nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 izmirdemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ankara resmen öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "nutella yerim" said: izmirdemi Abartmayalım o kadar değil.İzmir-Manisa arası sabuncubelinde benzinlikte durduk oynadık sdf İzmirde yağıyo ama izmir karı işte ne kadar olur ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ankara, Gazi, Odtü dışındaki üni.lerin hepsinin tatil vermesi de ayrı motive ediyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi şehiriçi ama :p bir başkente atilima bilkente falan bugün kendi çalışanları gidememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 orası öyle ama herkeste şehir içinde oturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Revell said: Ankara, Gazi, Odtü dışındaki üni.lerin hepsinin tatil vermesi de ayrı motive ediyor insanı abi bilkent var bide 12.30a kadar tatil vermiş tam salak okul yaa. tam gün yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Masquerade said: bursa gg. fena yağıyor şu an. Beyler adam doğru söylüyormuş lafımı geri aldım. Görükle'de de kar tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yok abi ya sırf hava puf puf esiyor anca. Meteroloji resmen fail oldu bu sefer. İstanbul dışında her yere yağdı gene. İstanbul'a kar istiyoruz, 1 gün doyalım kara yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 beşiktaş lapa lapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kurtköy bembayaz, nereye yağmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kayisdagi kar kalinligi yaklasik 1 cm, saglam yagiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Dartanian said: Bir izmirli olarak kar topu oynadım artık ölebilirim. anbilivıbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yerleşmenin yoğun olduğu yerlerde çok etkisiz kar. Saat 6 civarı Levent'te işyerinden çıktık, resmen tipi başladı ve 5 dakikada her yer karla kaplandı. Sonra tüm gün boyu olduğu gibi yavaşladı kar, yerdekiler erimeye başladı falan. Şu an Acıbadem'de de aman aman tutmamış vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 lan yarın aştiye ordan da havaalanına gidicem. umarım gidebilirim yoksa sıçtım mavisi olacak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 AĞZIMA AĞZIMA KAR GİRDİ AMA NAZ GIDAYA GİTTİM SONRA BUNU YAZCAK HALE GELDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Düzce yalova falan nasıl yol durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben de yarın aştiye ordan izmire gidiyorum. eğer aştiye varabilirsem, yolda ölücem diye düşünüyorum ama kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 merterde güneş açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hava durumuna da hiç güven olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 elikanliadam said: ben de yarın aştiye ordan izmire gidiyorum. eğer aştiye varabilirsem, yolda ölücem diye düşünüyorum ama kısmet. taksiyle normalde max 10dk aştide oluyorum ben. konya yolu üzerinden gidiyorum. umarım yol kötü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 valla ben eryamandan geçmeye çalışıcam da esas afyona doğru giderken hakkın rahmetine kavuşucam gibi geliyor ya. inceden tırsmadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 beşiktaş kar kapladı diyorlar lakin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 göztepe/istanbul KARTOPU OYNAMAYA GİDİYORUM AMK!!! bu arada tail olan üniversiteleri nereden öğrenebilriiz? sağolsun maltepe üni nin sitesinde herhangi bir duyuru yok.. ama göztepe kar tuttuysa orada kesin 1m kar vardır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 anadolu yakası fena valla, yollar felan ozellikle ara yollar tutuyo, sakat. avrupada da aynı yagıs ama yollarda sıkıntı yok henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar