Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-iLk-ler...

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

said:
Cthulhu_, 16 June 2003 11:36 tarihinde demiş ki:
ewet ilk deneyimlerinizi yazin da biras eylenelim....
KIZ konusunda...........
Ne ettiniz ne EDEMEDINIZ¿¿¿¡¡
hade bakam.....

icQ:320006868[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock::rock::rock::rock::rock:
:tebrikz:

Yuh be karde$im snn forumlarıyla karıştırmayın burasını..[hline]KinGpiN the striked sazan
Brother of Archie
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
Arkadasim adam ciddi ciddi soru sormus, ciddi cevap vermemissiniz.

Ben ilk bulusmada seks yapmak istedim ama kiz sen beni ne zannediyosun diyip uzaklasti.

Sonra baska bi hatunla ilk bulusmamizda opmek istedim kizda opturdu, mutlu oldum.

Bir digerinde ilk bulusmamizda sinemaya gitmek istedim ve gittik.

Baska bi kizla ilk bulusmamizda seks yapmak istedim oda kabul etti ve seks eyledik.

True Story...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kızla olan ilk temasımda benden uzaktan kumandalı arabamı istedi karşılığında bana bir barby verdi.

İkinci temasımda arı mayalı kokulu silgisini yalamak istemiştim byyyaaaak yaaaa dedi

Üçüncü temasımda yakalamaç oynuyouk yanlışlıkla memelerine dokundum. Gerçek manlamda ilk cinsel tecrübemi o gün yaşadım.

Dördüncü temasım için 13 yıl beklemem gerekti. Dışarda öpüşmüştük. Etraftaki namus bekçileri az kalsın bizi recm edeceklerdi.

Beşinci temasım sinemada yaşadığım çok traumatik bir deneyimdi. O zamanki kız arkadaşım (sonradan kaşar olduğunu anladım) birden bire ufaklığa saldırdı. Hazırlıksız yakalanmıştım, yoksa.....

Altıncı temasımı eve getirdiğim eski bir kız arkadaşımla yaşadım. Aklımda yemek yapıp romantik bir film izlemek vardı. Ama öylesine testesteron akmış ki üzerimden kızcağız onları kürekle tahliye etmeye çalıştı. E tam 21 yıl dolu tabancayla gezmiştim. Gayet normaldi aslında. Bu temas karşı cinsi derinliğine ilk keşfedişimdi. Ben derine indikçe o daha da mutlu oluyordu.

Benim serüvenim böyle dostlar. Umarım banlenmem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...