Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bilgisayar başında hiç kalkmadan kısa sureli bazı ihtiyaçlar harici max kaç saat oturabilirsiniz veya oturdunuz? Ben bi ara 20 saati falan bulmuştum bi süre sonra bazı belirtiler kendini gösterio falam dayanabilen varmı bunlara :) edik:bi soru daha günde ortalama kaç saat oturursunuz? [signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. [Bu mesaj Dwinz tarafından 16 Aralık 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 3 gün oturdum, toplamda 4 saat uyumak zorunda kaldım ama, ufak ihtiyaça giriyorsa =) Nedeni de ödevdi, keşke oyun falan olsa =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Jester Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 painkiller'ı basından sonuna kadar hic kalkmadan oynamıstım. sanırım 2 gun flaan tuttu. simdi nedense o kadar cok oyun oynamıyorum.[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 14 saat bilg. ilk aldığım gündü.. bide cafede erMANIA ile 10 saat oturmuştuk..Nba2004 ilk günü =) ne günlerdi be..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 19 saat bs kasmıştım başka hatırlamıyorum ama arada bir kaç saat uyku ile bir çok kez 24 30 saat arası kaldım.[signature][hline]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aynen tam 3 gün hiç durmadan UO oynadım.. sonra pzt yattım kaltığımda günün çarşamba olduğunu öğrendim.. McFly gibi hissettim kendimi bi an.. keşke başımda Calvin diyen bi kız olsaydı ama yok tu :([signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
there Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 4 gün durmuştum en fazla 3 saat uyumuştum.[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 1 haftayı bulabiliyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 93)
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yuhh beaa bnde başlığı görünce 7 saat kaldım diye cengaverlik yapcaktım:) off nası dayanır insan o kdr saat haaa bide ne gerek var tabii:)[signature][hline]welcome to the machine
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 30 saate yakın oturmuşumdur uo başında champlar oaks harrower vs vs zamanın nasıl geçtigi çok soradan anlasılıo zaten...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 26[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 12 saat aralıksın uo pvp..çok sarmıştı napiym :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 7 gun gunde 18 saat uo karakteri kasmistim (nbl'nin ilk acildigi hafta) asmis bi karakter olmustu, banlediler.. Kendi kendime hayatimda duymadigim(!) kufurler etmiştim yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aralıksız 27 saat kalmıştım ondan sonrada deli gibi arkadaşlarla denize gitmiştim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: there, 16 Aralık 2004 21:47 tarihinde demiş ki: 4 gün durmuştum en fazla 3 saat uyumuştum. hmmm... 93 saat ayakta kalmak iyimiş walla:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: CreepY, 16 Aralık 2004 21:49 tarihinde demiş ki: yuhh beaa bnde başlığı görünce 7 saat kaldım diye cengaverlik yapcaktım:) off nası dayanır insan o kdr saat haaa bide ne gerek var tabii:) buradaki insanların çoğunun ortalama günde kaldığı süre o kadar.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 70 dmk istedi herhalde benim bugün 8 saatten fzla oldu[signature][hline]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya benim günlük ortalama online sürem 5 saat...neden derseniz benden 2 yaş küçük bi kardeşim var ve onada malesef uo öğretmiştim zamanında...ben paticikte takılırken o uo oynamak istiyo...bu yüzden saat 3 ten gece 1 e kadar bilgisayar açık...5 er saat bölüşüyoruz ve iğrenç bi sistem..tabi keko saat 11 e doğru uyuyup kalıyo ben 7 saate felan vuruyorum :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aslında şuna demey getiricem.. deli kötü bişey aslında bu kadar süre makina başında durmak.kendimde yapıorum bile bile ama ne bliyim işte..doktorlar en az 1.5 2 saatte bir yarım saat kalkıp dolaşmak gerektiini söylüolar. biz 15 20 saat duruoz. nolcaz bakalım ilerde...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 basur olcaz tabii ki ne olcaz[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 2 ya da 3 gunluk sorti cok yapmistik zamaninda bursada ogrencilik hayatimda . en cok iz birakan 33 saatlik half life death match ti . ruyamda psikolojik rahatsizlik verecek seyler gormustum . hatta aylarca bounce tan hoplayip ziplayip durdum uzun sure uyku bozuklugu olmustu ama biz durduk mu ? hayir eheheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bundan 2-3 sene önceydi, nebula, uo filan, kaptırmışım baya bi. 23 saat wc harici kalkmamıştım pc'nin başından. çok lazım sanki. git uyu işte.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Nebula hayatını tüketti zaten herkesin :) ahh metalon ahhh[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 7 saat mi ? bu gün geçti zaten 7 saat benim saat 13.30 dan beri bilgisayar başındayım ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Öne çıkan mesajlar