Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün bnm doumgünüm..

Clementine

Öne çıkan mesajlar

Sana nasılsın diye sorduklarında, "ne kadar iyi olabilirsem o kadar" cumlesini kuruyorsan hayattan tat almaya baslamıssın demektir..
Seneca ydı sanırım, insanların dünya uzerinde cektikleri acıları, mutsuzlukları bir filozof gözüyle tartmıştı.
"İnsan dünyanın adaletli bir yer olduğunu düşündüğü için acı ceker."
Sonuna kadar arkasındayım bu sözün... Karamsar olma, 2 gun sonra tesadüfen tanıştığın biri seni inanılmaz mutlu edebilir (sevgili veya dost olarak).. Bu söylediğim cümleye imkansız gözüyle bakma hayatıma bu sekilde iki kişi girdi ve hala benimleler(biri benden 15 yas falan buyuk ama tertemiz bi insan)...
Dünyaya pislik gözüyle bakma, ne zaman bu karamsar duygularda düğümlensem hayatımın kilit olaylarını aklıma getiririm.. Arkadaslarla tatile çıkarken otobüse bindiğimde sevdiğim kızın (4 sene sevmiştim) biriyle çıktığını ögrenmiştim. Duygularımı tam olarak yazıya dökemem(bi kagıda uzunca tasvir etmiştim ama o kağıt su anda o kızda..) su anda ama heralde tahmin etmişsindir. İlk gün 8 bira eşliğinde bi terapi yapıldı, daha sonraki günlerse bi çok özelime giren hatıralarla doldu... Tatilin dönüşünde gene istanbula ve gene o kızın yanına dönüyordum ki bunun yarattığı o iğrenc acıyı kaldırmak çok zordu.. Altınoluk meydanda çimlere uzandım. Arkadaşlarım yanımda muhabbet edip otobusun gelmesini bekliyolardı, benim gözler boş boş kalabalığı izliyo tabi.. Bi yarım saat sonra küçücük bi kız karşıma gelip küçük bi gülümseme yaydı suratına.. Minik vücudu büyük bi cocuk ciddiyetiyle dansetti.. 10-15 saniye gözlerimin içine bakarak dansettikten sonra el sallayıp kalabalığın arasında kayboldu... O an içim öyle bi ısındı ki... Hayat sıcaktır, saftır.. Evet kirletmeye çalışan bir kesim var, ama bataklığın altında yatan bi çimenlik var emin ol..
O günden itibaren yaşamım boyunca kendime bir görev belirledim, dünyayı temizlemek... Kulağa komik geliyo dünyayı kurtaran adam olmak gibi :D İster ideolojik olsun ister hayatın karşısındaki durusun, dunyada durust bi yasam surmek bile o bataklığı kurutmaktaki eylemdir...
Resmine baktım, genc ve guzel bi kızsın.. Güzelliğin hayatın boyunca birçok +sını ve -sini taşıyacaksın. Farkedilmen kolay olacak, sevdiğin adam seni tanımaya daha çok istekli olacak... Ama sakın güzel ama boş olanlardan biri olma...
En azından erkek diilsin ona sukret.. Biz acınacak haldeyiz valla..
Son olarak, Atilla İlhan ne demiş:

Ne vakit bir yaşamak dusunsem
Bu kurtlar sofrasında belki zor
Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden
Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Sus deyip adınla başlıyorum
İçimsıra kımıldıyor denizlerin
Hayır başka türlü olmayacak
Ben sana mecburum bilemezsin

Hayat sana bu insanı inadına çıkaracaktır(çıkarmışsa ve olmasa bile umudunu yitirme bana bu kilit insan çıktığı halde bir ilişkimiz olmadı..). Sen istediğin kadar 1 kere bulacağını zannet o özel insanı, mutlaka bir yenisini bulacaksın akıntıda.. Bu ilişki başlayınca alınacak işte o saf ve temiz hayatın sıcaklığı..

Ben bi sigara içiym yaa efkar bastı..

Ps: Eski konuymuş uplanmış, konuyu görünce gaza geldim yazdım bu kadar yazı :) Sticky olsun +1 hehe[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker

[Bu mesaj Lidriel tarafından 26 Şubat 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Clementine, bu topicin bu kadar uzamasının tamamen senin "dişi" olmandan kaynaklandığını biliyorsun di mi ?

Geçmiş doğum günün kutlu olsun, hazır yukarıdayken kutlayayım, uplanmasın tekrar mümkünse, uplanırsa "oha" diyecem..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yalan söyleyeyim yazını okumadım, çok uzun geldi şu anda okumak için..

Ama bunun sadece paranoya olmadığını biliyorum, yani en azından benim içim rahat. Elini kalbine koy ve söyle lütfen, böyle bir topici ben açmış olsaydım neredeyse 20 gün sonra hala post atılır, hala uplanıyor olur muydu ?[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 26 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
Ne yalan söyleyeyim yazını okumadım, çok uzun geldi şu anda okumak için..

Ama bunun sadece paranoya olmadığını biliyorum, yani en azından benim içim rahat. Elini kalbine koy ve söyle lütfen, böyle bir topici ben açmış olsaydım neredeyse 20 gün sonra hala post atılır, hala uplanıyor olur muydu ?

ben 20 gün sonra görseydim atardım sana post :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

Lidriel... yazdıkların için gerçekten çok teşşekür ederim.. iyikide up lanmş bu topic ve bunu okuyabilmişm...gözlerim doldu yaaaaa okurken!

İnsan dünyanın adaletli bir yer olduğunu düşündüğü için acı ceker."
Sonuna kadar arkasındayım bu sözün... Karamsar olma, 2 gun sonra tesadüfen tanıştığın biri seni inanılmaz mutlu edebilir (sevgili veya dost olarak)..

bu lafıda öyle bi günde söyledinki..tam dün yaşadığım bi olay üstüne geldi.. we artık kadere cidden inanıyorum..
sana, buraya yazan herkese we "ona" tekrar teşşekkür ediyorum....[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...