Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiki Gençlik ( ölsün hepsi )

Farogiven

Öne çıkan mesajlar

Yahu caddebostan tarafına taşındım, bi kere şöle bir bakınayım diye çıktım caddeye, yarabbi bu ne ya!! Kızların hepsi aynı; iğrenç bir sarı saç rengi, suratlarındakine makyaj demiyorum badana atmışlar mübarek, her taraflarından birşeyler sallanıyor küpe bilmemne.

Birde üstelik ayaklarında Converse var ! Ulan converse marjinallerin ayakkabısıdır bunlar ne zaman özendi de giyiyolar ??

Belli başlı yerlerde öbekler halinde duruyorlar, bütün erkekler de aynı, abuk subuk giyinmişler.

Konuşmaları da abartısız "Oha felan oldum" "Kalgeldiii" " Ay dün boyfriendimle çok cool bi yere gittik perfect ti yanee" gibi cümleciklerden oluşuyor !

Bunların hepsini topluca katletmeli ya ! Ben neden taşındım buraya ühühühüh... :'(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 26 Şubat 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
converse giymekle tikkyliğin alakasını hiç anlayamadım. kinetix mi giysin converse giyebilecekken? nike giyse daha mı göz ardı edilir? converse nike'ın alt firması değil midir? istanbulda yaşamıyor musundur?..
...
..
.

Converse nike ın alt firması mı?? Yuh iyi atmışın be birader.

Kadıköy taxime takılıyosan bilirsin, converse rocker-punk ayakkabısıdr, bundan bi sene önce okulda falan tikiler laf atarlardı "ne o be palyaço ayakkabısı gibi ahah" diye, şimdi moda oldu onlar giyiyo ezikler, bi de piercing-dövme modası çıktı tikiler alternatife mi dönüyor ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Rocker-Punk ayakkabısı" ne demektir asıl ? Böyle bir kalıp mı vardır ? Rockerlar ne tarz ayakkabı giyerler ? Caz müzik dinleyenler sandalet giyer diyebilir miyiz ? Alla alla..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Farogiven, 26 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 26 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
"Rocker-Punk ayakkabısı" ne demektir asıl ? Böyle bir kalıp mı vardır ? Rockerlar ne tarz ayakkabı giyerler ? Caz müzik dinleyenler sandalet giyer diyebilir miyiz ? Alla alla..

yani o çevrede yaygındır demek istedim

dogru sölüyosun.

millet alındı sen böle diyince üstüne geliyolar eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın birileri tiki takılır birileri hipi takılır bir diğeriide siyasetçi başkası entel takılır.Her koyun kendi bacağından asılırmış =)[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoMBaK, 26 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
ya bırakın birileri tiki takılır birileri hipi takılır bir diğeriide siyasetçi başkası entel takılır.Her koyun kendi bacağından asılırmış =)

ya nası bırakayım abi okulda bunlar, evimin dibinde bunlar, işgal ettiler her tarafı a.q ! imdat..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Farogiven, 26 Şubat 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
said:
LoMBaK, 26 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
ya bırakın birileri tiki takılır birileri hipi takılır bir diğeriide siyasetçi başkası entel takılır.Her koyun kendi bacağından asılırmış =)

ya nası bırakayım abi okulda bunlar, evimin dibinde bunlar, işgal ettiler her tarafı a.q ! imdat..

madem herkes öyle sende öyle olcaksın yalnız yapamam diosan =)[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Ne güzeldir yargılayıp, aşağılayıp, kendiniz daha yukarlarda, değerli ve huzurlu hissettirecek bir topluluğun olması değil mi?

Ama bu çeşit bir tavırla sizde kendinizi onların yanına hatta daha aşağılarına atmış oluyorsunuz bence.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...