QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hisarüstü de bembeyaaaz tipi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kitana said: Intelligence:çatılar tuttu. location: Kozyatağı / Şenesenevler yerlerde tutmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 şu an evimin birinci katından dışarı bakıyorum ama bir şey gözükmüyor tabi, sokakta kimse yok, bu üç apartman arasında da kar falan yok, güneşli bildiğin. (Ankara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 heryer bembeyaz lan.şansa bak en muhim haftamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Benim hatun ist.a gidiyodu 7 saat bekleme yaşamış otobüs . Hala yolda . vay ege nin gözünü seviyim ben dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 her zamanki gibi kucukyalıda en fazla arabaların ustunde ve cimlerde filan birikti. yollar kapkara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 idealtepe de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kavacık, Otağtepe Uludağ gibi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 suBzer0 said: Nerde abi son 10 yılın en şiddetli karı? kar azıma çok pis vurdu! zekeriyaköy'e ulaşım filan bitmiş durumda , evden dışarı kafamı çıkaramıyorum köpeğin yemini zor verdim , köpeğimde kurt olduğu için şuan en mutlusu o galiba bu işten.. 3 gün ben evde kalırsam kesin kafayı yerim... napıcam ben burda? maçlarda tatil ediliyor ofhh ofh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 esentepeden göztepeye gitmeye karar verdim. sanırım yapabilirim. evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Yanına peksimet filan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Balikesir cok kotuydu dun 4 saat mahsur kaldim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bolu'da yol acildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kadıköy: dasaaa kardan nefret etmeye devam ediyor.. asık suratla oturuyprum öle.. aptal kış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 subzero kardan korkuyor.. ahauhauhauhauhaua çok saçma lan! suBzer0 said: suBzer0 said: Nerde abi son 10 yılın en şiddetli karı? kar azıma çok pis vurdu! zekeriyaköy'e ulaşım filan bitmiş durumda , evden dışarı kafamı çıkaramıyorum köpeğin yemini zor verdim , köpeğimde kurt olduğu için şuan en mutlusu o galiba bu işten.. 3 gün ben evde kalırsam kesin kafayı yerim... napıcam ben burda? maçlarda tatil ediliyor ofhh ofh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 heryer bembeyaz göztepe fakat çok esiyodu,esmese çıkıcam oynamaya,üşürüm diye çıkamıyorum böhü. çokzel ama bembeyaz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sevgili kış sever.. lütfen global ısınmaya destek veriniz.. beyaz severseniz size pamuk, çarşaf falan öneriyoruz.. açın evde çarşafı bakıp bakıp mutlu olun.. ama global ısınalım artık bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kış sevmem,üşümekten nefret edıyorum,karseverim. yaz da sevmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kitana said: Intelligence:çatılar tuttu. location: Kozyatağı / Şenesenevler intelligence update: heryer tuttu ama çok yeterli değil gibi. durmaksızın bir kar var. gece hayvan gibi gelirse lapa lapa. sabaha snowboard a çıkabilirim. location: Kozyatağı / Şenesenevler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kalamış kahveye geldim nargilemi aldım mis gibi oturuyorum oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kaç gün yağcakmış la istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 gaziosmanpaşa'yı ele geçirdi şu beyaz lanet. donuyoruz ilçe olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 X( buzçağı! X( (lakin burda kar bile yok ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mahşerin 4 atlısına hazır olun pati halkı . erzak depolayın bol bol ilk famine gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Norak said: X( buzçağı! X( (lakin burda kar bile yok ehe) ne güzel karsız yer? nere lan orası.. rezil gibi soğuk.. bi de alt komşum her zamanki gibi kış gününde evde yok. ulan final zamanı evde olur, kakara kikiri sabaha kadar gürültü yapar kış zamanı evde olmaz.. bari kombiyi açıp git be hayvankadın! yerden soğuk kaynıyor, yağış yok.. kadıköy.. over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar