Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft: Ghost?

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

Merhabalaaaar hoşgeldiniz sefalar getirdiniiiiz.
lol

oyun hakkında sorularım olacak
niye buraya açtın topici derseniz haklı olursunuz fakat karar veremedim. nedenini soruları duyunca anlayacaksınız

1) şimdi pcdeki senaryo ile mi alakalı olacak ? yani bu oyun "SC evreninde geçen ölesine bir fps" mi yoksa "senaryoyu SC:BW 'ın sonundan alıp devam ettirecek" bir oyun mu?

2) PC ye çıkacak mı bu oyun?

*eğer topicin konsola açılması gerekli idiyse yürütebilirsiniz gönül rahatlığıyla alınmam :-p[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

2) bıldıgım kadarıyla yalnızca konsol (neye cıkıcak dersen su an hatırlayamadım)
1)sc evrenınde gecıyo olması lazım
not:cıktı glaıb bılmıyorum. blzıard benı oyle hayel kırıklıgına ugrattıkı ılgılenmedım hıç[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

Pc ye cıkmayacakmıs ama convertorla fılan oynayabılırsın belkı bırı yaparsa yapılmısssa bılmıorum
ama grafıkler pek okadar ıyı degılmıs mıllet hayal kırıklıgına ugramıs ama sonuna kadar sc dıyenlerın mutlaka bı bakması gerekn bı oyun yane[hline]ne imzası be
takılın kafanıza gore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Faerdun, 31 August 2003 02:09 tarihinde demiş ki:
pc ye çıkacak
herhalde
C&C renegade gibi bişi olur senaryosu da[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

alal cıkmıcak dıyolardı..[hline]Duxus
---------
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

yani senaryoyu devam ettirmiyorsa almanın hiçbir sebebi yok ps2 olmasına rağmen. neden? eğer zerglerin çizimine bakarsanız anlarsınız. oyuncak gibi ya. wc3teki şirin grafikler gibi şirin şirin zergler var. korkutucu olmaları lazımken evcil zerg. ne bu ya :-p sadece o grafikler için oynamam.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

www.blizzard.com a git bir bak.
adamlar sadece konsola çıkartıyorlar ve hiçbir şekilde pc'ye çıkarmıycaklar.

Adamlar konsolda aksiyon oyunu yapıyorlar.
PC'ye thief vari birşeyler yapmıyorlar.

Bu yüzden korkunç ve karanlık bir dünya (silent hill gibi) değil de, çizgi filmimsi grafikler kullanmışlar.

Sanrım pek bir hikaye gerekmiyor. Tabii ki Brood War'ın kaldığı yerden başlar. Ama bir kahraman olmadığın için pek ahım şahım bir şekilde ana hikayeyi değiştirceğini sanmıyorum.

Kadın, Starcraft evreninde kendi hayatını yaşıycak yani.

Oyun çok güzel olcak bunu söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

broodwar ın kaldığı yerden değilde oyunlardan biriyle aynı zamanda geçicek diye hatırlıyorum
çizgifilm grafiği gibi değil bence, daha çok demolardaki tarzda[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

yok abı ben eskı kafalı bı adamım, fps/actıon; konsol blızzardı bozar...

hos blızzard dan babam cıksa yerım ama..[hline]Duxus
---------
---------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 02 September 2003 22:42 tarihinde demiş ki:
Bu geri sayımın sonunda açıkladıkları oyunmuydu ?

PC'ye çıksa bile pek tutacağını sanmam zaten.[hline]This Cat Scratches Free.

evet... uff bea nea aksamdı... beklerken sıtarkıraftı

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer..
hadi lan..[hline]Duxus
---------
---------
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ya Ben SC GHOST İSTİYORUM!
2005te çıkcakmış oyun, of ya beklemekten gına geldi.
çıktığı gün gidip bir ps2 alıcam oyunu da alıcam oynuycam..

işin kötü yanı şu,
grafikleri gün geçtikçe eskiyor.
az poligon, kötü kaplamalar vs vs.
2005-2006 gibi ps3 çıkacak diyorlar, bari kassalar da ps3'e çıkarsalar eheheh

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Eylül 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...

de arkansis biwc dünyasına bak. kitaplar ıvar oyunları var vs vs.. bide sc ye bak. hikayesi herşeyi var. ama iş göremioruz.
hani en azından hikaye olarak birşeyler işlenir , sc2 nin nerden devam ediceği bilinirr (war3 --> wow diye devam etmesi gibi).
"nuclear launch detected" gibi güzelim sesler duyarız :P
Official sitesi
bide resim koyayım. oynıcagımız hatun "nova" :D.
[signature][hline]Fire is the universal language

Sosyal ağlarda paylaş

sc2 diye bir oyun cikmayacak ghost ta gercekten fevkalade gereksiz bir oyun . wc nin boyle sacma sapan atlamali ziplamali oyunu cikmis mi ki sc ye cikartiyorlar . zaten rts bir oyunun action devamini yaparsan oyuncu kitlesini tatmin etmeyi degil konuyu biraz daha somurup yeni oyuncular bulmayi dusunuyorsun demektir adi blizzard .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 31 Ağustos 2003 05:59 tarihinde demiş ki:
broodwar ın kaldığı yerden değilde oyunlardan biriyle aynı zamanda geçicek diye hatırlıyorum
çizgifilm grafiği gibi değil bence, daha çok demolardaki tarzda[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."

Bende böle biliyorum hatta oyunda gördüğümüz sahnelerli ghostada geörebilicez flan demişlerdi, ne bileyim psi distrubterin el değiştirişi falan gibi sahneleri görebilcekmişiz falan.

dip not: bi quote dedim iki satır bişey bekliyodum kocaman bi yazi cıktı anlamadım bi an imzaymış.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Huun cok yanlış bi mantığın var, insanlar (sen olmasanda) Sc dunyasına ızometrik değil içindende bakamk istiyebilir anladınmı (k ben istiyorum mesela) bi firebatın sigara içişini zealotun psi blade'lerinin acılışını falan görmek bu tür şeyler de önemli bazı oyuncular için.

Bliz oyunu tabiki para kazanmak için cıkarıcak, yoksa sharewave yaparlardı kasmazdık bizde hiç, ama para kazanırkende bize yıllardır severek oynadığımız bir oyuna karıştırdığımız bir dunyaya farklıb i acıdan bakma imkanı sunuyorlar güzelde olursa eyvallah alırım oynarım.

Blizzardın seni tatmin etmesine gerek yok yanı görevi ve varolma amacı bu değil.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

oyun ici videolari izledim bildigin sonic 3d le splinter cell i karistir al sana ghost iste . ayrica artworkleri vs gorduysende bildigimiz sc dunyasiyla pek ilgisi yok . alakasiz cizimler ve uniteler var . nerde sc nin kaotik epik tarzi nerde ghost . beni tatmin etmesi icin bir sey yapmasina da gerek yok zaten . wow oynuyoruz iste :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...