BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sevgili dinleyicler size kadıkoy/ziverbeyden sesleniyorum burda hav kosuları kotulesmeye basladı ainden bastrıran kara yavas sekilde yagmayadevam ediyor[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 size tekrar sesleniyorum kadıkoy ziverbeyde siddetli tip cıktı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ÜSKÜDAR - İNANILMAZ BIR KAR YAGISI BASLADI ama çok küçük tanelerle[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: BullDoG, 09 Şubat 2005 12:46 tarihinde demiş ki: sevgili dinleyicler size kadıkoy/ziverbeyden sesleniyorum burda hav kosuları kotulesmeye basladı ainden bastrıran kara yavas sekilde yagmayadevam ediyor Şimdi sen diyince kafamı çevirdim de fark ettim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Burda lapa lapa yağıyo Cüce Hascüce Cihangir/İstanbul[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bostancı kar yağışı küçük tanelerle sürüyor...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ist-göztepe: yağıyordu hafif hafif en son ist-küçükyalı: yeni geldim çatır çatır yağıyor:)[signature][hline]beş hececiler lam3rlere cevap yok! H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 "Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim için yanıyor.."[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 msnden mesaj yağdı.. İstanbul'da okulların yarın tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin kararın öğle saatlerinde verileceğini'' dile getiren Karahasanoğlu, ''Bana göre, yarın da okullar tatil edilirse, cuma günü de tatil edilmeli. Çünkü okullarda kaloriferler yanmıyor. Okullar soğuk'' dedi. şeklinde..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ehe aynısını ben yollamıştım arkadaşlarra :P yoksa ordan mı geldi :P:P[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Haha.. Tabii ki.. Perşembe günü Cuma'ya birleşir :) Bu arada Moda'da da küçük tanelerle de olsa güçlü bir yağış var. Tamam tamam... Ümitsizliğie aman yok. Okula pazartesi günü başlarız :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kadıköy / Ziverbey ciddi ciddi yağıyor, hadi aslanım benim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benim durumum ciddi arkadaşlar...herşey kara bağlı...geçen dönemin sonunda matematik öğretmenimiz bi ödev kağıdı verdi...50 tane soru logaritma...ve ilk hafta p.tesi yada cuma haricindeki günlerde sözlü için 5 soruluk trigonometri sınavı yapıcam dedi...perşembe tatil olsun ben cuma sabahtan ödev konusunu hallederim..ha gayret.!!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kadıkoy/ziverbey de devam ediyoz burda kar tutarsa kesin tatil bizim burası cok alcaktan :D[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 1 gün için okul açılmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bence de açılmaz =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 maslak uçuyooo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşlar üsküdarda da şapa lapa yağıyor,yarın da kapanır bence ama o sevgili valimizin sağı solu belli olmaz yine Cuma ztn deneme sınavım var okul yln olur helade *!OSS ye kafam girsin*[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 09 Şubat 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cuma üniler tatil olsunnn[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 umarım burdada yağar da tatil olur.. [Bu mesaj Mandooo tarafından 09 Şubat 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya evet tatil olsun dershaneye gitmek istemiyorum hiç, sınav falan da pff hiç cekilmez simdi :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İstanbul'da okulların yarın tatil edilip edil yeceğine ilişkin kararın öğle saatlerinde verileceğini'' dile getiren Karahasanoğlu, ''Bana göre, yarın da okullar tatil edilir , cuma günü de tatil edil li. Çünkü okularda kaloriferler yanmıyor. Okullar soğuk'' dedi.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oha Palandöken'de Çığ düşmüş... Çığ altında insan olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bölgede 40 kişilik bir ekip çalışmalara başladı. Resim Erzurum Vali Yardımcısı Aslan Karanfil, Palandöken’de pist dışında snowboard yapan 2 kişinin bölgede kar kütlesini harekete geçirdiği bilgisinin kendilerine ulaştığını söyledi. Karanfil, olayın Palandöken’de Ejder Tepesi’nin alt kısmında Yusufun Deresi olarak adlandırılan pist dışı bölgede, snowboard yapan 2 kişinin kayak yapması sonucu meydana geldiğini söyledi. Bölgede arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü anlatan Karanfil, şunları kaydetti: “Pist harici bir bölgede snowboard yapan 2 kişinin kar kütlesini düşürdüğü bilgisini aldık. Şu anda kesin olmamakla birlikte kar altında bir canlının bulunma ihtimali var. Bölgede arama-kurtarma ekiplerimiz aralıksız çalışıyor.” Öte yandan, Palandöken Turizm Merkezi’nde tatilini geçiren bir Rus gencin kayıp olduğu bildirildi. Palandöken Dağı çevresinde etkili olan tipi nedeniyle ekibin araştırmada zorluk çektiği haber veriliyor. ntvmsnbc[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ÜZücü bi olay adamlar pist dısında kesin kasıyolardı [Bu mesaj nindalf tarafından 09 Şubat 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar