helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 havaların ne zmn düzeldiğini bilmiyorum ama parti fikri güzelmiş XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya carsamba gunune kadar devam edecekmis eger boyle devam ederse salı gunude tatil edilecekmis zaten koc 2 gun tatil oldu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
HaDeSs Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zuha meterolojı bınası gıbım oldu bea :) burası acıbadem stop 5 cm kar var stop yagıs durdu stop ehhe bayaa elencelımıs bea buyunje meterolojıst mı olsam beap[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Soyle bir genel rapor alalım tekrar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya benim korkmaya başladığım bişey var. şu anda istanbulda yada en azından maslakta kar yağmıyor :D ve olanlar yarın sabaha kadar erirse ve bu cok sevgili valimiz bi andan kararından dönüp okulları açarsa noolucak?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen..
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 havanın soğuk olması bile yeter.yerler donarsa trafik yine altüst olur[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
bayat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tatil kararlari geri alinamiyor bildigim kadariyla kolay kolay, iciniz rahat olsun onun icin.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Cermy, 06 Şubat 2005 17:45 tarihinde demiş ki: ya benim korkmaya başladığım bişey var. şu anda istanbulda yada en azından maslakta kar yağmıyor :D ve olanlar yarın sabaha kadar erirse ve bu cok sevgili valimiz bi andan kararından dönüp okulları açarsa noolucak? korkma o yalan ankarada da olmustu meteoroloji fırtına olcak dedi valicimde okulları tatil etti soraki gun yağmur bilem yağmadı.kararını deiştiriceğini sanmıyorum hiç[signature][hline]save a cow, eat a rapper [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 06 Şubat 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Karar degıstırme dıye bısey yok merak etmeyın[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: cio@superposta.com WoW : Hordish Manner / Mail: praadrian@yahoo.com Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Salı günü de olur tatil (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Şu anda Mersin/Erdemli'den canlı olarak yazıyorum abi burda kar yağmıyor çok istiyorum ama yağmıyor hava şu anda 27 derece öğle vakti 32 dereceye kadar çıkıyor terliyorum.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hava o kadr sıcak mı[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu gun hayatımda ilk defa karla oynadım,dogru duzgun kar gordum[evet izmirliyim].Yuvarlandım bi guzel yemekhaneden tepsi çaldım merdivenlerden kaydım :)...Donumdan bile kar çıktı temızlerken.hehe Ama işin kotu taraafı odam dısardan soguk;Mal adamlar kaloriferi oyle bi yere koymuslarkı[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana [Bu mesaj Suark tarafından 06 Şubat 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kış güzel mevsimdir.severim kendisini XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 izmir kar ve tatil aman allahım aglmak istiyorum izmire varda usaga yokmu[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ne oha izmiredemi yagdı nasıl ya.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
billur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İzmitte çok süper kar yağıyor.5 santim kalınlığa filan ulaştı merkezde. :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 istanbul bostancı da kar yağıyor ama ince ince kayda değer mi ufacık değer gibi ...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: billur, 06 Şubat 2005 20:46 tarihinde demiş ki: İzmitte çok süper kar yağıyor.5 santim kalınlığa filan ulaştı merkezde. :) zaten yarın okullar tatil ohh miss:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak [Bu mesaj LoMBaK tarafından 06 Şubat 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İstanbul Sudaiye - Güzel yağıyo..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 istanbul fıstık gibi ankara'da tık yok :/[signature][hline]jan d.
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 istanbul - maslak durgun..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen..
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ist.beylıkduzu lapa lapa yayo :)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : reanimation_3@hotmail.com Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 15 subata kadar yagsın :([signature][hline]Msn:mayhem@xposta.com|Icq:172734901 Mail:xhaqanx@gmail.com|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hava durumunda fln dinleyen varmı Ankara için ne diyor[signature][hline]jan d.
Öne çıkan mesajlar