Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yağıyo eriyo yağıyo eriyo nası bi olaydır çözemedim, madem eriyecek kadar sıcak, niye kar yağıyo madem kar yağıo neden 2 saatte eriyo?

tipi den gözünü açamadığım zamanda sınava gittim rezil gibi finaller bitti kardan adam neyim yapasım var ama bu sefer de kar yok. peaah
Mesaj tarihi:
istanbul/bayrampaşadan bildiriorum, yerlerde buzlanma var.zincirsiz araçlar paten yapıo.kar yağışı hafif, ama buzlanma aşırı diyebilirim dikkat.

tam düşmelik zemin eheh.

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 23:15 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Kadiköy kızıltoprak bildiriyorum karşi apartmanın balkonunda 5 kiş penteegram şeklinde bürünmüs bi dizilimle gökyüüzne bakarak YARKARYARKAR bana yar karr
die bagiriyolar

hava hafifi karli
Mesaj tarihi:
çanakkale'de son durum nedir? iki gün sonra okul yüzünden çanakkale'ye dönüş yapıcam da yollar falan buzludur diye tırsıyorum :(

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 20:09 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir]
  • 1 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
en son 15 şubat 2006'da rapor vermeyi kesmişiz. malum paticik bir kesintiye uğramıştı. doğrusu bu konuyu nisan gibi bir ayda yeniden güncelleyeceğim aklımın bile ucundan bile geçmezdi. nisan'dayız ve deli gibi kar yağıyor..
ankara'da or/an şehrinde 1 saat öncesinde başlayan kar yağışı hala devam ediyor..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...