Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet cafe'de wow oynamak

Bone

Öne çıkan mesajlar

orjinal horde aldık ama portları açtırmak epey zor olcak, belki de açtıramıyacağız.
kıbrısta internet cafede oynamayı düşünüyorum bu yüzden.
ancak bir takım sorularım var.
1- orjinal cd'yi kopyalayarak oynamak mümkün mü? Elimdeki mis gibi orjinal cd'nin ordan oraya taşınma sırasında çizik çizik olmasını istemiyorum.
2- orjinal cd-keyi sadece kendi bilgisayarımda mı kullanıcam? yoksa cd'yi kurduğum her yere bu cd-key'i de götürmem gerekiyor mu? yüklediğim pc'lerde cd-key'in çalınma riski var mı? korunması açısından ne yapabilirim?
3- internet cafelerdeki hız yeterli olur mu? yoksa sürekli kopup durur mu?
4- internet cafede oynayan kimler var? tavsiyeleri nelerdir?

şimdiden teşekkürler..[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

accontu oluşturduktan sonra cdkeyinin zaten pek bir işlevi kalmıyor... oyunu yükle idtediğin yere sana sadece account name le şifren lasım ... bunları girerek oynayabilirsin... tabi arkadaşınd ediği gibi çalınma riski yüksek ... yani senin oynadığı gören herhangi biri senden önce oturarak o masaya keylogger tarzı yaızlım yükler... sende apışıp kalabilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu gidip bir kere kurarsin cd den bir daha cd istemiyor ,
cdkey ile sadece bir kerelik işin var oda account açmak için
oyun kurarken cdkey gerekmiyor
cdkeyin çalinmasi gibi bi olay yok bu yüzden
ama accountun çalinabilir
onun içinde her oturdugun makinada iyice bi bakicaksin keylogger varmi diye o kadar
msconfig den bakarsin ad-aware ile taratirsin falan
Sosyal ağlarda paylaş

Yok için rahat olsun bazı fan lar oluor ally ve horde onlar ıcın hıc bı farkı yok kutu dısında bıde collector edıtıon var o super bısey gelırse alırım bı cok sey var ıcınde ıngame fark olarak pet verıor sana panda ufak kopek gıbı bısey veya dıablo ufak
cok sırınler aramaya collector edıtıon yaz cıkar ii akşamlar dostum[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...