Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ankara bu milletin simgesidir..anıtkabir bosuna oraya konmadı..biraz kalbinizi arayın..birazcıkta tarihe bakın...neden Ankara anlarsınız... Istanbulmu...geciceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya hahahahaha anıtkabir neden oraya kondu? Başkent diyedir belki? olabilir mi? düşündün mü mesela bu seçeneği? şu istanbulu geçiceksin desenler istanbul özerk olsa türkiye ekonomisiyle bi alakası kalmasa görseler derdim normalde olsa ama gün birlik günü. ayrılmasın hiçbiyer hiçbiyerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Valla en sevmediğim şeyi yapıyor ve baştan sona okumadan cevap yazıyorum. Türk sanayisinin yarıdan fazlası Marmara'da dır bu doğru ama savaş zamanında (uzun yıllar sürmeyeceği düşünülürse) bunun çok büyük bir önemi yoktur zira askeri sanayinin tamamına yakını İç Anadolu'da dır. Ankara'nın başkent seçilmesindeki en önemli etkende o günün koşullarındaki bu stratejik karardır. Günümüzde olay hava üstünlüğünün kimde olduğundadır o ayrı ama işi 1923 mantığı ile düşünmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Türk sanayisinin yarıdan fazlası Marmara'da dır bu doğru ama savaş zamanında (uzun yıllar sürmeyeceği düşünülürse) bunun çok büyük bir önemi yoktur zira askeri sanayinin tamamına yakını İç Anadolu'da dır. işte benim de demek istediğim bu. teşekkürler fedaykin :) anadoluda 1 milyona yakın ordu bulunurken, ve bu orduyu komuta edenler ankara'dayken, istanbula olası bir işgal durumunda, ankara işgal edilmediği sürece, istanbul çok rahat savunulur, anadolu sayesinde. ben bunu savunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar