Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 çankaya sancakta çığ düştü taksi durağı altında kaldı. yardım gönderin lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Aksine sanki Buyuksehir belediyesi o bolgelerde hic calismiyor sanki sucu Cankaya belediyesine atmaya calisiyormus gibi bir izlenim yaratti bende.. Mesela Anayasa Mahkemesi onunnden giderken Turan Gunes i gectikten sonraki bolge resmen temizlenmiyor ama Anayasa Mahkemesi tarafinda kalan yerler temizdi.. Bu buyuksehir belediyesidnen buda beklenir gerci ya :) Bizim sitenin kar temizleme araci sanirim yokusta kaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Su muhabbetiniz cok komik geliyor ya. Hayir ben de yapardim zamaninda okul tatil olsun diye. Ozluyorum hatta o muhabbetleri. Boyle kar yagdigi zaman cam kenarinda bekler butun yetkililerin bize ulasabilecegi siteleri gezerdik. Kulagimiz TV de, gozumuz camda tatil haberini beklerdik. Ayni enerjiyi ders calismaya harcasak cok sey degisirdi okul notlarimizda :P Burada hic tatil olmamis neredeyse yillardir. Surekli karlar altindayiz :( Zaten tatil yapacak halim yok ya, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Black_Lupin said: çankaya sancakta çığ düştü taksi durağı altında kaldı. yardım gönderin lütfen :( geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bana da komik geliyor bu kar yagsa da tutsa muhabbetleri en son lise 1 de 2 de yapardik bu muhabbetleri ama yillar gectikte karin eglenceli kismi degisip yerine cile olan kismi geliyor iste... burda da her hafta bir gun atar kar ama iyi temizliyorlar gene dakikasinda yollari... long island bu arada burasi dedigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 @Hisarüstü Hava baya sert, büyük çapta fırtına, ufak çapta kar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 izmir; havaaçık. balkonlarda üstsüz güneşlenenler görüyorum. yeter yahu. bıktık sizin karınızın soğunu çekmekten be=) dışarısı ayaz. nemli ayaz. hava da kapalı ama yüksekte bulutlar çok. iğrenç bi hava var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 MrLevie said: izmir; havaaçık. balkonlarda üstsüz güneşlenenler görüyorum. yeter yahu. bıktık sizin karınızın soğunu çekmekten be=) dışarısı ayaz. nemli ayaz. hava da kapalı ama yüksekte bulutlar çok. iğrenç bi hava var. tez zamanda soğuktan titre hemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ankaradan eskişehire yeni geldim.50 km kala yolda kar görülmeye başlandı, arabalar zor ve yavaş ilerlerken otobüs pek zorlanmadı.20 km kala eskişehir ankara yönünde trafik durdurulmuştu. eskişehir içinde ana yollarda ulaşım rahat, ara sokaklarda kar var.kar yağışı devam ediyor.liselilerin okul tatil olsun duası da öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Archangel_ said: ankaradan eskişehire yeni geldim.50 km kala yolda kar görülmeye başlandı, arabalar zor ve yavaş ilerlerken otobüs pek zorlanmadı.20 km kala eskişehir ankara yönünde trafik durdurulmuştu. eskişehir içinde ana yollarda ulaşım rahat, ara sokaklarda kar var.kar yağışı devam ediyor.liselilerin okul tatil olsun duası da öyle... sabah 7 gibi başladı eskişehirde kar akşam 6-7ye kadar aralıksız yağdı şimdi yağmıyor ama gece ne olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Abouvv N'oluyo lan? İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 İstanbul bir güneş bir yağmur kendini şaşırdı. Şu havalar bi düzelmeli artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Baydım ben şahsen bu havalardan, sürekli yağmur, karanlık bi hava soğuğu zaten saymıyorum. Nefret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 O nasıl bir gök gürlemesiydi abi Şerefszm uçak düştü sandık ofisce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Tepenze yıldırım düşmüş olablr ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ne güzel güneşliydi hava gri oldu bir anda yağmur yağmamalı akşam ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Noluyo laan şş bu nası hava, sanki gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Aha kar başladı Istanbul/Gayrettepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 sıçıcam böyle işe abi sağda sodla kar yağıyo ıspartada şurda burda soğuğunu biz çekiyoz kar yağsa hiç değilse bi güzelliği oluyo /antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 İzmirde hava bi açıyo bi kapatıyo ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ankara kar altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kermit said: sıçıcam böyle işe abi sağda sodla kar yağıyo ıspartada şurda burda soğuğunu biz çekiyoz kar yağsa hiç değilse bi güzelliği oluyo /antalya kumlucaya git,adrasan - kumluca arasındaki yolda kar olması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Şuan da İstanbul-Levent te lapa lapa kar yağıyor içim cız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 teeey tey başlığı görünce anılarım depreşti bi, bi süredir de paticiğe girmiyodum.. zamanında refreshleyip dururduk bu başlığı yarın tatil olacak mı acaba diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ankara'da bütün kış yağmayan kar 1 saattir aralıksız yağıyor. Manzara süper. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar