Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bi de bu vardı =) desktop adventures [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 28 Şubat 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Monkey Island derim ... 3 kafalı maymun :D[signature][hline]16 Şubat =======> babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?" Ben : 18:32 babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 O indy değilmi? Hehe onun Sw lisi vardı cok komikti.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Grim Fandango ve Monkey Island serisinin en büyük hayranlarından biri deilim TEK BÜYÜK HAYRANIYIM. İki oyunu birden kaç kere bitirdiğimi sorasanız 100 ü geçer herhalde :D yani o kadar çok seviorum ki anlatamam... Bence Lucas Arts oyunlarını karşılaştırmak gerçekten ayıp :D hepsi birbirinden güzel ve değişik özelliklere sahip. Ama tabii benim gönlümdeki en büyük karakter ya Manny Calavera ya da Guybrush Threepwood kesin. HEPSİNİ ÇOK SEVİORUM!!! :-)[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 O zaman sana hemen recete yazıyorum netten bi day of tantacle 50 tanede full thorttle cek aç karnına günde 3 öğün bitir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 full throttle oynadım ve keyifle bitirdim eh biraz uğraştırdı, mi ların 1,2,3 ünü bitirdim 4 duruyor the dig yeni yeni çektim cd ye ama bayağı hoşuma ghitti oyunun havası sam max e sahip olmama rağmen oynayamadım dott ta var elimde, o terliksi hayvan mıdır amip midir nedir onun delirmesini izledim sadece şimdilik :p grim fandango yu arıyorum zaman bulunca bu el atamadıklarımıda bitirip keyif almak niyetindeyim. Ama mi3 hala en büyük göz ağrılarımdandır gerçi bir FT ile karşılaştırmakta zor. Birde Beneath Steel Sky vardır ki o tamamen apayrı bir yaratıcılık bir ghikaye. Aslında çok sağlam maceralarla piştik. Sherlock Holmes: The Lost Files'ıda bir iki gömlek aşağıda olsa bunlardan sırf o romansı tadı için oynamalısınız.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://www.gog.com/game/grim_fandango_remastered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Residual diye bir arayüz var, mac os x'te grim fandango oynamanızı sağlıyor (sadece onunla sınırlı da değil) http://www.residualvm.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 fareyle oynayabiliyorsak alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Adam 10 yillik topici reslemis, hll sdfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 oyun REMASTERED olunca haliyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Antipatik oluyor tabi sdfddff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yıl 2015 ben hala antipatiğim sdfgdsfgsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar