SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Erenkoy'de gram kar yok[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 istanbul kozyatağı - güneşleniyorum[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Dur ama bu charda res yok Msn
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Sarıyer-Koç unv.Tipinin Allahı var[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bizim kadiköyde nerdeyse günes cikicak...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bostancıda güneş bulutların arasından gülümsüyor... Pazartesi için tatil ümidleri sona mı erecek yoksa :) *!boşa ümitlenir...*[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bizim burda pazartesi tatil olur[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 of ya tatil olsun[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 olmıcak cunku kar ıcın bugun son gunmus e gordugunuz gıbı kor cok guzel yagıyo *!goz kırpar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yine hüsran yine hüsran..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen..
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 öğrenciler nasılda belli oluyor euh[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 *!Dua etmeye başlar* Allahım lütfen pazartesi okullar tatil olsun Bak sizin için benimle alakası yok :)[signature][hline]Dm-Karşınızda bir Dragon var level 12 Redall:Ben ona bi Web sallıyorum Dm-At bi yirmilik bakalım *1* Dm-Atamadan öldün Redall:Ama....
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya tatil olmaz ama benim okul karsıda(avrupa tarafinda ) belki orasi tatil olur ama sanmam:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sağolasın redall[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!!
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gece 3 4 gübü acaip kar vardı floryada şimdi hepsi erimiş[signature][hline]yörünge dışı
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bizim burada yagıyo sert olmasada yerlerde de kar var ama yesillikler belli oluyoç kucukcekmece avrupa yakası. aka dagbası.[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 öff yağmıyor ankara'da kar. uyuz etti..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:146/melancholy/depression)|
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 suan istanbul beylıkduzu beeemneayzsu an internetcafedeyim bırazdancıkp dolascam karaltında:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bundan önceki medyanın gaza getirişiyle bende gaza gelmiştim kar yağcak diye...3 tane sınavım vardı...çalışmadım açıkcası..ve yağmamış içimde patlamıştı...ULAN Bİ KEREDE DELİKANLI GİBİ YAĞ BE! KARSAN KARLIĞINI BİL![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ankara/çankaya kar yok :/[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 simdi dısaradan geldım dısarda cokq guzel bı kar war lapa lapa yagıo hava sogukta deil birazdan yıne cıkmayı dusunuom ,:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kar var ama tutması için çok hızlı ve iri yağması lazım ki bu düşük bi ihtimal o yüzden gerçekçi olmak lazım...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Mandooo, 05 Şubat 2005 19:14 tarihinde demiş ki: bundan önceki medyanın gaza getirişiyle bende gaza gelmiştim kar yağcak diye...3 tane sınavım vardı...çalışmadım açıkcası..ve yağmamış içimde patlamıştı...ULAN Bİ KEREDE DELİKANLI GİBİ YAĞ BE! KARSAN KARLIĞINI BİL! İsyan çagrıları .. :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 her yerde kar var bi Ankara'da yok ya pff :/[signature][hline]jan d.
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 İstanbul - Moda >> Aheste aheste yağıyor kar... Eğer yerler ıslak olmasaydı tutabilirdi bile geceleyin yollar. Ancak burada bile yağıyorsa İstanbul'un pek çok yerinde çok hoş yağış vardır.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 asıl her yerde kar vvar bir izmirde yok ya pff :[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar