zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ankarada kar yağsın ama okullar kapanmasın :) bu arada yarın ank.da kar yağacak die duydum ;)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 meteoroloji'ye göre pazar akşamından itibaren yağacaktı. dedikleri gibi çok az yağdı fakat önümüzdeki 2 gün ankara'da etkili kar yağışı görünüyor. vallahi istanbul'dakiler çok şanslı. ne kadar kar yağıyor bilmiyorum ama kesin azcık bile yağıyorsa tatil olmuştur :)
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 paso elektirik gidip geliyor bilg. restart manyağı oldu
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 itü tatil değil olmadı olmayacak bilginize...
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hiyayt bursa'da okullar tatil sayın seyirciler, felaket kar yagıyor, dershaneler de tatil olur mu bilmiyoruz ancak elimize ulaşan bilgilere gore ilkogretimler tatil. ben muhabiriniz düriye, bursa'dan canli canli
arina Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 zonguldakta'da yağıyo.okullarıda tatil ettiler boşuna uyandık yaa=((
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bursada dershane varmıs sayın seyirciler, kar taneleri kafam kadar ama salak final dershaneleri acik.
perfi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu sene okul yok beyler , seneye devam ediceklermis
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 istanbul/etiler'den bildiriyorum kar hala yağıyor tüm gecede yağdı heryer acaip kar bide geçen seferki gibi değil bu daha güzel bir kar eline aldınmı hemen top oluyo tam oynamalaık bu kar çok kafa yarar! :) atv ana haber istanbul.sendeyiz sayın kırca.
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tekrar istanbul/maslak-istinye taraflarından bildiriyorum. evet kar çok über yağıyor burda. kesintisiz. dün akşam 1 saat kadar duruldu sadece. kar geçen seferkine benzemiyor. daha bi farklı arkadaşın da dediği gibi. ve geçen sefer 3 gunluk kar yağışının sonucunda oluşan kar yüksekliği bu sefer 1 gecede oldu. mutluyuz. çarşamba günüde tatil olmasını bekliyoruz :). cermy/patiTV/istanbul.
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 İ.T.Ü. internet sitesinde yaptığı açıklamada 7 Şubat salı günün tatil olmadığını açıkladı (dün akşam dememişmiydim size) ileri günlerinde tatil olmama olasığı yüksek. Senarious/PatiTV/İtü-maslak
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben şemsettin İzmitteyim nannn burdaa bi garrr var gii sorma gitsin.
theCio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Acıbademde bişey yok valla uçuşup duruyo havada kar taneleri sabahtan beri
theCio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yanlış okumadıysam istanbulda okullar çarşambada tatil
theCio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://haber.superonline.com/2006_02_07/haber__EDT6868_2.html öyleymiş evet
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çanakkalede fırtına, rüzgar ve yağış devam edio yerlerde 4 cm buz ve 3 cm kar var. karar 2 saat içinde acıklanacak. Çanakkale/Lapseki/Dalyan Mevkii
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 istanbul'dakiler gene çok iyi tatil yaptılar. ankara'da kar yağıp yağıp duruyor ne yazık ki :(
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 meterolojide karlı hava görünmesine rağmen (ankara'da) hiç birşey yok. uyuz oldum resmen..!
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 izmir'de hafif hafif kar atıştırmaya başladıı
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 new york 17.caddede yağmur hızlandı hafta sonu kar geliyormuş belediye başkanı söledi.
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ANKARABAHÇELİEVLER bu gün biraz kar yağdı, sonra durdu [hline] I LOVE MY CITY
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @tikkycemal: hmm suadiyeden new york haberlerini dinliyorum diyorsun yani ilginç tabi :D bu durumda koşalım abi!
Öne çıkan mesajlar