Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: magecy, 20 Kasım 2004 22:06 tarihinde demiş ki: işte sen hep içerde kalcan içerde içicen bozanı ama ben çıkıp çarşıda dolaşabilcem , kordona oturup denizin o insanı rahatlatan dalga seslerini dinlerken bozamı içebilcem :D burda deniz yok ama kar yağarken yürümek gibisi yok sidik yarışına döndü resmen:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 siz öle yokuş aşağı kayarken yarcanız kafanızı gözünüzü :) karda yürürken düşceniz falan .. yanlız bir ben sevmiyorum bu hava olayını sanırım :P[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: aquila, 20 Kasım 2004 22:15 tarihinde demiş ki: since we dont have a place to go let it snow let it snow let it snow evet güzel demiş herkes işe gidicek , okula gidecek , hiç olmadı bakkala gidicek ekmek almak için :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ankara'da baya yağıyo gerçi taneler ufaldı ama tutar heralde hatta tutmaya da başladı ardı gelirse sabaha her yer bembeyaz...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Gönül istioki sabah uyandığımda heryer bembeyaz olsun..bursa-ist karayolu ulaşıma kapansın..deniz yoluda çalışmıyor zaten..ooo misss gidemem okula ne guzel.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İzmire sizce bu sene kar düşermi.Geçen sene biraz yağdı ama tutmadı ondan önceki sene yağdı tuttu.Ya burda kar yağınca millet sevinio ist gibi değil :) onlar üzülüo.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yağcak in$ mutluyuz umutluyuz.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ne güzel ing çalışıyodum zor bela oturttum kendimi bi güzelde sessiz sessiz çalışıyodum dalmış gidiyodum öyle mutlu mutlu. Sonra tel çaldı burda hayvan gibi kar yağıyo orda yağıyo mu diye. Pencereden dışarı baktım bi daha da oturamıyom ders başına :) Süper bişi ya bu kış olayı. Havalara bakarak bu sene kış çok gelcek diyodum da bi anda geldi mutlu etti beni :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Bonus, 20 Kasım 2004 22:36 tarihinde demiş ki: Gönül istioki sabah uyandığımda heryer bembeyaz olsun..bursa-ist karayolu ulaşıma kapansın..deniz yoluda çalışmıyor zaten..ooo misss gidemem okula ne guzel. o zaman aktarmalı gidersin sende bursadan çanakkaleye ordan edirne üzerinden istanbula :D demokraside çareler tükenmez :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bir haftadır Moda dışına çıkmadım ama hava burada kar kokuyor. Ama havalar daha yeterince soğumadı ve yağış pek yok... Arada bir yağıyor bir şeyler. İstanbul'un kalanını bilemeyeceğim. Kar yağsa da şöyle erken erken kışı hissetsek bir. Kasım ortasında dahi çok sıcaktı havalar. Yaz mevsiminden intikam almanın zamanı geldi.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 az önce biras karda gezeyim dedim , 10 dk geçtikten sonra kulaklarım acımaya başladı , yarım saalik gezimin sonunda eve geldim ve kulaklarım şu an yanıyor resmen :) . Dışarda buz gibi bir hava ve kar yağışı var ...... Ankara/Bahçelievlerden sevgilerle....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: zgrw, 20 Kasım 2004 22:53 tarihinde demiş ki: az önce biras karda gezeyim dedim , 10 dk geçtikten sonra kulaklarım acımaya başladı , yarım saalik gezimin sonunda eve geldim ve kulaklarım şu an yanıyor resmen :) . Dışarda buz gibi bir hava ve kar yağışı var ...... Ankara/Bahçelievlerden sevgilerle.... bak gördün mü 5 dk daha dolaşsan valla Allah korusun donup kalcan kar iyi birşey değil gördünüz mü :D dikkat * kar öldürür !! * :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yok bea bişey olmas :) bütün sitresimi , sinirimi aldı bir anda :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kar öldürmez... Süründürür.... Hele istanbulda üniversiteye gidiyorsan....[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sinir , stres atmak için illa kar mı gerek :D mesala geçen sene bizim bölümün ağaç dikme hödösünde geçen seneki mat. hocasını gömüyordum toprağa :D aldım toprağı fidanın oraya atacağıma hopp hocanın ayaklarına hehehe çok zevkliydi :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hastayim koyamadim.. oluyorum suan.. kar tatili istiyoruz.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 magecy oraya kar yağmıo diye kıskanma *!Kaçar*[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kaç kaç ayagın kaysında düş o karda hehe iyiki yağmıyor valla ama şeyi özledim bak kar helvası :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kar helvasimi hmm ne dogaldir o :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 *!Hastaneden gelir ve konuşmaya başlar* ayapımı kırdım karda ama kuru havada kaçmaktan iyidir :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hehe hadi ordan daha krda kaçma daha iyimiş karda kaçılmaz zaten düşülür - kalkılır sonra gene düşülür gene kalkılır böyle ölüme gider bu döngü :D birde o kar helvasını geçen sene yapıcaktım ama ekmek zor bulduk yemeğe nerden helva bulalım be :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya koşmaya bilirsin düşmezsin (bkz: Karda nasıl yürünür ve koşulur by zgrw) :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 Kasım 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu magecy sapik sapik :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tamam o zaman madem bu kadar kar meraklısısınız uçak biletleri benden sizi güney kutupa göndereyim ? hadi ilk bilet sana zgrw şanslısın bak :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hakkaten sapıkmış :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar