Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen nerden?!
ps: şu kar bizim burda istte olcak var ya, aman diyorm sadece aman..[signature][hline]wtf?

[Bu mesaj pan tarafından 19 Aralık 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çanakkale hakkında bi bilgisi olan var mı? Bizim teknik resimciyi anca kar fırtınası durdurur :lol:[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 19 Aralık 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
-46 dereceyi gördük..
henüz kar yok...

yarın yağabilir..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
burda deli bulut var.Annemler haberlerde duymuş.Yağarsa zaten ilk buraya yagıyor solerim ben size :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
ankara da kar yağmıyor kıçımızda buz sarkıtları oluştu...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
harbi ya kar istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuz!Okullar tatil olsun istiyorussssssss.Hiç kar yağmıo bu arada demin topicin açılış tarihine baktım nerdeyse aradan bir yıl geçmiş vay bea :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Ankara ya şimdi kar yağmıycak mı hayat felç olmuyacak mı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
kar hafiften atıo...
-46'ydı dün gece şimdi -10..
biraz daha sıcak ya..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
  • 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...