Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 orjinal horde aldık ama portları açtırmak epey zor olcak, belki de açtıramıyacağız. kıbrısta internet cafede oynamayı düşünüyorum bu yüzden. ancak bir takım sorularım var. 1- orjinal cd'yi kopyalayarak oynamak mümkün mü? Elimdeki mis gibi orjinal cd'nin ordan oraya taşınma sırasında çizik çizik olmasını istemiyorum. 2- orjinal cd-keyi sadece kendi bilgisayarımda mı kullanıcam? yoksa cd'yi kurduğum her yere bu cd-key'i de götürmem gerekiyor mu? yüklediğim pc'lerde cd-key'in çalınma riski var mı? korunması açısından ne yapabilirim? 3- internet cafelerdeki hız yeterli olur mu? yoksa sürekli kopup durur mu? 4- internet cafede oynayan kimler var? tavsiyeleri nelerdir? şimdiden teşekkürler..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 orjinal cd key sadece account yaratmaya yarıyor oyunun orjinalinin yüklü olmasına gerek yok.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 oynayacagin bilgisayarda once bi spybot adaware tartmasi yapman iyi olur. key logger falan olmasin. cd keyi bilmem ama acctunu calabilirler.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 accontu oluşturduktan sonra cdkeyinin zaten pek bir işlevi kalmıyor... oyunu yükle idtediğin yere sana sadece account name le şifren lasım ... bunları girerek oynayabilirsin... tabi arkadaşınd ediği gibi çalınma riski yüksek ... yani senin oynadığı gören herhangi biri senden önce oturarak o masaya keylogger tarzı yaızlım yükler... sende apışıp kalabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 oyunu gidip bir kere kurarsin cd den bir daha cd istemiyor , cdkey ile sadece bir kerelik işin var oda account açmak için oyun kurarken cdkey gerekmiyor cdkeyin çalinmasi gibi bi olay yok bu yüzden ama accountun çalinabilir onun içinde her oturdugun makinada iyice bi bakicaksin keylogger varmi diye o kadar msconfig den bakarsin ad-aware ile taratirsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abi 1şi sorcam orjinal horde ne demek ya. Kutunu üstünde orc olan horde dieri alliance mi oluyo?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet kutunun resminden bahsediliyo[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Üstünde orc resmi alan kutuyu alan alliance olamiomu yani?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hayır öle saçma şeymi olur[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abi bende olmadiğini biliomda adam orjinal horde aldim diyince :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yok için rahat olsun bazı fan lar oluor ally ve horde onlar ıcın hıc bı farkı yok kutu dısında bıde collector edıtıon var o super bısey gelırse alırım bı cok sey var ıcınde ıngame fark olarak pet verıor sana panda ufak kopek gıbı bısey veya dıablo ufak cok sırınler aramaya collector edıtıon yaz cıkar ii akşamlar dostum[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 account çalınsa bişe olmaz. cd-key'ini söyleyip tekrardan accountunu açabilirsin. ama cd-key'ini kaptırırsan, başkaları senin açtığın accountu kapattırıp onlar oynarlar [bildiğim kadarıya] yani olay cd-key'de bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Alakasız olucak ama #Trip de WoW oynayan iki kişi gördüm geçen :D[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 chotaa nın söyledikleri biraz yanlış, yanılmayın.... blizz cdkeyi çalınmış olduğunu ispatlayanlara yeni cdkey veriyor.. o keyle olan accountu falan değil.[signature][hline]Profocio Hosting [Bu mesaj Eno tarafından 19 Şubat 2005 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Birisi bana wow un gm komutları söyleyebilir mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 öl yasama ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 lol[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oldu teşekkürler ben cd'leri kopyalıyım o zaman bir de online adware/keylogger felan taratacak bir site var mı? misal panda, kendi sitesinden online olarak virüs taramamıza izin veriyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Belki bu programcık yardımcı olabilir sana. edit: online değil ama belki iş görür dedim. Ben kullanıyorum oldukçada güzel spylara karşı. [Bu mesaj Oblomov tarafından 19 Şubat 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukan_Kaan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Selamlar Bende Kıbrıs'ta şartlar böyle devam ederse bir internet cafeden oynamayı planlıyorum. Eğer sende DAÜ de öğrenci isen, bize bir şekilde ulaşırsan sevinirim. Mail: [email protected] Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu arada accountu calarlarsa kredi karti bilgilerine ulasamazlar mi? manage account dedikten sonra. eger oyleyse sanal kart kullansan daha iyi olur.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bizim burda (istanbul) yıllardır gece gunduz sc ve wc oynadığımız güzel net cafemizde Wowda var girip oynuyosun adfamlar yüklemiş sen sadece acca lıyorsun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bende dau deyim eger bir net cafeden baglanabilirseniz ve hizda iyise bende katilmayi dusunuyorum haber ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukan_Kaan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Biz simdilik netix cafeye ve Best cafeye oyunu yükledik, yaklaşık oalrak burada oyuna başlayacak 4 5 kişi daha var. netix cafeye gelirsen oyn oynayabirsin Best cafedeki bilgisayarlar kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 e ayucan orda oynuyordu? bestnet'te başlıycaktım ben oysaki... netix nerde ki? çok daha mı iyi onların pc'leri?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar