Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 öyle diyosun da sabah bindiğim otobüse yandan kayarak gelen bir minibüs gömçürdü, yani haldır huldur kullanılcak zaman değil böyle havalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 geçen yağdığında bindiğim minübüse arkadaki mercedes 2 kere gömçürdü ama hiç bişey olmamış gibi o da biz de devam ettik. şöförlük zor zanaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yine yeniden çılgınlar gibi yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ankara Oran şehri çoştu gene bizim yollar karla kapandı ama ana yolları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 FUUUU kayıtlar var lan bu iki gün, hay dün yapmayan kafama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abbao istanbula çıkıodum bende haberlerde gördüm ankara kudurmuş dediler,en iyisi bir müddet daha beklemekte pazara kadar kar gözüküyo,bu sene kış tam kışlığını yaptı Allahualem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çankaya birlik mahallesi iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 beykoz gg gene. yarın da sabah otobüsüm var evden nasıl çıkıcam. bıktım la valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Uludağ son 2 gündür kara doydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ankara gg gene ya T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bayrampaşada deli gibi kar yağıyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ORAN tamamen felç. Yarın okullar tatil olursa biri yazabilirmi buraya. Bebeleri boşuna erken uyandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 http://imgim.com/img2295852dfef.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 şu anda kayışdağında kar yok, yarına kadar kar olması lazım. yapmam gereken işleri yapmadım, tatil istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sarıyerde'de bayağı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 wastyrx said: Ankara gg gene ya T_T haftasonu maça gelecektik bu karda kışta yalan olduk desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ankara dikmen yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Abi yolu geçtim arabalar yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 nası hızlı yağıyor öff yandık yarın, demin karda melek çizmeye çalışan biri vardı saniyeler içinde kayboldu halen aramaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 hasta olmak istemiyorum artık, yaz gelsin bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Antalya da her zamanki gibi kar mar yok. TRT 07 Antalya muhabirinden son durumu aldınız tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ehe güldüm gece gece=) Evr said: nası hızlı yağıyor öff yandık yarın, demin karda melek çizmeye çalışan biri vardı saniyeler içinde kayboldu halen aramaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bu okullari neye gore tatil ediyorlar ya. Rektor luks arabasiyla geliyor yollar acik diye tatil etmiyor da. Durakta yarim saat dolmus bekliorz biz rezil oluyoruz. Cok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bu nasil mantik lan kucucuk sehirde bile tufan cikti tipiden koca adam yuruyemiyo,bizim vali hizir pasa s class 4 maticle teftis yapio cocugu okula goturene kadar akla karayi sectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 benjani said: hasta olmak istemiyorum artık, yaz gelsin bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar