Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

flash tv deki süper çocuk

kermit

Öne çıkan mesajlar

abi geceleri kanal değiştiriken sürekli denk geliyo flash tv de
reklam gibi bişi
adamlar bi çocuk var sürekli 4 5 rakamlı 2 sayının çarpımını soruyolar yaDA 123 ün karesi diyolar çocuk söylüyo 77 nin karesi ne diyolar söylüyo felan
ama saatlerce aynı ş eyi gösteriyolar sinirlerim bozuldu
çocuğu görseniz bi havalar felan
ezberletmişler önceden galiba 15 20 tanede kendileri gibi seyirci var alkış felan
sunucu nasıl yapıyosun olamaz böyle bişi diyo çocuğa oda işte kendimi geliştiriyom felan bi havalar var aman allahım sinirlerim iyiden iyiye bozuluyo
sonra tabi asıl olaya geliniyo
ürün tanıtıyo elemanlar bişi bilgi seti mi ne
beynin sağ ve sol tarafını nasıl kullanıcağımızı sağlıyomuş ve bizede sokaktan birisi 254 ün karesi diye sorarlarsa hemen cvp vercekmişiz
79 un karesi ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

dungeon - dan çın dan çın
lanky - lan iki metresin
posterity - bundan olsa olsa poster iti olur

vs vs

o adam ankarada ders veriyordu bir ara, bir arkadaşım gitmişti.[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki:
hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun
| spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page |
Sosyal ağlarda paylaş

YA bişe sorucam bu kdr şeyin karesini bilmek o çocuğa ne fayda sağlayacak.? :) Oturup hespa makinesyile yaparsın hayatta hiç kimsenin o çocuğa gidip 1345315in karesi ne die sormaz bence :) Bosuna ezberletmişler inanmayın böle şeylere :) mesela ben 25in karesine kdr hepsini biliorum bana yetio :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 28 Şubat 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
Limasollu Naci'yi bilen hatırlayan var mı aranızda. Kasetli ingilizce setlerinin babasıdır o be. Mükemmel bir marketing taktiği ile bu efsane isim bulunmuş, proje tamamen Limasollu kelimesi üzerine kurulmuştur. Hala durur bizim evde, annem fii tarihinde öğrenmeye kalkmıştı da, o zaman almıştı.

evet kıbrıstan bana sürekli gönderiyolardı bana üye gibi bişi olmuştuk ben küçükken
çok çok çok süper bişi adamların yaptıkları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 28 Şubat 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
YA bişe sorucam bu kdr şeyin karesini bilmek o çocuğa ne fayda sağlayacak.? :) Oturup hespa makinesyile yaparsın hayatta hiç kimsenin o çocuğa gidip 1345315in karesi ne die sormaz bence :) Bosuna ezberletmişler inanmayın böle şeylere :) mesela ben 25in karesine kdr hepsini biliorum bana yetio :)

ya maksat orda bu karelerı hesaplamanın verdıklerı urunle çok kolay oldugunu zekanızın açılıcagını ezberınızın guclenecegını matematıksel işlemlerı yapmakta kolaylık sağlıyacagınızı falam solemek yoksa ezbertlemıolar kı:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 28 Şubat 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
YA bişe sorucam bu kdr şeyin karesini bilmek o çocuğa ne fayda sağlayacak.? :) Oturup hespa makinesyile yaparsın hayatta hiç kimsenin o çocuğa gidip 1345315in karesi ne die sormaz bence :) Bosuna ezberletmişler inanmayın böle şeylere :) mesela ben 25in karesine kdr hepsini biliorum bana yetio :)

ö
se
se[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki:
hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun
| spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 28 Şubat 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
abi geceleri kanal değiştiriken sürekli denk geliyo flash tv de
reklam gibi bişi
adamlar bi çocuk var sürekli 4 5 rakamlı 2 sayının çarpımını soruyolar yaDA 123 ün karesi diyolar çocuk söylüyo 77 nin karesi ne diyolar söylüyo felan
ama saatlerce aynı ş eyi gösteriyolar sinirlerim bozuldu
çocuğu görseniz bi havalar felan
ezberletmişler önceden galiba 15 20 tanede kendileri gibi seyirci var alkış felan
sunucu nasıl yapıyosun olamaz böyle bişi diyo çocuğa oda işte kendimi geliştiriyom felan bi havalar var aman allahım sinirlerim iyiden iyiye bozuluyo
sonra tabi asıl olaya geliniyo
ürün tanıtıyo elemanlar bişi bilgi seti mi ne
beynin sağ ve sol tarafını nasıl kullanıcağımızı sağlıyomuş ve bizede sokaktan birisi 254 ün karesi diye sorarlarsa hemen cvp vercekmişiz
79 un karesi ?

peheyt bea oda bişeymi bak şimdi
2x2=5 yaaa.. matematik konuşuo..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

ben en fazla 13 ün karesini biliom , gerii yok bende (tabi özel sayılar hariç , 16, 50 fln gibi)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...