shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Türkler tarafından dışlanmış bir spor olsa da buz hokeyini seven sayılı kişiler var türkiyede. Ben ise fanatiğiyim. Neden acaba türkler hiç sevmiyor bu sporu? eminim neredeyse hepinizin ilgisi yok bu sporla. Neden sevilmediğini merak ediyorum çok.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sevilmiyor diye genelleme yapma zira yanlıs olaya su boyutundan bak pahalı bi spor ve öle hop diye yapamadıgın bişi futbol:sokakta heryerde herkes oynuyo basketbol:aynısı bunlar dısındakilerin de genel anlamda imkanları var ama buz hokeyi kaç yerde var ?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 pahalı olmasına tamam diğerek geçiyorum. Fakat buz hokeyi istanbulda,izmitte,ankarada,izmirde vs.vs. kentlerde yapılabilir. Hadi imkan yok diğelim rollerskate'lerle de yapılabilir[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Türk milleti öyle ayağıyla yer arasina birşey girsin istemez. Bak bakalım kaykay yapan kaç tane Türk var. :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Delikanlı adam yere sağlam basar.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ben hokeyciyim bende çok seviyorum[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 walla bence bıraz ogrenseler cok hoslarına gıedr vur kır :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 1) pahalı 2) oynanacak yer bulması öyle kolay değil 3) öğrenmesi zor 4) türkiyede yaygın olmadığı için milletin haberi yok 5) basket ve futbol varken pek de popüler olmasını bekleme 6) yeter mi daha sayiyim mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bende uzun atlamaciyim :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sanki her tarafta oynanıyor da türkler sevmio oldu.. türkiyede atıyorum futbol severlerden kaçı hayatı boyunca bi buzhokeyi maçı görmüştür ? yüzde 1 bile değildir. bilmediğin birşeyi sevemezsin doğal olarak.[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superguru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 pahalı,çok antraman istiyo ve 2 yıl sadece buzda kayıyosun okulun buz hokeyi takımına giriyim dedim,ohooo 2 yıl sonra anca oynamaya başlicaz. zaten 3 yıl sonra mezunum (tabi uzamazsa) yoksa tam türklere göre bi spor, vahşice! :) go colorado avalanche!! :D[hline]...adeta bir yaşam tarzı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ULan sen once Turkiyede buz bul da sonra oyna:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bende Bilkent Üniversitesi Amerika Futbol takımında 4 senelik üniversite hayatım boyunca oynadım. Gerçekten çok zevkli bir spor. Ama bu oyunuda üniversite takımlarında oynayanlardan başka bir yerlere getirmeye çalışan vs. yok. Türkiye dertleriyle boğuşurken böyle sporlara ayıracak vakti yok diye düşünüyorum.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar