Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 korsan cd olayıda yenı bir pazar bence. bir çok kişiye iş imkanı sağlıyor :) zenginden alıp fakire vermek gibi birşey. heh birşey sormak istiyorum aranızda kaç kişi yeni bir oyun çıktıgında gidip tereddütsüz orjinal oyun alıyor?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Kopyalanamayan cdler yaratılamaz bence, eninde sonunda bir kaç cracker bir yolunu bulacaktır... Bana göre en iyi sistem "Eğer cdnin içindeki dosyaların "last modified time"si yapılış tarihine eşit değilse, çalışmayacaksın." sistemi, tabi ki çok kolayca kırılabilir modified time'ı falan değiştirerek, en azından bir kaç gün oyalanır crackerler :) @333: Tereddütsüz almıyorum ilk önce trial olarak kopya alıyorum, sonra beğenirsem emeğe saygı olsun diye orjinal alıyorum. Beğenmezsem atıyorum bir köşeye kalıyor, yeğenlerime arkadaşlarıma falan veriyorum, el değiştiriyor sonunda bozuluyor sürekli hehehe.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 olmaz işte o zaman. ne anladın bu işten. sende korsansın. :-p[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 gavurlara para kaptırmak ha. böyle bir düşünce tarzı eskilerde kaldı sanıyordum ama hala varmış demekki. herhalde hayatın boyunca emek harcayarak bir şeyler yapmadın ve karşılığında bir şeyler kazanmadın. emeğin çalışmanın değerini bilmediğini düşünüyorum. eğer evinde son çıkan oyunları iyi kötü çalıştıracak bilgisayarın 24 saat internet bağlantın varsa ben orjinal oyuna para veremem param yok diyemezsin. eğer herkes senin gibi davransaydı o half life 2 yi oynayabilir miydin acaba? dangalakça söylemlerde bulunmayalım. zaten senin gibiler yüzünden doğru dürüt bir oyun sektörü, orjinal yazılım kullanımı yok bu ülkede(teeey ne konuştuk be). gavura para kaptırmakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 aslında çok kötü bişey kopya kullanmak üreten insan açısından bakıldığında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bazı arkadaşlar olayları kendi yönlerine çekmişler, ama şöyle düşünün siz bi oyun,müzik cdsi vs..üreticisi olsanız neler hissedersiniz..kabul ediyorum bende şu anda korsan alıyorum.. ama bana kalırsa şu kopyalanamayan cd olayı bir başarılırsa orjinal fiyatlardada epey bi düşüş olacaktır. mesela düşünün bir oyun firmasında çalışıyosunuz ve oyun piyasaya çıktıktan 3 gün sonra kopyası yerlerde sürünüyor. yada bi şarkıcısınız aynı şekilde.. aklınıza ne gibi bi çözüm gelirdi..? ilk başlık mesajımda attığım çözüm için bilmiyorum kırılabilme olasılığı varmı? adamların bir usb donanımı kopyalama şansı olamıyacağına göre başka bi alternatifi varmı?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: hoboni, 23 Şubat 2005 21:35 tarihinde demiş ki: gavurlara para kaptırmak ha. böyle bir düşünce tarzı eskilerde kaldı sanıyordum ama hala varmış demekki. herhalde hayatın boyunca emek harcayarak bir şeyler yapmadın ve karşılığında bir şeyler kazanmadın. emeğin çalışmanın değerini bilmediğini düşünüyorum. eğer evinde son çıkan oyunları iyi kötü çalıştıracak bilgisayarın 24 saat internet bağlantın varsa ben orjinal oyuna para veremem param yok diyemezsin. eğer herkes senin gibi davransaydı o half life 2 yi oynayabilir miydin acaba? dangalakça söylemlerde bulunmayalım. zaten senin gibiler yüzünden doğru dürüt bir oyun sektörü, orjinal yazılım kullanımı yok bu ülkede(teeey ne konuştuk be). gavura para kaptırmakmış... param var kablo 512 kullanıyorum bikaç arkadaşla ortak modem alıp 1024 e geçmeyi düşünüyoruz o cdlere o danone yuğurtlara o nestle sulara verdiğin paranın olduğu gibi yurtdışına aktığını o yüzden fakir olduğumuzu piasanın dışa bağımlı olduğunu o yüzden korsancılığın geliştiğini hele hiç anlamamışsın pek darda bi insan olduğunu sanmıyorum her şeyin en iyisini en ecnebisini giyeyim yiyeyim tarzı bi insansın anlaşılan sonra bunlar türkü iyi olsa türk kullanırız derler türklere gaipten para yağcak kaliteli mal üretcekler zaten sen de pek elitmişsin sanki biz burda kendimiz geçinmiyor babamızın parasını yiyip züppelik yapıyoruz dangalak şeklinde sözler söyleyip hakaret etme hakkını kendinde nerden buluyorsun? konuş sen daha konuş ailecek alkışlıyor ilgiyle izliyoruz seni çok önemliydi bize kalmıştı bu iğrenç komplolar kuran adamların milletlerini düşünmek onlar biraz düşünüyor mu bizi? eskide falan kalmadı bu hatta eskide olmadığı için bugün bir üretim değil tüketim memleketi olarak yokyoluşa sürükleniyoruz almanın fransızın parası var gidip alsın benim yabancı mala verdiğim her kuruş yurtdışına kaybedilen para demek senin gibi insanlar bi de utanalım tsunamiye en az yardımı yaptık diyor bizim düşkün durumda binlerce insanımız var bu ülkede sürekli bi tsunami var 1789 fransız ihtilali tek avrupaya yaramış anlaşılan bizde tık yok yüzyıllar sonra bile zaten bu olay etnik osmanlıyı çökertti çok güzel konuştun bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 saçma sapan laflar etmeye gerek yok ! ahlakla şununla bununla olacak işler degil bunlar. kanunen suçsa, ona kanunu uygulamakla görevli olanlar bakar. kimse kendisini bu yere koymasın . p2p illegal bişey degildir. gidin araştırın. süperstarları bilmem neyi var eden, zaten iletişimin kendisidir! şimdiki durumu yaratan da odur. eger adam illegal bişe yapıyorsa bu onun sorunudur mümkünse cezasını çeker. ama adamın yaptıgı şey size zarar veriyorsa da (vermiyorsa da olabilir) ihbar edebilirsiniz . kimseye hakaret etmeye hakkınız yoktur. hatta hatta katillere, hırsızlara bile alıştıgınızın gibi hakaret etmeye hakkınız yoktur! onların yaptıgı yanlış ise bile, siz de hakaret ederek yanlış yapmış olursunuz. ayrıca mahkeme kimseye suçludur demeden de kimse suçlu degildir![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: sirnaber, 24 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki: sen bir efsanesin heracless. hadi yabancı malı kullanmayalım, boykot edelim, onlara para gitmesin desen anlıcam da..hem yüzsüzce kullanıyosun adamların ürettiği şeyi, hem de parasını, hakkını vermiyosun. ülkeleri, politikaları hiç karıştırma işin içine, ortada bir ürün var, sen bu ürünü kullaniyim diyosun, ama parasını vermiyosun, bi de üstüne üstlük "vermem tabi abi, gavur onlar, bu ülkeyi batırdılar" gibi komik,pişkin, seviyesiz ve ezikçe laflar söylüyosun, daha ne diyelim sana? adamların gelişmesini, para kazanmasını istemiyosan, kullanma ürünlerini, boykot et, sadece 100% türkiyede üretilen şeyler kullan(sanki bütün türk üreticiler sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi), hadi bakalım görelim seni. türk üreticilerin durumu dünya genelinden çok daha iyidir özellikle ekonomik durumlarına göre insani değerleri daha iyidir bir de alay ediyor utanmadan kendinde nasıl bana hakaret etme hakkını bulduğunu hala anlamadım ama senin hakkında bir takım sabit fikirlerimin iyice oturduğu kesin [Bu mesaj Heracless tarafından 24 Şubat 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: reyou, 23 Şubat 2005 17:45 tarihinde demiş ki: yani onca şirket var ve hiçbirisi bu korsan kopyalamayı engelleyecek bi çare bulamadımı? bir sürü yöntem var örneğin bazı müzik cd'leri, bir tek müzik setlerinde çalışıyor. bilgisayara takarsan çalışmıyor. bu yüzden bilgisayarda dinleyemiyorsun, kopyalayamıyorsun, mp3'e çeviremiyorsun. ama bunun da yöntemini bulmuşlardır. bilgisayarı müzik seti gibi gösterip, cd'yi bilgisayarda kurcalayabilirler. ya da tek kullanımlık dvd'ler çıkmış disney tarafından. kiralık tek izlenimlik dvdler, sonra atılıyor. ama yaygın olmadığından iptal edilmiş. tabii onu da kopyalayabilirsin, sonra kullanımı bittiğinden atarsın. bu olayın çözümü yok. mutlak savunma diye birşey bulunamaz. misal savaşlar, birisi kılıç bulur sen zırh giyersin, karşıdaki yay kullanır, sen kalkan kullanırsın, karşıdaki barutlu tüfek keşfeder, sen kaleye kaçarsın, karşıdaki top kullanır, sen çok güçlü surlar inşaa edersin, karşıdaki daha güçlü top kullanır, sen çok daha stratejik surlar yaparsın, karşıdaki uçak kullanır, sen uçak savarla ateş edersin, karşıdaki füze kullanır, sen füze savarla karşılık verirsin... sürer gider korsana karşı koruma da aynı hesap[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bigün çözerler korsanı ence de bu zamanda olcak iş değil bu emperyalizm zaten her yanı sarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 p2p illegal bişi değildir öyle birşey olsa Blizzard kendi sitesinde clientları veya dosyaları torrent kullanarak indirtmezdi. illegal olan, p2p üzerinden korsan yazılım paylaşmak. said: SoulCube, 23 Şubat 2005 17:53 tarihinde demiş ki: said: reyou, 23 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki: hocam ne yapmış wow? cd key olayı yapmış oynamak isteyen illaki original alcak yani cd-key olayını ilk bulan wow değil, daha önce de vardı bu cd-key[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Şubat 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya tamam onu anladık da 1950 yılıyla şimdiki duruma bir bak dünya 50 yılda müthiş değişiyor tabii ki herşey değişiyor bu korsan işinin 10 yıldan uzun saltanat devri de biter lale devrinden sonra duraklama ve gerileme başlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Heracless, 23 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki: