Tyrael Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 BabacumMostors said: göztepe/istanbul KARTOPU OYNAMAYA GİDİYORUM AMK!!! bu arada tail olan üniversiteleri nereden öğrenebilriiz? sağolsun maltepe üni nin sitesinde herhangi bir duyuru yok.. ama göztepe kar tuttuysa orada kesin 1m kar vardır lan bizim okul 2 kişi ölmeden tatil etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://www.spothaber.com/haber.asp?id=72464 şole bişiye denk geldim ama site çok yalan bişiye benzio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ne iş doğru mu o balkonun kapısı açılmıyor kardan... ben burdan nasıl giderim bilgiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 o haber 2008den kalmaymış sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 asasdsada hiç dikkat etmemişim neresinde yazıo yahu 2008 olduğu asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Biizm okulun yurdunda yarin okul var diye duyuru yapmislar ya. Ahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bizim okul kesin gene tatil olmicak. QQ gerçi tatil olsa da internet üzerinden submit etmem gereken ödev var. daha çok qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bjk lapa lapaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mokoko said: asasdsada hiç dikkat etmemişim neresinde yazıo yahu 2008 olduğu asdsad yazmıyo da facete biri öyle demiş, altında da biri spot haber = kolpa haber :) demiş fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yaeim saat once baktigimda hicbisey yoktu. simdi yine baktim firtina kopuyor, yerler bembeyaz. ist/b.evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 O spothaber'deki haber, internet haberin 2008 yilindaki haberinin kopyasi. Yalan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ışık universitesi yarın tatil. yazı-tura attık demin. tatil geldi. yazı-turanın sonucu bağlayıcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 barbu sende mi ışıktaydın yahu? olsun abi yarın tatil. burda bişi yok gerçi ama yoldan gelicekler gelemz muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bahçeşehir için de atar mısınız rica etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ne tatili be sanki tutuyo kar te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 attım bahçeşehir için de. o da tatil çıktı. başka isteyen varsa söylesin hadi. sonra neden bizim okul tatil değil diye ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 teşekkürler, artık uyuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya bu havada zerre okula gidesim yok gitmemde ama çok önemli bi dersten devamsızlıktan kalma sınırındayım gidicem seve seve pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ben İstinye'deyim. Minicik minicik yağıyo. Tutmasın bi de zaten. Ben hiç sevmiyorum karı. puaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben kendime tatil ilan ettim, gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 oysa ki biz çok seviyoruz karı. işler de tatil olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Benim de yarın boş günüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 is gorusmemin 2. mulakatı vardı lan yarın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bin arabana git. İki kar atıştırdı diye amma büyüttünüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bende liseye ücretli öğretmenlik için görüşmeye gitçektim patladık. Yukarıdan bir kez daha öğretmenlik yapmamam konusunda uyarı almış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar