jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 eet superonlınedan o bı baıyım dıyegırdmö bı baktım kampanya ar sızde adınızı yzdrın ve faxlayın aha bura[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sadece kar etmeyi düşünen bi şirket için imkansız gibi görünüyor.Özel şirketler gelince zaten kesin böle bi uygulama yaparlar.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 biraz zor sonuç çıkar ama katılak yine de... gerçi ben artık kurtuluyorum dial-up'tan. bugün kablonetçiler aradı "evde durun, bağlamaya geliyoruz" diye. yine de dial-up ücreti düşsün tabi. birsürü kullanıcının faydasına.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ulaştırma bakanlığı ile telekom yönetim kurulu başkanlığına gönderebildim anca telekom genel müdürlüğü sürekli meşgul çalıo ahahah herkez oraya mı abanmış acaba.[hline]This Cat Scratches Free. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 nerede superonline ınmı hemen adres verin bu çarşamba yine uyuzumsu 56k ya geçicem yazlıkta dial up ta bence en iyi süpüronline da :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 pfff olayı yanlış anlamışım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yavaş olsun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bunu yapanda hiç düşünmeden yapmış bari 10m olarak yazsalardı dilekceye 1m nasıl kabul edilir[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.