pan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 aynen nerden?! ps: şu kar bizim burda istte olcak var ya, aman diyorm sadece aman..[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 19 Aralık 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Çanakkale hakkında bi bilgisi olan var mı? Bizim teknik resimciyi anca kar fırtınası durdurur :lol:[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 19 Aralık 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Eh gelsin artık.. bir tatil görelim..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sunu yuvarla da 5 olsun be stu :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 2 hafta olsun şole :D somestera kadar tatil bide somester :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 -46 dereceyi gördük.. henüz kar yok... yarın yağabilir..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ankaradan bilgisi olan avr mı :)
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 burda deli bulut var.Annemler haberlerde duymuş.Yağarsa zaten ilk buraya yagıyor solerim ben size :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kaaar kar istiyorum niye bu sene bukadar sıcak ?!!![signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ankara da kar yağmıyor kıçımızda buz sarkıtları oluştu...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hoca uludağda kar yok. Esas problem bu şu anda.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 off çok kötü bir olay. bu sene soğuk var ancak kar hiç yok.. of of :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 96)
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 harbi ya kar istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuz!Okullar tatil olsun istiyorussssssss.Hiç kar yağmıo bu arada demin topicin açılış tarihine baktım nerdeyse aradan bir yıl geçmiş vay bea :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ankara ya şimdi kar yağmıycak mı hayat felç olmuyacak mı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hadi ulan kar yağsın tatil olsun hayat bayram olsun.. var mi bi gelişme? açın radarları[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kar mag yagmasın sonra karneden öncekı hafta 1239012381923790 sınav oluyoruz.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 olmazsın merak etme kar yagsın da dogru durust bı manzara gorelım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Donuyoruz ama kar mar yok :( finallere kadar yağsa bari.. -izmit
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kar hafiften atıo... -46'ydı dün gece şimdi -10.. biraz daha sıcak ya..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 pardon ora nere ıdı acaba[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 KAR GELİYOMUŞ KAR HABERLER SÖLEDİ.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yanlış alarm bence yarın için meteorolojinin sitesi karla karışık yağmur gösteriyor...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bence yine yalan olucak. bu sene için kar açısından bütün umutlarım tükendi...[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Kar yalan ya şubatta belki[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 kesinlikle yalan olacak. yağıp yağıp duruyor. hani 1-2 saat böyleydi. pis meteoroloji..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 112)
Öne çıkan mesajlar