Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kartalda karla karışık yağmur. ama %51 yağmur %49 kar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ataköyde kar yağıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kayışdağında da feci şekilde yağıyomuş ama bostancıda yağmur bile yağmıyo küresel ısınmaya hayır lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 maslakta deli kar yağıyor yarın finalim var. çok umrumda olmasa da ertelenirse final liseden kalma alışkanlıkla sevinirim valla ne yalan söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bahçelievlerdeyim (istanbul) ve yağıyor şu anda güzelde yağıyor. önümüzdeki hafta okul yok final haftası dolayısıyla, yarında olmazsa pek hoş bişey olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sarıyer norveç'e döndü =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Koç Üni. Göz gözü görmüyor sayın seyirciler. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Zep said: dpt. ne yaa? departman diye açılım yapmıştık zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 kar istiyorum artık dragosada yağsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 istanbul göztepe tık yok gelsin artık buraya da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yemin ediyorum, kadıköy'e kamyon kamyon kar taşicam. yeter tüm istanbul'da yağıyor kadıköy ilçesinde yağmıyor. hadi orda yağdı bostancı'da hiç yağmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Deniz kenarı orası tutmaz boşuna uğraşma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 burda tutunca istanbulda okullar tatil edilio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Voys said: yemin ediyorum, kadıköy'e kamyon kamyon kar taşicam. yeter tüm istanbul'da yağıyor kadıköy ilçesinde yağmıyor. hadi orda yağdı bostancı'da hiç yağmıyor. +1 Moda'da Kar Yağsın Diye 4 Gözle Bekliyorum Aralık Ayından Beri Fakat Hiç Bişi Olmadı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 istanbula en az 1 hafta 10 gün kar yok o da en az yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Efrasiyab said: Deniz kenarı orası tutmaz boşuna uğraşma:)uğraşma nedir adam mı yağdırıyor karları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 fastreloader said: Efrasiyab said: Deniz kenarı orası tutmaz boşuna uğraşma:)uğraşma nedir adam mı yağdırıyor karları Ben yağdıramıyorum ama yardırıyorum olurmu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 karı mı yardırıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 İSTESEM YAĞDIRAMAZ MIYIM ONU MU DIOSUN arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sağlam soğuk havada 45 derecelik açıyla rüzgarı da kullanarak soğutma tekniğini uygularsan, sen de kar yağdırırsın. sarı olur gerçi. bi de dikkat et pipin donmasın. ne yiğitler telef oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bura bembeyaz ve yoğun kar yağışı devam ediyor. ama ben kar yağdı mı sevinmek yerine üzülüyorum artık, eskiden kozyatağında otururdum oraya kar yağdı mı okullar tatil olurdu; İstanbul'un ilk karı buraya düştüğü için burda 1mt kar olsa beşiktaşa indi mi hiçbişi olmuyo ya of. Tarabyaüstü/Sarıyer/İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kozyatağı cillop gibi hiçbirşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Yeni Levent (biraz senkinizde biz) beyaza büründü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kartal süper, az sonra çıkıp basketbol oynamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 üst göztepe, vukuatım yoktur komtanım. temiz buraları pıt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar