Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Olur öyle.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Mehteran, 27 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki: Allah rahmet eylesin en anlamlı soz arkadastan gelmiş :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kurtlar Vadisinin dizi cekimleridir o yanlıs anlamışsınız siz.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mafyam Olur Musun un cekimleri de olabilir.Bu TV cilerin ne yapacagı belli olmaz.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 olayı 1. dereceden görmüş adam var dio.. insanlar ne hale gelmiş yaaa 20 sene önce saf, temiz bi bebek olan canlı neye dönüşüo, sadece 20 senede... hepimiz yanacaz[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu ortaköy iice bela bi yer oldu bi kerede bizim önümüzü kesip silah çekmişlerdi. bilmem kaç tane polis oluyo geceleri 1 tanesi bile iplemedi zor kaçtık. meger ortaköy diye güvenmek yanlışmış bela her yerde buluyo adamı.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben 3 sene kdr önce ortaköyde oturuyodum hergün olay oluyodu.. bi adam gözümün önünde bicaklanmisti yaa hala unutmuyorum.. nefret ediyorum böyle insanlarla ayni ortamda yasamaktan..[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kimse de karısmaz boyle olaylara bizim 3 arkadaş yolda giderken 2 tane tinerci durduk yerde dalmış bunlara. bankanın önünde. güvenlik görevlisi ve cevredeki herkes seyretmiş. yazık cok yazık...[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ortaköy deki evi tam zamanında sattık o zaman değeri falan düşerdi maazallah :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 insan hayatının bu kadar değeri var.ne unsurla olursa olsun insan hayatına kast edenler umarım gereken cezayıda görürler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 şu son 2 mesajın ust uste gelmesi garip bi durum olmus[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla şimdi ntv'de gördüm 40 civarı kovan bulunmuş ve malesef 2 kişi de ölmüş (yani sanırım olay yerinde ölmemişler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/311514.asp hemen vermişler haberi burda. [Bu mesaj Krusty- tarafından 28 Şubat 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ehe, ben ilkokula giderken de bizim evin onunde bir adami dizinden vurmuslardi arabayla durup. Gercek silah sesinin maytaplardan filan ne kadar farkli oldugunu gormustum (duymustum?).[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben ilk okulumu kızıltporak (istanbul) zühtüpasada okudum baablariniz bilir ehhe teroristler basmiti ates acmisti camalrimizin indigini hatirliyorum o kadar aptalmisimki ben milet aglarken siranın üstüne cıkıp pipimi cıkarip sallamistim .Sınıf hocasi cıglık atarak beni durdurmaya calismisti simdi düsünüyorum o zmanki cesaretim simdi olurmuydu acaba ? hehe evet sanirsam :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 can guvenlıgı nerde bu devlet nerde:([signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: -Mix-, 28 Şubat 2005 00:21 tarihinde demiş ki: kimse de karısmaz boyle olaylara said: SoulCube, 27 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: said: Justin, 27 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: aman annene söyle görgü tanıklığı yapmasın valla onuda tararlar söledim zaten merak etme niye karışalım ki, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık oynuyoruz memlekette. hırsızlar, terröristler içimize kadar girmiş. ama biz savunma duvarıyla bunları uzak tutmamız gerekirken ağzımızı kapatıp gözümüzü yumuyoruz. sonra ah vah ediyoruz suçu kurtlar vadisine felan atıyoruz, neden bu hallere düştük diye düşünüyoruz. ee bu tip şeylere göz yumdukça bunların devam etmesi normal. adamlar herkesin ortasında cinayet işlemiş. biz "aman sus" diyoruz :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 cok güzel demissin ama arkadasi tanısam annesine de koruma saglardim eh tanısmıyoruz ama realden.. :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: SoulCube, 27 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: ha ben o sırada dışardaydım annem beni cepten aradı ne oldu dedım cabuk gel mahallede cinayet oldu dedı Niye?????[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 güzel bir soru[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu arada bonecrusher ne güzel söylemiş... Umarım o yazıyı birer kez daha okursunuz...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben ebeveyn olsaydım böyle bi olayı haber aldıktan sonra çocuğumun dışarıda aynı olayla karşılaşabileceğini düşünerek onun yanımda olmasını isterdim. hem belki korkmuştur kendisini oğlunun yanında güvende ve rahat hissediyodur?[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben olsam mahalledeki kargaşa geçene kadar çocuğumun o çevrede bulunmamasını isterdim.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 adam burda bizimle olayı paylaşıyo arkadaşların yaptığına bakın. anne-oğul arasındaki sosyo-psikolojik yapıyımı inceliyosunuz ? demişse de nolmuş yani..bence son derece normal, o anda belki kadıncağız şok olmuştur. ve oğlunu o anda yanında görmek hem ona hem destek olur hemde bölesine üzücü bir olayda sağ olduğunu görmek rahatlatır.veya başka sebepler.. lütfen biraz "empati" yapalım.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... [Bu mesaj reyou tarafından 28 Şubat 2005 04:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 evet, ben anne ve oğlu arasındaki sosyopsikolojik yapıyı; oğulun annesine "sakın adamları polise tarif etme" deyişini; bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığını; ve diğer konuları inceliyorum....[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar