Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sarıyer-Koç unv.Tipinin Allahı var[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Mesaj tarihi:
bizim kadiköyde nerdeyse günes cikicak...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bostancıda güneş bulutların arasından gülümsüyor...

Pazartesi için tatil ümidleri sona mı erecek yoksa :)

*!boşa ümitlenir...*[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Mesaj tarihi:
*!Dua etmeye başlar*

Allahım lütfen pazartesi okullar tatil olsun

Bak sizin için benimle alakası yok :)[signature][hline]Dm-Karşınızda bir Dragon var level 12
Redall:Ben ona bi Web sallıyorum
Dm-At bi yirmilik bakalım
*1*
Dm-Atamadan öldün
Redall:Ama....
Mesaj tarihi:
ya tatil olmaz ama benim okul karsıda(avrupa tarafinda ) belki orasi tatil olur ama sanmam:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
bundan önceki medyanın gaza getirişiyle bende gaza gelmiştim kar yağcak diye...3 tane sınavım vardı...çalışmadım açıkcası..ve yağmamış içimde patlamıştı...ULAN Bİ KEREDE DELİKANLI GİBİ YAĞ BE! KARSAN KARLIĞINI BİL![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
kar var ama tutması için çok hızlı ve iri yağması lazım ki bu düşük bi ihtimal o yüzden gerçekçi olmak lazım...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 05 Şubat 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
bundan önceki medyanın gaza getirişiyle bende gaza gelmiştim kar yağcak diye...3 tane sınavım vardı...çalışmadım açıkcası..ve yağmamış içimde patlamıştı...ULAN Bİ KEREDE DELİKANLI GİBİ YAĞ BE! KARSAN KARLIĞINI BİL!

İsyan çagrıları .. :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
İstanbul - Moda >> Aheste aheste yağıyor kar... Eğer yerler ıslak olmasaydı tutabilirdi bile geceleyin yollar.

Ancak burada bile yağıyorsa İstanbul'un pek çok yerinde çok hoş yağış vardır.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...