum yere yeni taşındık ve burada orta okul kızları nasıl desem hepsi olmasada %80i liseli erkek hastası böle yanımdan bi 6. sınıfa gider gibi görünen bir kız geçiyor yani kırk yıllık erkek tavlama uzmanı gibi bakıyor.Sonra okul yolum bir ilk okulun önünden geçiyor orada sabah sabah olmaz böle bişey aaa diyorlar anlayamadım falla buranın kızlarını yani bukadar utanmadan böle laf atabiliyorlar ilginç bir olay ben bir kıza laf atsam utanırım yani atamam öle bir yapım yok ama bunlar birbirini bozuyor hrlde[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 işi bilen kızlarmış :P[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: zaidral, 26 Şubat 2005 03:01 tarihinde demiş ki: sahilde yürürken bi grup kız geliyodu karşıdan. dünya tatlısı bi tanesi naber yakışıklı dedi laf atarcasına. yürümeye devam ettim bi 20 saniye, arkama baktım o kalmış diğerleri devam ediyo. nolduğunu anlayamadım o sırada, devam ettim yürümeye. şoke oldum resmen dilim tutuldu aval aval bakındım. "sizi gördüm daha iyi oldum!" gelip de böyle konuşan kız yok ki anasını satayım.... harcanıyorum buralarda:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar