Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 topiğin ismini kar duası topiği yapalım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 lol :lol:[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bursa tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sölein bi kaç izmirede serpiştirsin kerata bulutlar :) biz ucundan yağsa aman aman bi happy oluoz bi happy oluoz :) görmemişin memlekete sulu kar yağmış..(gece saat 10 civarı) -lan veli hadi lan kar yaıo çıkalım dışarı -oha dur bakayım camdan... -bak olm bak süfer bişey -yürü lan stecem seni kar toplarını doldurup kafadankonum yapacam sana... -görüşürüz lam! ........yarım saat sonra...... -abi off elimi hissetmiorm.. -çok pis kaydım abi sanırım kırdık kolu.. -karın m.q... -bende..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ne boktan iştir yahu bu... Hani ulan kar? Yarin milli güvenlik sinavi var...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 keşke yarına calculus çalışmam gerekmesede milli güvenlik sınavım olsa aah ah :) azmı bekledik trt1 başında o spikerin evet şimdide ankara'daki ögrenciler için bir haber""demesini :)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yarın kar yağar ankaraya heralde, öbür gün için calculus çalışırız kütüphanede kar manzarasında... Ne kadar da romantik :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 la yarın biyoloji uygulama ve ilk sınavı 50 olan bi kimya sınavı var...ikisindende en iyi ihtimal 50 bekliyorum bi kar yağmıyo ya...hadımköyde arkın babaısnın fabrikası tatil olmuş yoğun kardan ama hava durumuda sıcaklık gösteriyo off umutlarım tükendii....zaten bugünde analitik sınavı vardı...offf[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Rewendor, 25 Kasım 2004 22:53 tarihinde demiş ki: Yarın kar yağar ankaraya heralde, öbür gün için calculus çalışırız kütüphanede kar manzarasında... Ne kadar da romantik :) bugun baya bi dökdüldü yahu..çıktık kartopu felan oynadık 2 saat kadar..1 saat eller uyuşuk kaldı :). ama yerler kurudu..yeni bulutlarda yerlerini aldı sanırım tam emin olmasamda..gece yağsa ne güzel olur :)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Estel_Anorien, 25 Kasım 2004 22:50 tarihinde demiş ki: Ne boktan iştir yahu bu... Hani ulan kar? Yarin milli güvenlik sinavi var... rezil bisey o ders..[signature][hline]just look at the radar. damn radar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kar gelior valla karadeniz uzerinden hafif istanbul uzerine kuvvetli kar minik bulutlari geldi![signature][hline]:hrr:Agresif olma:yapma:Kendin ol Boyle çok daha güzelsin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yanlız işin ilginci sabahtan beri radara bakıyorum . 1 saat oncesıne kadar hep sagdan karadenız ustunden marmaraya dogru ilerliyodu. sonra 1 saat bakmadım ve nasi olduysa geriye dogru gitmiş sistem oldugu gibi. bu 20:24 bu 22:48[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 aglamak istiyorum yaa hem psikoloji hem dil bilimi var mınakoyım ya uuufff zate kurban bayramıyla 15 guntatilede ic ice sokmuslar ondan 5 ay okula gelcez uuuff uuf cile allahım cile[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Sen bence artı kdaha fazla çalışma kafan karışır otur dua et :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kocaeli'ye düzgün bir kar düştü bugün 7 civarlarında ancak 8 de yağmurun araya girmesiyle karlar küstü galiba:) tatil gitti tattiiil[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 nasil yani 15 gun mu yapicaz tatili ?[signature][hline]:hrr:Agresif olma:yapma:Kendin ol Boyle çok daha güzelsin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 evet ole yapcaz ondan sora 5 ay okul olme essegim olme[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Helcaraxe, 25 Kasım 2004 23:16 tarihinde demiş ki: nasil yani 15 gun mu yapicaz tatili ? Nerden annadın :D evet 15 gun tatıl olcak[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 havada bulut sen karı unut.. öö?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 15 gun deil yaw 21 gun deilmiydi byram la birlikte[signature][hline]:hrr:Agresif olma:yapma:Kendin ol Boyle çok daha güzelsin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 havada bulut olsa yağicak akr zaten rofl[signature][hline]:hrr:Agresif olma:yapma:Kendin ol Boyle çok daha güzelsin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Euehuehu hakkaten bulut yok hiç :D neyse yarın yagcak C.tesi okullar tatıl olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 evet cumartesi pazar kar tatili den dolyı tatil :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Havada yok bulut sen bu kari unut :D[signature][hline]:hrr:Agresif olma:yapma:Kendin ol Boyle çok daha güzelsin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Ruby_DraGon, 25 Kasım 2004 23:20 tarihinde demiş ki: Euehuehu hakkaten bulut yok hiç :D neyse yarın yagcak C.tesi okullar tatıl olur cumartesi vize var öyle deme hayati önem taşıyabilir hadi arkadaşlar asosyal insanlar olarak hep birlikte karı bekliyoruz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar