unK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tuzlada kar yağıyor diyen arkadaş acaba istanbul tuzladan bahsediyor bilemedim.. tuzlada hava 6 derece ve yağmur var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Çanakkalede ve çevre ileçelerde hayvan gibi tipi/kar var. Direğin altına köpek işediginde kesilen elektriklerin halindense hiç sözetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Nerde abi son 10 yılın en şiddetli karı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 toggie said: izmit/plajyolu'ndayım sabahtan beri yagıyo burda. sabahki kar inanılmazdı. hayatımda hic bu kadar buyuk taneli yagdıgını gormedim, yumruk buyuklugundeydi nerdeyse abartmıyorum.aynen efsaneviydi.. üçyolu geçince küçük ama daha yoğun oldu, sonra tutmuş yollar kapanmış şekle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hala yağmur yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 suBzer0 said: Nerde abi son 10 yılın en şiddetli karı? Öğlen saatlerinde karla karışık yağmur vardı,sonra yağmura döndü çünkü orta akdeniz sistemi geldi ve sıcaklıklar baya yükseldi.Şuan kuzeyden gelen hava tam ulaşmadı İstanbula,gelen sistem halen orta akdeniz sistemini kıramıyor.Ama kuzey sisteminin etkileri "yavaştan" beylikdüzüne dayandı tipi şeklinde.Yavaştan diyorum çünkü sistem merkez olarak geldiğinde jet rüzgarlarını beraberinde getiricek ve cidden tipi olucak,zaten fırtına giderek şiddetleniyor.Asıl kırılma merkezin kendisi ve onunla gelen rüzgarların bu ılık havayı dağıtmasıyla oluşucak ki bu da tam anlamıyla öğlen olur. Yinede sabaha ve belki öğlene kadar,tüm İstanbulda kar yağmayabilir fakat öğlen civarından sonra sanırım asıl korkulan tipi başlıcak ki hatırı sayılır yağış bırakıcak gerçekten. Herkesin uyardığı olay aslında sadece bu 1 gün dahi sürmeyecek tipi.İstanbulun bu sistemden kar almaması imkansız,geç kalmasının nedeni diğer sistem.Ha ben meteorolog filan değilimde kar zamanı istanbul havalarını inceliyorum hobisel,çünkü çok garip bir yapısı var ve sürprizleri çok fazla,bence suç meteorolojininde değil istanbul için. Bir sürpriz olarakta çarşamba günü tekrar tipi yapabilir bu hava,ve hatta akabinde şubat başında da sağlam kar yağabilir ama söz konusu istanbul olunca tahmin için çok çok erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hoccemama bizi aydınlatır birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 evet günün sonunda ankara gene kar dışında herbişeyi tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 öğlen bursada yağdı da şuan baktım bi halt yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hala yağmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 konya da dün yagdı,simdi deli gibi soguk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 camlarda kesintisiz bir ıslık ve artık kafa şişiren yağmur sesinden başka birşey yok. istinye/istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kar mar yok kozyatağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kar mar yok confirmed. kozyatağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kari mari yok brooklyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kitana said: kar mar yok confirmed. kozyatağı. +1 yağış yavaştan kara dönüyor. ümraniye tarafında baya yağıyormuş. Nasıl bir yerse kozyatağı en son burada kar yağıyor ya da hiç yağmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kar mı? ne karı? kar ne arar la istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bostancı: bildiğin kar yağıyor. Azar azar ama yağıyor. Yerler ıslak, tutması için daha çok çaba göstermesi lazım. edit: sözümü geri aldım, o kadar da az yağmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 taneler küçük, fakat şiddeti yüksek olarak istanbul - bahçelievlerde fena kar fırtınası var. eve zor attım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 şaşkınbakkal, hafıf hafıf yagıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 göztepe de yağıyor, yani bütün istanbul karlı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 öleceğiz diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 modada da yağıyor hafiften evin arkasındaki halı saha bembeyaz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Suadiyede bayağı sağlam yağıyor doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yaklaşık iki saattir yoğun bir tipi var z.burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar