kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abi geceleri kanal değiştiriken sürekli denk geliyo flash tv de reklam gibi bişi adamlar bi çocuk var sürekli 4 5 rakamlı 2 sayının çarpımını soruyolar yaDA 123 ün karesi diyolar çocuk söylüyo 77 nin karesi ne diyolar söylüyo felan ama saatlerce aynı ş eyi gösteriyolar sinirlerim bozuldu çocuğu görseniz bi havalar felan ezberletmişler önceden galiba 15 20 tanede kendileri gibi seyirci var alkış felan sunucu nasıl yapıyosun olamaz böyle bişi diyo çocuğa oda işte kendimi geliştiriyom felan bi havalar var aman allahım sinirlerim iyiden iyiye bozuluyo sonra tabi asıl olaya geliniyo ürün tanıtıyo elemanlar bişi bilgi seti mi ne beynin sağ ve sol tarafını nasıl kullanıcağımızı sağlıyomuş ve bizede sokaktan birisi 254 ün karesi diye sorarlarsa hemen cvp vercekmişiz 79 un karesi ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abe çok eskı o ya beyın bılmemnesı falm dıolar yok ıskambıl kagıtlarını aklında tutuyo mutuyo aya akıllılarda aman ne gerek war o akdar akla:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Posteriti, dançın, kezım gibi efsanelerle nam salmış bir İngilizce eğitim vs. kasetleri de vardı. Asıl onun tanıtımını izlemeye çalış.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: kermit_frog, 28 Şubat 2005 17:38 tarihinde demiş ki: 79 un karesi ? 6241 :) Ezberden yapmaya ne gerek. Hesap makinesi rulz :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: W3r3wolf, 28 Şubat 2005 17:41 tarihinde demiş ki: Posteriti, dançın, kezım gibi efsanelerle nam salmış bir İngilizce eğitim vs. kasetleri de vardı. Asıl onun tanıtımını izlemeye çalış. poster iti, dan çın ahahah lol hatırlattın güldürdün beni tekrar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Eskiden hesap makinası mı varmış..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 mahkumlar borulara bvurunca dan çın sesi çıkıyordu buda dungeon u hatırlatsın dıye uretılmiş bişi bunun gıbı onyuzbin şey war:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 dungeon - dan çın dan çın lanky - lan iki metresin posterity - bundan olsa olsa poster iti olur vs vs o adam ankarada ders veriyordu bir ara, bir arkadaşım gitmişti.[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 YA bişe sorucam bu kdr şeyin karesini bilmek o çocuğa ne fayda sağlayacak.? :) Oturup hespa makinesyile yaparsın hayatta hiç kimsenin o çocuğa gidip 1345315in karesi ne die sormaz bence :) Bosuna ezberletmişler inanmayın böle şeylere :) mesela ben 25in karesine kdr hepsini biliorum bana yetio :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Dresquin, 28 Şubat 2005 17:46 tarihinde demiş ki: Limasollu Naci'yi bilen hatırlayan var mı aranızda. Kasetli ingilizce setlerinin babasıdır o be. Mükemmel bir marketing taktiği ile bu efsane isim bulunmuş, proje tamamen Limasollu kelimesi üzerine kurulmuştur. Hala durur bizim evde, annem fii tarihinde öğrenmeye kalkmıştı da, o zaman almıştı. evet kıbrıstan bana sürekli gönderiyolardı bana üye gibi bişi olmuştuk ben küçükken çok çok çok süper bişi adamların yaptıkları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Horrible, 28 Şubat 2005 17:52 tarihinde demiş ki: YA bişe sorucam bu kdr şeyin karesini bilmek o çocuğa ne fayda sağlayacak.? :) Oturup hespa makinesyile yaparsın hayatta hiç kimsenin o çocuğa gidip 1345315in karesi ne die sormaz bence :) Bosuna ezberletmişler inanmayın böle şeylere :) mesela ben 25in karesine kdr hepsini biliorum bana yetio :) ya maksat orda bu karelerı hesaplamanın verdıklerı urunle çok kolay oldugunu zekanızın açılıcagını ezberınızın guclenecegını matematıksel işlemlerı yapmakta kolaylık sağlıyacagınızı falam solemek yoksa ezbertlemıolar kı:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Horrible, 28 Şubat 2005 17:52 tarihinde demiş ki: YA bişe sorucam bu kdr şeyin karesini bilmek o çocuğa ne fayda sağlayacak.? :) Oturup hespa makinesyile yaparsın hayatta hiç kimsenin o çocuğa gidip 1345315in karesi ne die sormaz bence :) Bosuna ezberletmişler inanmayın böle şeylere :) mesela ben 25in karesine kdr hepsini biliorum bana yetio :) ö se se[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 o kadar kasmaya gerek yok zeka ile bi ilgiside yok çok kolay bi yöntemi vardı. Ama şu an hatırlamayadım tam olarak aklıma gelirse yazarım..[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hayır güya bide çocuğun arkasında hesap makineli bi adam var hesap makinesinden daha hızlıymış çocuk[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 mega hafıza sanırım dediğin program.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: kermit_frog, 28 Şubat 2005 17:38 tarihinde demiş ki: abi geceleri kanal değiştiriken sürekli denk geliyo flash tv de reklam gibi bişi adamlar bi çocuk var sürekli 4 5 rakamlı 2 sayının çarpımını soruyolar yaDA 123 ün karesi diyolar çocuk söylüyo 77 nin karesi ne diyolar söylüyo felan ama saatlerce aynı ş eyi gösteriyolar sinirlerim bozuldu çocuğu görseniz bi havalar felan ezberletmişler önceden galiba 15 20 tanede kendileri gibi seyirci var alkış felan sunucu nasıl yapıyosun olamaz böyle bişi diyo çocuğa oda işte kendimi geliştiriyom felan bi havalar var aman allahım sinirlerim iyiden iyiye bozuluyo sonra tabi asıl olaya geliniyo ürün tanıtıyo elemanlar bişi bilgi seti mi ne beynin sağ ve sol tarafını nasıl kullanıcağımızı sağlıyomuş ve bizede sokaktan birisi 254 ün karesi diye sorarlarsa hemen cvp vercekmişiz 79 un karesi ? peheyt bea oda bişeymi bak şimdi 2x2=5 yaaa.. matematik konuşuo..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben en fazla 13 ün karesini biliom , gerii yok bende (tabi özel sayılar hariç , 16, 50 fln gibi)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar