rtmert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet arkadaslar dialoga item nasil ekleyebilirim? arama yaptim dedikleri gibi yaptim sonra menuyu actimmi client yiyorum yani kısacasi bozuyorum scp yi herhalde bir yerde yanlış yapıyorum bana açıkca yazabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 mesela [dialog d_at_kafasi] 0,0 resizepic 0 0 3000 60 60 tilepic 25 25 4534[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rtmert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 :) yaw ben bundan bişi anlamadımki mesela ben carpenter menusüne çit eklicem diyelim bunu acıkca yazabilirmisn ondan sonrasini kendim bakarak yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Black_Lupin, 27 Şubat 2005 20:13 tarihinde demiş ki: mesela [dialog d_at_kafasi] 0,0 resizepic 0 0 3000 60 60 tilepic 25 25 4534 çok güzelmiş :D[signature][hline]horacegoesskiing, 20 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ortalıkta fenerbahçe olmadığı için herkes arıyo nerde bu takım diye... www.darknesstime.com - Çok Yakında... Notdip: Fenerbahçeliyim... Aşk gözlerde başlar, dudaklara iner, kalbi fetheder, tekrar gözlere çıkar, yaş olup iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 senin item eklemek dediğin olay aslında tilepic eklemektir. wastiee'nin bi programı vardı gumpmaker diye, onu aramadan falan bi yerlerden bulursan o programda bu özellikler var. direk istediğin itemı seçiyosun falan... başlarda biraz karışık gelebilir ama belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rtmert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yani benim istedigim bir buton oluşturcam [resmi koymak kolaysa onuda koyarim] işte ona bastımmı itemi yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rtmert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ama bunu bir hazır scriptin icine yapcam baştan kendim hazırlamıycagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bak simdi ilk once bi dialog yapcaksin dialog un adi d_robe_menu olcak misal dialog studio dan yazilarını yazcan XXX Robe Menu orda text olur ordan yazcan yazıyı button koycan bide on=1// Poison robe src.tag.tailoring=i_poisonrobe if () && () src.makeitem=i_poisonrobe src.sysmessage @1100 Poison Robe Yapimina Baslandi. else src.sysmessage=Yeterli beceriye veya malzemeye sahip degilsiniz. endif item i buna ornek alarak yaratabilirsin dialog un adini biz ne yapmistik d_robe_menu dimi ? o zaman assaya bi item yaratıyoruz [İTEMDEF i_sewing_kit2] buraları diger sewing kit den ornek alarak doldurabilirsin doldurduktan sonra soyle bisi eklicem on=@click IF SRC.DIALOG d_ozel_robe RETURN 1 olay biter ustam kolay gelsin bide assaya src.sysmessage bunu kullanamazsin cantanda degil !!! gibisinden ekle iste digerinden ayırt edilmesi icin on=@dclick in ustune on=@create color=xxxx yazabilirsin boylece digerinden ayırt edilir item in adinida robe menu yaparsin olay biter isallah aciklayicidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 orda click yazmısın on=@dclick olcak kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Dialoglara resim eklemek icin tek tek aramaya gerek yok Inside UO die bi program var onda hepsini gosteriyo :D[signature][hline]Sokoko Rulaz Just Fun DeCoder Ne Demiş!!! Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar