Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
meteoroloji'ye göre pazar akşamından itibaren yağacaktı. dedikleri gibi çok az yağdı fakat önümüzdeki 2 gün ankara'da etkili kar yağışı görünüyor. vallahi istanbul'dakiler çok şanslı. ne kadar kar yağıyor bilmiyorum ama kesin azcık bile yağıyorsa tatil olmuştur :)
Mesaj tarihi:
hiyayt bursa'da okullar tatil sayın seyirciler, felaket kar yagıyor, dershaneler de tatil olur mu bilmiyoruz ancak elimize ulaşan bilgilere gore ilkogretimler tatil.
ben muhabiriniz düriye, bursa'dan canli canli
Mesaj tarihi:
istanbul/etiler'den bildiriyorum kar hala yağıyor tüm gecede yağdı heryer acaip kar bide geçen seferki gibi değil bu daha güzel bir kar eline aldınmı hemen top oluyo tam oynamalaık bu kar çok kafa yarar! :) atv ana haber istanbul.sendeyiz sayın kırca.
Mesaj tarihi:
tekrar istanbul/maslak-istinye taraflarından bildiriyorum. evet kar çok über yağıyor burda. kesintisiz. dün akşam 1 saat kadar duruldu sadece. kar geçen seferkine benzemiyor. daha bi farklı arkadaşın da dediği gibi. ve geçen sefer 3 gunluk kar yağışının sonucunda oluşan kar yüksekliği bu sefer 1 gecede oldu. mutluyuz. çarşamba günüde tatil olmasını bekliyoruz :).

cermy/patiTV/istanbul.
Mesaj tarihi:
İ.T.Ü. internet sitesinde yaptığı açıklamada 7 Şubat salı günün tatil olmadığını açıkladı (dün akşam dememişmiydim size) ileri günlerinde tatil olmama olasığı yüksek.

Senarious/PatiTV/İtü-maslak
Mesaj tarihi:
çanakkalede fırtına, rüzgar ve yağış devam edio yerlerde 4 cm buz ve 3 cm kar var. karar 2 saat içinde acıklanacak.

Çanakkale/Lapseki/Dalyan Mevkii
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...