khala Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 abi üsküdar'da yağsa yeterli benim için okul orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Suadiye'de güneş açtı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 güneş kar topluo kar! asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hava muhalefeti nedeniyle LAN party iptal edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 evt sonradan kombo yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hastayı kaybediyoruz elektro şoku getirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Of yağsın ya saat 17'ye kadar. Ondan sonra durabilir yarın tatil olsun da :D Hani akşam 8den sonra sabah 8e kadar falan don olacakmış. Ara sokaklar zaten karla kaplı, servis falan giremez. Düşünsünler biraz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ankara'da da durdu, en kısa sürede yeniden yağmasını ümit ediyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 koç tatil ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 güneşin gitmesiyle yeniden başladı ancak şuan için ince ince yağıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ANTALYADA KAR YAĞDI LAYN! ARTIK ÖLSEMDE GAM YEMEM! ps: caps bilerek oldu heyecanımı belirtsin diye, kolaymı ilk defa kar yağarken görüyorum =D resim: http://megagift.net/minare.jpg ben çekmedim buarada resmi, arkadaş çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sadece ana yolları açmışlar millet uçarak mı gidicek evine anlamadım tanşaş'a gideyim dedim macera yaşadım resmen. hayır bi de millet hız hastası heralde dibine yapışıp selektör falan atıyorlar, harbi dalıyordum birine. neyse çikolata krizim son buldu asDDFSA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kadıköyde kayak yaptım bende bugün pek güzeldi(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sintisyzer said: koç tatil ;D aga yapmıcaklarda napcaklar meydandan fakültelere yürümek işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Eveet kar da gg yavaş yavaş, üzülüyorum lan eriyor şıp şıp uff yağsın yine8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 kar gg de heryer buz simdide ya.. bakkala gidiim dedim abartisiz 10 metre tek ayak ustunde kaydim yokus asa.. kuaforun icinden izliolar beni, utanmasalar puan tablosu falan kaldircaklar.. 10-10-8.75. walla altin madalya vermeleri lazim bana hayatta kaldim diye. bu ne ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 lol süper yorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yağmaya başladı tekrar ankarada ama azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 10 cm kadar var şimdilik. Ama soğuklar pek feci. İlerde 2 metrelik bir kar bekliyorum. Kışın şimdiden ağır gelmesi pek hayır değil. @Erzurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bir kaç gundur kar havası var.böyle kar kokusu hissediorum.istanbulada gelir bence yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ulan be 3 sayfa post okudum tarihe bi baktım ki 2003 ün topik iymiş fena patladım İst'de fena bi kar havası var ama sadece havası var...yani hava alıyoruz şu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 istanbul karı görmek istiyor, burdan yetkililere duyuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 SenariouS said: istanbul karı görmek istiyor, burdan yetkililere duyuruyoruz Yağacak, yağacak sen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 SenariouS said: istanbul karı görmek istiyor Nasıl yani Canberk?! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar