Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

77. Oscar Ödül Töreni - NTV

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

said:
MeSh, 28 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
Ya şarkıcı dedin de... Oscar alanları araştırıyordum.. Cher oscar almış ya 87 yılında en iyi kadın oyuncu dalında.. çoook ilgincime gitti.

hatun tam kendisi gibi bir rol bulmuş diyorlardi zaten o filmde neydi ismi flimin yav[signature][hline]SenariouS
The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 28 Şubat 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
said:
odchu, 28 Şubat 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
saat 22:00 da NTV de tekrarını izleyebilirsiniz..

biraz daha erken saatte verseler ölürler mi?

di mi? vallaha yaa.. umarım reklam dozunu az tutarlar..[signature][hline]¿ lé³t «
Sosyal ağlarda paylaş

tahminlerim en iyi yonetmen haric tamamiyle tuttu buyuk odullerde. kendime atilla dorsay gibi adam yakistirmasini uygun buldum. =)

ayni sekilde film olarakta million dollar baby'den yanaydim ben. yonetmen oscar'ini ise kesinlikle Scorsese hakediyordu. film million dollar baby kadar empati yapilabilir bir basrole sahip degildi, bu yuzden belkide insanlara soguk, yer yer de sIkIcI geldi. ama filmin yonetimi, sinematografisi kusursuzdu. buna karsilik million dollar baby'nin daha kolay icine girilebilir bir film olusu, straight forward ilerleyisi ve surpriz bir $ok finalle baglanmasi kesinlikle yonetmen oscar'ini getirmemeliydi. bunlari hakedenler senaristler belkide. ama clint eastwood degil.

Hillary Swank kesinlikle hakediyordu ama, salt bu seneki adaylara bakarsak. yani eski defterleri acmadan, `senin oscarin var, bu cok genc, buna artik verelim, bir daha alamayabilir` olmadan bakildiginda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 28 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insan bir christopher reeve'yi anar demi felç olunca bir oscar töreninde bütün salon ayakta alkışlamıştı ölünce gitti mi adamın değeri saygısız herifler uyuz oldum valla başlarında bekledim bi geeçer diye geçmeyince ortalarında uyudum eğer sonra böle bir olay olduysa bilemicem :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 28 Şubat 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
insan bir christopher reeve'yi anar demi felç olunca bir oscar töreninde bütün salon ayakta alkışlamıştı ölünce gitti mi adamın değeri saygısız herifler uyuz oldum valla başlarında bekledim bi geeçer diye geçmeyince ortalarında uyudum eğer sonra böle bir olay olduysa bilemicem :)

eee sen yanlış yerde uyumuşsun. memoriam bölümünde geçen sene ölen herkesi andılar her yılki gibi, christopher reeve'i de uzunca gösterdiler en güzel pozlarıyla, millet avuçları patlayana kadar alkışladı..

ekleme: sadece marlon brando ondan daha çok alkış aldı, orada da çok güzel bir jest yaptılar, brando'nun süper bir repliğini verdiler "i want to be somebody" diyen, bir anda alkışlar adeta çığlıklarla bezenen bir fırtınaya dönüştü, gözlerim yaşaracak oldu o anda.. oscar töreninin açılış filmiyle (her yıl geçmişle bugünü sentezleyerek yapılan o hede, shrek ile chaplin'in yürüyüşü çok hoştu :) )beraber en sevdiğim bölümü memoriam..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 28 Şubat 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet o bölümü söylemeyi unttum, cidden süperdi.. :-p adama aviator'u sordular, "hani şu the beach'deki çocuğun oynadığı mı?" dedi.. :lol:

ama chris rock da ne kadar tabu konu varsa hepsine girdi, yahudilerin passion of christ'ı çektirmemesinden fahrenheit 9/11'in aday gösterilememesine kadar. dedim herifi tekme tokat indirecekler mi nedir, bir daha çıkarmazlar herhalde.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...