birileri beni destekleyince sinir yaptı galiba hakaretlere girdik? bebe ekonomi öğren falan sen çık burdan phillips bilgisayarının başından kalk LCWAKIKI marka giysini giy ceketini geçir sokakta hava al dönüşte SEVENELEVEN dan alışveriş yap renksiz bi insan gibi yazdın bu satırları kınıyorum çocuk da olmalısın ayrıca insan kendi neyse başkası için de onu dermiş said: W3r3wolf, 23 Şubat 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Helal be! Yürü be! Aslan! said: bayat, 23 Şubat 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Hastasiyim Heracless gibi adamlarin, daha cok lazim bu memlekete sizden. ehehe hastasıyım bayat ile w3r3wolf'un :) süper tartışma olmuş yalnız topicte :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Şubat 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bonecrusher zaten bu adam ezik falan bana hakaret edip duruyor yetti cidden bir de senin insanları alay edip terbiyezilik yapmanı çekemicem :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: sirnaber, 23 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: beni bilen bilir, tanıyan tanır, bu da bana yeterlidir. said: sirnaber, 23 Şubat 2005 20:16 tarihinde demiş ki: biraz ekonomi öğren, biraz da büyü, öyle gel said: sirnaber, 23 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki: heracless, komik oluyosun, tamam ben de kopya buldum oynadım ama pişkinlik yapmıyorum en azından. said: sirnaber, 24 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki: sen bir efsanesin heracless. hem yüzsüzce kullanıyosun adamların ürettiği şeyi, hem de parasını, hakkını vermiyosun. ülkeleri, politikaları hiç karıştırma işin içine, ortada bir ürün var, sen bu ürünü kullaniyim diyosun, ama parasını vermiyosun, bi de üstüne üstlük "vermem tabi abi, gavur onlar, bu ülkeyi batırdılar" gibi komik,pişkin, seviyesiz ve ezikçe laflar söylüyosun, daha ne diyelim sana? (sanki bütün türk üreticiler sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi) iki kelimeyi hakaretsiz bir araya getiremiyor musun? kendinde bana hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? ancak bu laflarla kendini belli ediyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ha bu arada cs 1.6 için half-life 2 silver paket gerekmiyor. orj half-life 1 ile gayet rahat cs 1.6 oynuyorum :) half-life 2 silver cs:source için gerekli, cs 1.6 için değil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 benim tanıdık bronz aldı bunun cd keyle 1.6 oynanmıyomuş dedi gitti silver paket aldı onun cd keyiyle 1.6 oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 CS 1.6, bir HL modudur, HL yüklüyken oynarsın. Half-Life 2 gerektirmez, Half-Life 2 yokken de CS 1.6 vardı, HL 1 ile oynardık. Half-Life 2 Silver içinden çıkan Half-Life 1: Source ile CS 1.6 oynanabilir belki, ancak, Half-Life 2 Silver gerektirmiyor CS 1.6 için.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Şubat 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Chemical, 23 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki: illegal birşey yapmışsın. insanlara hakkını vererek yasalara uygun davrananlara enayi deme hakkın yok. ıhh kapak olmu$[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Heracless, 24 Şubat 2005 01:52 tarihinde demiş ki: iki kelimeyi hakaretsiz bir araya getiremiyor musun? kendinde bana hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? ancak bu laflarla kendini belli ediyorsun... Herkes ne ise onu hakeder[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Toledor, 25 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki: said: Heracless, 24 Şubat 2005 01:52 tarihinde demiş ki: iki kelimeyi hakaretsiz bir araya getiremiyor musun? kendinde bana hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? ancak bu laflarla kendini belli ediyorsun... Herkes ne ise onu hakeder demek istiyorsun ki ben bana hakaret edilmesini hakediyorum malesef bu benim haketmemden değil bazı insanların terbiyesinden kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bütün kavga cd yüzünden mi yani XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Böle bisey yapilamaz sanmiyorum yani teknik olarak mümkün degil :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: SoulCube, 23 Şubat 2005 17:53 tarihinde demiş ki: said: reyou, 23 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 23 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki: mesela wowun yaptıgı cok ıyı ama o da sadece online da işe yarar hocam ne yapmış wow? cd key olayı yapmış oynamak isteyen illaki original alcak yani puhahahahahaha[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar