Slat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: fizban, 16 Şubat 2005 17:07 tarihinde demiş ki: avrupa birliği bence ilk defa bizden bize de faydalı olacak birşey istedi. ama arınç efendinin işine gelmiyo tabi. Tam aklımdaki düşünceyi yansıtmışsın fizban.. Bu arada forgiver, seni de gerçek dünyaya çağırıyorum.. İstersen çık biraz dolaş, farklı yerleri gez, gör... Demek polisler senin dinine göre ayrım yapmazlar? Zengin çocuklarını bile sırf pislik olsun diye sabaha kadar karakolda tutarlar.. "Gavur" ve "Mümin" ayrımını sen düşünüver.. Bi de türkiyenin 2. en önemli adamı demişsin Tbmm başkanı için.. Daha nasıl konuşmasını bile bilmeyen (şeyini şeyettiminin şeyini bu demişti doğru hatırlıyorsam) ve malesef Tbmm'nin geri kalanına benzeyen bir adamdan sözediyoruz burda.. Alexi'nin resmindeki adamı saymıyorum bile bu konuyu tartışmaya değer gören zihniyetin allah belasını versin.. Hele organ nakli haramdır diye fetva veren bir sözde "hoca" da çıkmıştı gazetelerde.. Malesef insanların beyni yıkanmaya devam ediyor ve akpnin kadrolaşması tüm hızıyla sürüyor.. Hele tayyip cumhurbaşkanı olursa vay halimize.. Zaten medya da akpye yaltaklanmaya devam ettikçe halkımızın uyanması zor olacak ve ülkemizin durumu malesef hiçte iyiye gitmiyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: crocodile, 16 Şubat 2005 14:06 tarihinde demiş ki: size ne kardeşim ya isteyen yazdırır isteyen yazdırmaz. müslüman degilsen dinin neyse sende onu yazdır. kimse kimseye zorla islam dini diye yazdırmıyo. Turkiye cumhuriyetinde dogan her insanogluna ZORLA islamiyet yazilir. ailesi kabul etmez ise degisir. cocuk isteyerek musluman olmuyor yani. senin aklini dolduruyolar muslumanlikla muslumanim diye geziyorsun sonra. avrupada dogsan senin aklini hristiyanlik hakkinda doldursalar bu kez hristiyan olursun. yani bu cumhuriyette dogan her bebek otomatik musluman doguyor nufus kagitlarina gore.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 aslında bende hata fethullah müridleriyle tartışılabilcek bi konu açtım..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ilginç ya adam monitöre bakkınca mürid olup olmadığını anlıyo insanların, medyum filansın galiba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 forgiver kavga çıkarmaya niyetlisin galiba? Arkadaşın seni kastettiğini nerden biliyorsun..? Ayrıca insanlar "monitöre" düşüncelerini yansıtmıyor mu?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 slat benim yerime vermiş cevabı.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Darklight1903, 16 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki: said: crocodile, 16 Şubat 2005 14:06 tarihinde demiş ki: size ne kardeşim ya isteyen yazdırır isteyen yazdırmaz. müslüman degilsen dinin neyse sende onu yazdır. kimse kimseye zorla islam dini diye yazdırmıyo. Turkiye cumhuriyetinde dogan her insanogluna ZORLA islamiyet yazilir. ailesi kabul etmez ise degisir. cocuk isteyerek musluman olmuyor yani. senin aklini dolduruyolar muslumanlikla muslumanim diye geziyorsun sonra. avrupada dogsan senin aklini hristiyanlik hakkinda doldursalar bu kez hristiyan olursun. yani bu cumhuriyette dogan her bebek otomatik musluman doguyor nufus kagitlarina gore. ı ıhhh. yanlışın var annen baban kısaca ailen müslüman ise müslüman oluyosun. yahudi veya diğer dinlere mensub ailele kendi çocuklarına hangi dindenseler onu yazdırıyolar. tabiki tutupta yok ben ateşe tapıyom puta tapıyom gibi seyler soylemezseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ailem beni ilgilendirmez din açısından[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 fettullah amca duyarsa..[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 16 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki: ailem beni ilgilendirmez din açısından güzel kardeşim o zaman dogdudun zaman varsa oyle bi yeteneğin ben müslüman degilim nüfüs kagidima yazılmasın de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Kithnos, 16 Şubat 2005 15:30 tarihinde demiş ki: benm nufus kagidimda ateist v.s yazdigi zmn insanlarin bana bakisi degisicek..Ben ayrimcilik olmasin diye o hanenin kalkmasini istiyorm. Ayrica bugune kadar orda Islam yazinca sana ne gibi faydasi oldu said: Saeros, 16 Şubat 2005 15:36 tarihinde demiş ki: inancın allah ile insan arasında birşey olduğunu öğrenemediler bi türlü. said: eldar, 16 Şubat 2005 16:32 tarihinde demiş ki: bir kişinin dininin ne olduğu ondan başka kimseyi ilgilendirmez.Din hanesinin yer alması düpedüz dini ayrımcılıktır,laiklikle bağdaştırılamaz. Valla bugüne kadar din hanesi bana hiçbir rahatsızlık vermedi gibi bir mazerette mantıklı değildir. +1 laik bir devlet yönetimi varsa, en azından öyle iddia ediyorsak, otomatikman islam yazmasının kalkması lazım. kendi dinimizi yazabilme hürriyetine sahip olmalıyız. yalnız ayrımcılığı engellemek için de hanenin kalkması en akılcı çözüm olacaktır.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Şubat 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 16 Şubat 2005 20:52 tarihinde demiş ki: aslında bende hata fethullah müridleriyle tartışılabilcek bi konu açtım.. forumu ikiye böldük galiba feytullah muridi olanlar - olmayanlar diye[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paticik Türkiye'nin gelecek neslini temsil eden bir yapı, onda bile nasıl insanlar var görüyoruz işte. Dini, nüfus cüzdanında bir kutucuğa indirgeyen insanlara allah akıl fikir versin. Tanrıyla kul arasında olan dini, 3. şahıslara teşhir eden böyle bir sistemin neresi savunulabilir? İlkokuldan başlayarak el kadar çocuklara İslam empoze etmek nasıl bir din özgürlüğüdür, böyle bir şeyin sözde laik Türkiye'de işi nedir allah aşkına? Bunun neresi, nasıl savunulur? Din dersi ayrıdır, sen dünya üzerinde İslam'dan LaVey Satanizmi'ne, Şamanizm'den Budizm'e her din gösterilirse, o din dersi olur. (Açık açık söylüyorum, bunu quote edip de İslam gerçek onlar değil diyeceklere de kafam girsin, ayrıntılı açıklama yapamayacağım.)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: horacegoesskiing, 16 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki: said: Delanoresse, 16 Şubat 2005 15:45 tarihinde demiş ki: höbealeaaaaa bizim dinimezeaaaaaa dokuneamazsineaaaz gavu4rlreaaaar. yassa fettullah efendiiiiii diyen denyolari icinizde eritirseniz musluman olani adamdan saymama ekolune de sekte vurursunuz horace efendi. yok ya? harikaymış. peki höbelalalaleaeaaaaa, layikliimize tokunamassınız zktirin irana gidin leaaan yobazleaaağaar. diyenleri napıyoruz? argüman mı bu şimdi? Hiçbir şey yapamazsınız. Laikliğimize dokunmaya kalkanlar da o söylediğin şeyi yaptırıp İran'a gidebilirler. Çok mutlu oluruz. Türkiye Atatürk'ün yolunda ilerleyecek çünkü, Fethullah Gülen'in, Recep Tayyip Erdoğan'ın veya başka herhangi bir şahsın yolunda değil.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 16 Şubat 2005 13:59 tarihinde demiş ki: Avrupa Birliği demiş ki Nüfus Cüzdanların'daki din hanesini kaldırın. Bence gayet güzel bir karar yapılması gerekir. Bu ülkede müslüman olmamasına rağmen sadece istanbuldan ibaret olmayan türkiyede dolaşmak zorunda kalan ve sadece bu yüzden özgürce müslüman yazdıramayan kesimler var.Şimdi asıl konu bu değil. Değineceğim iki tane konu var. Bülent Arınç Efendi demiş ki.. "TÜRKİYEYİ TANISINLAR AVRUPALI ARKADAŞLARIMIZIN KULAKLARINI ÇEKERİZ" Şimdi böylesine avrupa birliğine girmek isteyen bir hükümetin böyle bir Meclis başkanının sözleriyle ileri gitmesinin ne kadar mümkün olduğunu bilmiyorum. Avrupa ülkelerinden henüz bir tepki gelmedi fakat kesinlikle bir nota yollamışlardır. Sen kimsin ki bütün ülkenin adına Avrupa'nın kulağını çekiyosun başbakan mısın cumhurbaşkanı mısın.. nesin kimsin.. Değineceğim ikinci bir konu bu haberi izlediğim kanalın sokakta yaptığı röportajlar.Gidiyor yurdum insanına diyorlar ki böyle böyle bir olay var ne dersiniz.. Bir amcam diyo ki eski köye yeni adet mi gelicek olmaz öyle şey! bir tanesi diyor ki bizim kimliğimizden onlara ne! Son bir tane teyze çıktı ve tüm bağnazlığıyla Böyle bir şey kabul edilemez! Dinimize! İslamiyet'e yakışır birşey mi bu! Kesinlikle değil! kınıyorum o hane orda durmalı yoksa dinimize ihanet etmiş oluruz! Şimdi yorumuma gelecek olursak. Bu örümcek beyinli insanların ve bağnaz kafaların yaşadığı bir toplumla bizim ilerleme kaydetmemiz gerçekten zor bana göre. Çünkü bu insanlar faiz haram diyip bankalara para yatırmayan banka sermayelerinin yükselmesine engel olup yurtdışına açılmasını engelleyen şahsiyetler. Size soruyorum Din Hanesiyle acaba insanların müslümanlığa hakaret edilmesinin anlamı nedir? Ben açıkçası arkadaşlarımla konuşurken müslümanlığı savunmazken nüfus cüzdanımda İslam yazmasından rahatsızlık duyuyorum. Ve orda biliyorum ki orada hiçbişey yazmazsa eğer veya ben kafama göre kendimi rahat hissetmek için Teist yazarsam polis benim kimliğimi alırsa ATEİST SATANİST olarak gözaltına bile alacak. Yazacağımdan değil fakat böyle zorluklar var malesef ülkemizde. Açıkçası benim tavrım avrupanın bu söylediğini dinlememiz yolunda.. Çünkü zaten yargıtaydan çıkan kararla laiklere dinsiz denmesinin suç sayılmadığı bir ülkede eğer böyle bir karar dinimize karşıdır ayıptır kabul edilemez diye geri çevrilebiliyorsa.. nasıl yönetildiğimiz veya sonumuzun nereye gittiği apaçık ortadadır. Teşekkürler.. oh be.. belki daha once biri yazmıştır ama meclis başkanının senin dediğin kadar küçümsencek bir mevkide değil...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: crocodile, 16 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki: tabiki tutupta yok ben ateşe tapıyom puta tapıyom gibi seyler soylemezseniz. Niye?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 16 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki: said: Delanoresse, 16 Şubat 2005 15:45 tarihinde demiş ki: höbealeaaaaa bizim dinimezeaaaaaa dokuneamazsineaaaz gavu4rlreaaaar. yassa fettullah efendiiiiii diyen denyolari icinizde eritirseniz musluman olani adamdan saymama ekolune de sekte vurursunuz horace efendi. yok ya? harikaymış. peki höbelalalaleaeaaaaa, layikliimize tokunamassınız zktirin irana gidin leaaan yobazleaaağaar. diyenleri napıyoruz? argüman mı bu şimdi? Hiçbir şey yapamazsınız. Laikliğimize dokunmaya kalkanlar da o söylediğin şeyi yaptırıp İran'a gidebilirler. Çok mutlu oluruz. Türkiye Atatürk'ün yolunda ilerleyecek çünkü, Fethullah Gülen'in, Recep Tayyip Erdoğan'ın veya başka herhangi bir şahsın yolunda değil. keşke burada horasın demek istediğini anlayabilmiş olsaydın penth.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Şubat 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Paticik Türkiye'nin gelecek neslini temsil eden bir yapı, onda bile nasıl insanlar var görüyoruz işte. Dini, nüfus cüzdanında bir kutucuğa indirgeyen insanlara allah akıl fikir versin. Tanrıyla kul arasında olan dini, 3. şahıslara teşhir eden böyle bir sistemin neresi savunulabilir? İlkokuldan başlayarak el kadar çocuklara İslam empoze etmek nasıl bir din özgürlüğüdür, böyle bir şeyin sözde laik Türkiye'de işi nedir allah aşkına? Bunun neresi, nasıl savunulur? Din dersi ayrıdır, sen dünya üzerinde İslam'dan LaVey Satanizmi'ne, Şamanizm'den Budizm'e her din gösterilirse, o din dersi olur. (Açık açık söylüyorum, bunu quote edip de İslam gerçek onlar değil diyeceklere de kafam girsin, ayrıntılı açıklama yapamayacağım.) Din kitaplarında budizm, hristiyanlık hatta ateşe yapma bile yazıyor. Satanistlik o kitaplarda yazamaz. Çünkü kimse şeytanı tasvip etmiyor ve o kitaplarda yer alması halktan tepki alabilir.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 333 Anlamadın demek istediğimi. Kuşbakışı bakacak dinlere, birinin gözünden bakmayacak din dersi dediğin.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 daha önce de söyledim tekrar söylüyorum: din elden gidiyor'un modası çoktaan geçti. şimdilerde en çok prim yapan feryat laiklik elden gidiyor![signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ayrıyetten kimse mal değil, aptal değil. 15-16 yaşında dünyayı tanırsın, dinini kendin seçersin 10-15 yıl birşey bilmeden müslüman diye yazması senı rahatsız edıyorsa bılemem. Biriside Ateist, satanist diye göz altına alınacak demiş. ya adam Tanrının varlığını kabul ediyor, gidiyor şeytana inanıyor varmı böyle mantık ya? ( ateisleri katmıyorum)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 müslüman bir ülkedeyiz penth. tabiki ondan daha fazla bahsedilecek.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 coğrafya dersinde nasıl türkiye coğrafyası'nın işlenme oranı tüm dünya coğrafyasının toplamından fazlaysa müslümanlığın din dersinde işlenme oranının fazla olması da aynı mantıktan. ama derseniz ki okulda din dersi olsun mu? olmasın derim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 okullarda din dersi olmazsa cami hocaları yıkar çocukların beyinlerini (bkz: camide verilen din kursları)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: sirnaber, 16 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki: said: 333, 16 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: ..ya adam Tanrının varlığını kabul ediyor, gidiyor şeytana inanıyor varmı böyle mantık ya? ( ateisleri katmıyorum) mantıkla ilgisi ne, adam kötü kalplidir, nuri alçodur, darth vader'dır, şeytanı benimsiyodur, kime ne ki? kötü kalpli. işte bu insanları kimse dünyada istemiyor, anlayabıldınmı? mantıkla çok ilgisi var arkadaşım. Sen Tanrı yı kabul ediyorsan onun az çok ne oldugunun farkında isen şeytana inanman mantıksız bir davranıştır.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar