Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzakta bir spor...

shapshal

Öne çıkan mesajlar

Türkler tarafından dışlanmış bir spor olsa da buz hokeyini seven sayılı kişiler var türkiyede. Ben ise fanatiğiyim. Neden acaba türkler hiç sevmiyor bu sporu? eminim neredeyse hepinizin ilgisi yok bu sporla. Neden sevilmediğini merak ediyorum çok.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sevilmiyor diye genelleme yapma zira yanlıs
olaya su boyutundan bak
pahalı bi spor ve öle hop diye yapamadıgın bişi
futbol:sokakta heryerde herkes oynuyo
basketbol:aynısı
bunlar dısındakilerin de genel anlamda imkanları var
ama buz hokeyi kaç yerde var ?[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

pahalı olmasına tamam diğerek geçiyorum.
Fakat buz hokeyi istanbulda,izmitte,ankarada,izmirde vs.vs. kentlerde yapılabilir. Hadi imkan yok diğelim rollerskate'lerle de yapılabilir[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

sanki her tarafta oynanıyor da türkler sevmio oldu..
türkiyede atıyorum futbol severlerden kaçı hayatı boyunca bi buzhokeyi maçı görmüştür ? yüzde 1 bile değildir.
bilmediğin birşeyi sevemezsin doğal olarak.[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Sosyal ağlarda paylaş

Bende Bilkent Üniversitesi Amerika Futbol takımında 4 senelik üniversite hayatım boyunca oynadım. Gerçekten çok zevkli bir spor. Ama bu oyunuda üniversite takımlarında oynayanlardan başka bir yerlere getirmeye çalışan vs. yok. Türkiye dertleriyle boğuşurken böyle sporlara ayıracak vakti yok diye düşünüyorum.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...