xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Avcılar, Bakırköy, Başakşehir'den gelcek olanlar gelemedi. Evden çalışıyorlar. Zaten, normal şartlarda bile normal değil oralarda oturup Gebze'de çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 b.duzunden en az 80cm kar var !!! 4 gundur aralıksız yağıyor, metrobusler felan iptal diyorlar, ben zaten çıkmıyorum da eşimde döndü biraz önce gidememişler, b.düzü afet bölgesi oldu resmen, allahtan elektrik kesilmiyor, bir ara çıkıp kedi felan bulursam bı iki tane kedi getircem eve, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 otobüsler çalışıyo gitsenize lan işinize. biz eşek başı mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 2. evden calisma gunum, bunaldim evde artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Göktürk bu sabah iptal oldu. petrol ofisinin önünden hasdal yoluna bağlanan kısımda yokuşu araçlar çıkamadı, 500 metrelik kısmı 1 saat 10 dakikada geçebildik. tipi hala devam ediyor orada. feriköy temiz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 İhale var bugün de bu yollar çok fena nasıl gidicem ulan lastikler de yaz lastiği. :D Zincir taktırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 istanbulda bu sabah 6 kişi kutup ayısı saldırısı sonucu yaralanmış işe giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 posta gazetesi haberi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 beylikdüzü son durum :) bitmiyor durmuyor muhteşem, cumartesiden beri evdeyim ofise gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ben de bahcesehirden manzara gosterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ne güzel ya bembeyaz bizim buraya en son 45 yıl önce kar yağmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yeni masamdan kar manzaraları koyayım ben de 11:35 - Fındıklı parkı, Fındıklı Tramvay istasyonu http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/01022012518.jpg 11:56 da durum şöyleydi http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/01022012519.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/01022012520.jpg şu anda durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Sisten karşıdaki gecekonduları göremiyorum. Çok üzüldüm ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 oha ofise gel iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kabbak gibi boğaz manzarası olduğpunu öğrendiğim an işi kabul ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kadıköy inandı, gene deli gibi yağıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bugün çılgınlar gibi yağdı istoç taraflarında.yolda rezil olmak ne demekmiş acı tecrübelerle öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 NİYE YAĞIO LAN HALA EVDEN ÇIKAMIORUM YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Dün gece, odamdan dışarısı. Ist/Sarıyer tarafı. Gece tipi zamanı: Bugün: Bahçede yaklaşık 30-35cm kar vardı bu sabah. Şu an yağış yok, muhtemel erimeye başlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bu sabah 25dk lık bahçelievler hadımköy yolunu 2 saat 10dk da geldik. bakalım yarın nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Şöyle bir haber var haber nedir an itibari ile istanbulda durum? Ataşehir civarı önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben haberi görünce "AHAHAHAHAHASSKTİRAHAHAHAHAH" yorumunda bulundum kar nasıl yaparsa yağsın bugün de işten erken çıkmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 mal bu medya yemin ederim ya. kaliteli web sitesiyle kaliteli ve ciddi haber yapan bi ntvmsnbc var diyoduk o da boka sardı. (aslında bi süredir saçmalıyodu da neyse) meteoroloji raporlarına bakınca bugün öğleden sonra kar yağışı olacak, daha sonra gece/yarın sabah sulu kara dönmeye başlayacak diyo farklı kaynaklar. (İstanbul tabi bu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ahahahaha! Bu herifler paticiği takip etmiyosa ne olayım! Habere gel: Beklenen Kar Gelmedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar