LoSt_SoUl Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 CNBC-e'de başlıyormuş. İlginç bir diziye benziyo. Without a Trace'in yapımcıları yapmış bunuda. İlk bölümü 20 Şubat Pazar saat 20:00. Dizinin Konusu: Lilly Rush (Kathryn Morris), Philadelphia’da cinayet davaları üzerine çalışan, yalnız bir kadın detektif. Hiçbir zaman çözülememiş, rafa kalkmış davalara (cold cases) atanması mesleki kariyerinde yeni bir pencere açtı. Lilly, geçmişinde birçok cinayet davasını suçlu psikolojisini kavrayabilen güdüleri sayesinde çözdü. Şimdi ise tanıkları sorgulayıp, aradan geçen zaman ve değişen yaşamlar sonrasında, bu kez yeni teknolojiyi kullanıp rafa kalkmış davaları çözmek zorunda. Lilly yeni gelişmelere de hazırlıklı olmalı. Yaptığı iş kabuk bağlamış yaraları tekrar canlandırabilir, şüphelileri tekrar suça itebilir. Lilly Rush (Kathryn Morris) Rush atamasını, kariyerinde bir dönüm noktası olarak görüyor. Mesleğinin ana hedefini ilk baştan belirlemişti zaten: Hiçbir kurban sonsuza dek unutulamaz. John Stillman (John Finn) Lilly’nin, çıkmaz bir sokağa girdiğinde rahatça yardım istediği, akıl aldığı belki de tek kişi. Scotty Valens (Daniel Pino) Lilly Rush'ın güvenilir ve iradesi güçlü ortağı. Will Jeffries (Thom Barry) Lilly’nin geçmişiyle bağlantı kurmasını sağlayacak kadar uzun süredir onun yakınlarında. Nick Vera (Jeremy Ratchford) Kendisiyle hesaplaşmaya ve ‘günah çıkartmaya’ ihtiyaç duyduğunda Lilly’nin gidebileceği, dayanıklı bir polis memuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Evet bende devamli Cuma günleri izliyorum. Güzel bir Dizi... Fazla anlatilaacak birseyde kalmamis gerci (güzel bir Tanitim olmus...) Tavsiye ederim...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu da oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 adam bölümün mod'u ya.illa reklamını yapıcak =) neyse bu ak$am gördüm izlemedim.gece tekrarını izleyelim bakalım nasılmı$..[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 without a trace güzel bir diziydi hmm buda güzel gibi görünüyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:161/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu angel ın yerine sokulan dizi değil mi?[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet angel ın zaman dilimini aldı. 2. bölüm de güzeldi.diziyi çok beğendim ama hala bu izleyiciyi düşündürme konusunda tatmin edemiyor. 22 de CSI:NY başlayacak son umudum o bu konuda eheh.aslında o konuda trt deki iyi ama o da öbür yanlardan kaybediyor, havası olmamış o dizinin..[signature][hline]Gnome Warrior? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: arcane, 27 Şubat 2005 21:01 tarihinde demiş ki: ama hala bu izleyiciyi düşündürme konusunda tatmin edemiyor. evet katılıyorum buna ama çok güzel bi dizi[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dün izledim, fena değil. net fikrimi 1-2 bölüm daha sonra belirleyeceğim ama arcane'in dediği gibi bir eksiklik hissi var. without a trace'de de benzer bişi vardı, ben yine de buna bakacağım zira csi: ny'deki segzindisiti kadın oyuncusu bana çok itici geliyor.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 2 bölümünü izledim. açıkcası çok basit bi dizi gibi geldi bana. [spo1=genel konu.]sanki bi soraki bölüm de yine bi tanık ortaya çıkıcak,yine kafadan 20yıllık bi dosya açılıcak,i$te "aaa bu kanıtı nası unutmu$uz" dicekler ve hiç beklenmeyen adam katil yada suçlu çıkıcak.[/spo][signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 gideri var epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 7 sezon olmuş. bakalım bakalım, csi gibi uykusuz geceleri dolduracak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 3-5 bolum izlesen yeter, 7 sezon neyini cekmisler bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar