Clementine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: vaniLLe, 24 Şubat 2005 20:58 tarihinde demiş ki: clementineeee gecmi$ doum gününü kutliyim bu arada =P nice yillara hihi :):) teşekkürler cnm[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 rica ederim ne demek her zaman canikom=)[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ayy ne ho$$$ =) Bundan sonra tüm patiler canımlı cicimli konussa sufer olur he =) iki gün sonra gazeteye cikariz türkiye nin ilk eşcinsel sitesi :P herneyse geyik yapmıyalım... İYİKİ DOOODUNNN doğum günün kutlu olsun...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Muahahahah 10 subatmis =) 14 gün sonra kutladım clementine bi sorun olmaz dimi?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Muahahahah 10 subatmis =) 14 gün sonra kutladım clementine bi sorun olmaz dimi? eheh neyse yaw canın saosn :P büük ihtimalle bidaaki yılın 10 şubatna kdr gitcek ztn bu topic.. eheh[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aaa ben nasıl kaçırmışım bunu?? İyi ki doğdun güzel kız..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 iyki dogdun..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eheh saolun warolun arkadaşlar.. keşke bi ay önce açsaymışm ya bunu tam doumgünme denk gelirdi o zmn :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kaç kere dogdu bu kız?[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 garbage daki tuba gibi oldu simdi bu :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: mrproblem, 25 Şubat 2005 15:35 tarihinde demiş ki: garbage daki tuba gibi oldu simdi bu :lol: ahaha saol ya..:P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 dogum günü topicinden başka yerlerede uğra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ugradi bi kere ben gördüm =) ama bi daha uplanirsa bütün sene böyle gider.. 365 gün 6 saat doumgünü kutlamasi lol =P[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kutlu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sticky olsun bu burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Fistan, 26 Şubat 2005 19:27 tarihinde demiş ki: dogum günü topicinden başka yerlerede uğra :) [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Sana nasılsın diye sorduklarında, "ne kadar iyi olabilirsem o kadar" cumlesini kuruyorsan hayattan tat almaya baslamıssın demektir.. Seneca ydı sanırım, insanların dünya uzerinde cektikleri acıları, mutsuzlukları bir filozof gözüyle tartmıştı. "İnsan dünyanın adaletli bir yer olduğunu düşündüğü için acı ceker." Sonuna kadar arkasındayım bu sözün... Karamsar olma, 2 gun sonra tesadüfen tanıştığın biri seni inanılmaz mutlu edebilir (sevgili veya dost olarak).. Bu söylediğim cümleye imkansız gözüyle bakma hayatıma bu sekilde iki kişi girdi ve hala benimleler(biri benden 15 yas falan buyuk ama tertemiz bi insan)... Dünyaya pislik gözüyle bakma, ne zaman bu karamsar duygularda düğümlensem hayatımın kilit olaylarını aklıma getiririm.. Arkadaslarla tatile çıkarken otobüse bindiğimde sevdiğim kızın (4 sene sevmiştim) biriyle çıktığını ögrenmiştim. Duygularımı tam olarak yazıya dökemem(bi kagıda uzunca tasvir etmiştim ama o kağıt su anda o kızda..) su anda ama heralde tahmin etmişsindir. İlk gün 8 bira eşliğinde bi terapi yapıldı, daha sonraki günlerse bi çok özelime giren hatıralarla doldu... Tatilin dönüşünde gene istanbula ve gene o kızın yanına dönüyordum ki bunun yarattığı o iğrenc acıyı kaldırmak çok zordu.. Altınoluk meydanda çimlere uzandım. Arkadaşlarım yanımda muhabbet edip otobusun gelmesini bekliyolardı, benim gözler boş boş kalabalığı izliyo tabi.. Bi yarım saat sonra küçücük bi kız karşıma gelip küçük bi gülümseme yaydı suratına.. Minik vücudu büyük bi cocuk ciddiyetiyle dansetti.. 10-15 saniye gözlerimin içine bakarak dansettikten sonra el sallayıp kalabalığın arasında kayboldu... O an içim öyle bi ısındı ki... Hayat sıcaktır, saftır.. Evet kirletmeye çalışan bir kesim var, ama bataklığın altında yatan bi çimenlik var emin ol.. O günden itibaren yaşamım boyunca kendime bir görev belirledim, dünyayı temizlemek... Kulağa komik geliyo dünyayı kurtaran adam olmak gibi :D İster ideolojik olsun ister hayatın karşısındaki durusun, dunyada durust bi yasam surmek bile o bataklığı kurutmaktaki eylemdir... Resmine baktım, genc ve guzel bi kızsın.. Güzelliğin hayatın boyunca birçok +sını ve -sini taşıyacaksın. Farkedilmen kolay olacak, sevdiğin adam seni tanımaya daha çok istekli olacak... Ama sakın güzel ama boş olanlardan biri olma... En azından erkek diilsin ona sukret.. Biz acınacak haldeyiz valla.. Son olarak, Atilla İlhan ne demiş: Ne vakit bir yaşamak dusunsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçimsıra kımıldıyor denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin Hayat sana bu insanı inadına çıkaracaktır(çıkarmışsa ve olmasa bile umudunu yitirme bana bu kilit insan çıktığı halde bir ilişkimiz olmadı..). Sen istediğin kadar 1 kere bulacağını zannet o özel insanı, mutlaka bir yenisini bulacaksın akıntıda.. Bu ilişki başlayınca alınacak işte o saf ve temiz hayatın sıcaklığı.. Ben bi sigara içiym yaa efkar bastı.. Ps: Eski konuymuş uplanmış, konuyu görünce gaza geldim yazdım bu kadar yazı :) Sticky olsun +1 hehe[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker [Bu mesaj Lidriel tarafından 26 Şubat 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Clementine, bu topicin bu kadar uzamasının tamamen senin "dişi" olmandan kaynaklandığını biliyorsun di mi ? Geçmiş doğum günün kutlu olsun, hazır yukarıdayken kutlayayım, uplanmasın tekrar mümkünse, uplanırsa "oha" diyecem..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 biliodum birinin böle diceni... internet paranoyası.. umarım o dişi olduğu için topice ilgi gösterenlerden biri olarak beni düşünmemişsindir spidee, neyse ben bi daha bu topice yazı yazmiim[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 nihi bende yazdim ama ... lol ben lezbiyenmiyim o zaman =) hem kimsenin uzattigi yok clementine sadece yazilanlara cevap verirken tekrar uplaniyo o kadar, e uplanincada muhabbet doguyo[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ne yalan söyleyeyim yazını okumadım, çok uzun geldi şu anda okumak için.. Ama bunun sadece paranoya olmadığını biliyorum, yani en azından benim içim rahat. Elini kalbine koy ve söyle lütfen, böyle bir topici ben açmış olsaydım neredeyse 20 gün sonra hala post atılır, hala uplanıyor olur muydu ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Hmm, evet haklısın.. Ben ilk kez gördüm bu topici valla.. Ama sende bu kadar karamsar yazsaydın sanada bu kadar uzun cevap atardım..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Spidee, 26 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Ne yalan söyleyeyim yazını okumadım, çok uzun geldi şu anda okumak için.. Ama bunun sadece paranoya olmadığını biliyorum, yani en azından benim içim rahat. Elini kalbine koy ve söyle lütfen, böyle bir topici ben açmış olsaydım neredeyse 20 gün sonra hala post atılır, hala uplanıyor olur muydu ? ben 20 gün sonra görseydim atardım sana post :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Lidriel... yazdıkların için gerçekten çok teşşekür ederim.. iyikide up lanmş bu topic ve bunu okuyabilmişm...gözlerim doldu yaaaaa okurken! İnsan dünyanın adaletli bir yer olduğunu düşündüğü için acı ceker." Sonuna kadar arkasındayım bu sözün... Karamsar olma, 2 gun sonra tesadüfen tanıştığın biri seni inanılmaz mutlu edebilir (sevgili veya dost olarak).. bu lafıda öyle bi günde söyledinki..tam dün yaşadığım bi olay üstüne geldi.. we artık kadere cidden inanıyorum.. sana, buraya yazan herkese we "ona" tekrar teşşekkür ediyorum....[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 iyi ki doğdun ... iyi ki[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar