Farogiven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yahu caddebostan tarafına taşındım, bi kere şöle bir bakınayım diye çıktım caddeye, yarabbi bu ne ya!! Kızların hepsi aynı; iğrenç bir sarı saç rengi, suratlarındakine makyaj demiyorum badana atmışlar mübarek, her taraflarından birşeyler sallanıyor küpe bilmemne. Birde üstelik ayaklarında Converse var ! Ulan converse marjinallerin ayakkabısıdır bunlar ne zaman özendi de giyiyolar ?? Belli başlı yerlerde öbekler halinde duruyorlar, bütün erkekler de aynı, abuk subuk giyinmişler. Konuşmaları da abartısız "Oha felan oldum" "Kalgeldiii" " Ay dün boyfriendimle çok cool bi yere gittik perfect ti yanee" gibi cümleciklerden oluşuyor ! Bunların hepsini topluca katletmeli ya ! Ben neden taşındım buraya ühühühüh... :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya boşver sen kendi arkadaşlarınla dolaş iyiki istanbul'da oturmuyorum.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 valla istanbul'da oturuyorsan neyi nerede arayacağını artık öğrenmiş olman gerek..Ama daha yeni taşınmışsın..Oranın normal insanlarını da bulurusn yakında..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 çok severim. karşı cinsten olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 555vardı bizim noldu o ya :) tiki pati..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 converse giymekle tikkyliğin alakasını hiç anlayamadım. kinetix mi giysin converse giyebilecekken? nike giyse daha mı göz ardı edilir? converse nike'ın alt firması değil midir? istanbulda yaşamıyor musundur?.. ... .. .[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farogiven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ya abi çıktım bi de üstümde siyahlarla dikenlerle, saç da bele kadar, bana bi bakışı var bütün caddenin kaçışıyolardı önümden ezik tikiler :) yiyecez sanki allahın lacoste timsahı boklarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: converse nike'ın alt firması not ettim.ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 converse marjinallerin ayakkabısıdır ne demek isteyen istediğini giyer[signature][hline]a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farogiven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: zaidral, 26 Şubat 2005 23:36 tarihinde demiş ki: converse giymekle tikkyliğin alakasını hiç anlayamadım. kinetix mi giysin converse giyebilecekken? nike giyse daha mı göz ardı edilir? converse nike'ın alt firması değil midir? istanbulda yaşamıyor musundur?.. ... .. . Converse nike ın alt firması mı?? Yuh iyi atmışın be birader. Kadıköy taxime takılıyosan bilirsin, converse rocker-punk ayakkabısıdr, bundan bi sene önce okulda falan tikiler laf atarlardı "ne o be palyaço ayakkabısı gibi ahah" diye, şimdi moda oldu onlar giyiyo ezikler, bi de piercing-dövme modası çıktı tikiler alternatife mi dönüyor ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 converse'i nike alalı bir 5-10 sene oldu yalnız..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 "Rocker-Punk ayakkabısı" ne demektir asıl ? Böyle bir kalıp mı vardır ? Rockerlar ne tarz ayakkabı giyerler ? Caz müzik dinleyenler sandalet giyer diyebilir miyiz ? Alla alla..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farogiven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Spidee, 26 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki: "Rocker-Punk ayakkabısı" ne demektir asıl ? Böyle bir kalıp mı vardır ? Rockerlar ne tarz ayakkabı giyerler ? Caz müzik dinleyenler sandalet giyer diyebilir miyiz ? Alla alla.. yani o çevrede yaygındır demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 converse nike'a satılmış![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Farogiven, 26 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 26 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki: "Rocker-Punk ayakkabısı" ne demektir asıl ? Böyle bir kalıp mı vardır ? Rockerlar ne tarz ayakkabı giyerler ? Caz müzik dinleyenler sandalet giyer diyebilir miyiz ? Alla alla.. yani o çevrede yaygındır demek istedim dogru sölüyosun. millet alındı sen böle diyince üstüne geliyolar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya bırakın birileri tiki takılır birileri hipi takılır bir diğeriide siyasetçi başkası entel takılır.Her koyun kendi bacağından asılırmış =)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Şu insanları sınıflandırma huyu ne zaman sona erecek acaba..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farogiven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: LoMBaK, 26 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: ya bırakın birileri tiki takılır birileri hipi takılır bir diğeriide siyasetçi başkası entel takılır.Her koyun kendi bacağından asılırmış =) ya nası bırakayım abi okulda bunlar, evimin dibinde bunlar, işgal ettiler her tarafı a.q ! imdat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Spidee, 26 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: Şu insanları sınıflandırma huyu ne zaman sona erecek acaba.. biz ölürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Farogiven, 26 Şubat 2005 23:47 tarihinde demiş ki: said: LoMBaK, 26 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: ya bırakın birileri tiki takılır birileri hipi takılır bir diğeriide siyasetçi başkası entel takılır.Her koyun kendi bacağından asılırmış =) ya nası bırakayım abi okulda bunlar, evimin dibinde bunlar, işgal ettiler her tarafı a.q ! imdat.. madem herkes öyle sende öyle olcaksın yalnız yapamam diosan =)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 şimdi terlik giysek tiki olamıyozmu yada sandalet ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 LOL banlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ne güzeldir yargılayıp, aşağılayıp, kendiniz daha yukarlarda, değerli ve huzurlu hissettirecek bir topluluğun olması değil mi? Ama bu çeşit bir tavırla sizde kendinizi onların yanına hatta daha aşağılarına atmış oluyorsunuz bence.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Spidee, 26 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: Şu insanları sınıflandırma huyu ne zaman sona erecek acaba.. [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 her 10 kişiden 7'sinde converse görüyorum Ankara'da.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar